А някъде между правните термини се чува... Оп, са!

Кръшни кючеци в час по право във Вълчи дол
Обновена: 14 мар 2016 14:28 | 14 мар 2016 14:07,
156
А някъде между правните термини се чува... Оп, са!
Снимка: YouTube

Защо да учим, като умеем да танцуваме? На тази житейска мъдрост явно се осланят младежи от СОУ "Васил Левски" в град Вълчи дол.

Видео, публикувано в интернет в края на февруари, ни пренася в атмосферата на един "нормален" час по право. Девойки танцуват, младеж до тях също кръшно клати снага. Учителката си стои най-спокойно на бюрото и си мисли нейните си работи.

В класната стая има компютри, които най-вероятно са предоставени от просветното министерство, за да се учат децата на четмо и писмо, а не на "Теория и практика" на ориенталския танц.

В един исторически момент учителката излиза от транса си и започва да се кара на забавляващите се ученици: "Айде стига с тез снимки вече! Дай тоз телефон тука!".

Ученичката, която в случая се явява и оператор, успокоява госпожата с мили думи: "Шефе, ни съ ядосвайти!".

Под публикуваните кадри има описание, което посочва, че учениците са в час. Ако все пак приемем, че са в междучасие, бихме могли да им простим, защото всеки сам определя каква музика да харесва, но...

Вижте и решете сами!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те дори не говорят български. Баси кошмара! Чалгаджийки, простакеси и бъдещи проситутки. И неква "госпожа" седнала там за украса. Напарво да го затворят това училище. Че и "Васил Левски" го кръстили...Боже опази!
70
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалгаропитеци,излишната брънка в еволюцият на човека.
69
1
 
7
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Кой казва, че не е ?! Слави е ПОЗОР за род и народ ! Пфууу, по-голям *** от мутро-чалгарите !
68
0
 
4
 
! Отговори
izvod преди 8 години
Gotovi sa da si izkarvat prehranata kato prostitutki.
67
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видеото само доказва колко напразни са всички опити за интеграция на това което не се интегрира.И НПОта да ги защитават,и пари да се наливат,и дипломи да им се подаряват.Всичко е напразно.Генът им е подчовешки.Нищо свестно не става от тях освен да въртят ***, да се размножават безсмислено и да смучат социялни.
66
0
 
6
 
! Отговори
Калдър-Япащър преди 8 години
Вълците от Вълчи дол емигрираха във Варна или в София;))) Каалдър, япащър...
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А във Вълчи дол нямаше ли вълци? Че да влязат в тази стая и да стане интересно...
64
0
 
15
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Българите живеят с българската вибрация, включително и в музиката. Тези явно са от друг етнос, но щом са в българско училище, ... срам и позор за това заведение ... най-вече заради името на въпросното. Идния си ги приема тези, които се усещат от този етнос - прав им път. На сила хубост нестава, а и да става НЕ БИВА(/бълг. нар. мъдрост)
63
1
 
3
 
! Отговори
Калдър-Япащър преди 8 години
Василев, щех ти начаткам минус, ама е така. Евреите от СЕЩ виждат навсякъде дългата ръка на техните събратя по вяра - хазари. Да, ама хазарите казаха, че ще действат в България, като след Априлското въстание! И сигурно ще е тъй. затуй да поговоря малко отечествена реч:))) дор мога: "Калдър, япащър, сееендап..."
62
1
 
21
 
! Отговори
музикант преди 8 години
Определение за попфолк/чалга:Кючек изпят от същества с вид на травестити на български език с ц.и.г.ан.с.ки акцент.Наскоро вървеше полемика дали 500 г. сме били под турско робство. Не мога да твърдя със сигурност поради обективната причина, че не съм живял в това време. Но, като съвременник твърдя, че любителите на това звуково издевателство са ментално и духовно непоправимо потурчени роби !
61
2
 
18
 
! Отговори
байо преди 8 години
Дебелата госпожа дисциплинарно, и вън!
60
0
 
6
 
! Отговори
О4ЕВИДНО преди 8 години
НОРМАЛНО Е,РИБАТА СЕ УМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА,КАКВАТО НИ Е КАДАРНА АДМИНИСТРАЦИАТА ТАКИВА СА НИ И У4ИНИЦИТЕ С 2 ДУМИ КАДЕТО ИМА ДЬРЖАВАТА НАМЕСА ,ЦАРИ РАЗРУХА
59
14
 
4
 
! Отговори
Голяма работа преди 8 години
какво пък чак толкова са направили, нали е междучасие?
58
5
 
9
 
! Отговори
селчо преди 8 години
А Азис е най-търсения българин в Google,баси държавата!
57
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво се учудвате нали трябва да има някой да работи ниско квалифицираната работа и следващите десетилетия. Тук виждам няколко шивачки и един-двама шофьора. Не може всичкото вожд да стане.
56
1
 
6
 
! Отговори
Кина преди 8 години
На моя бал никой не не мяташе кючеци и *** не се различаваха от нас по държание. По тази причина никой не им обръщаше внимание, а сега станаха звезди .. ама псевдо ха ха ха
55
0
 
11
 
! Отговори
Калдър-Япащър преди 8 години
"Алем кюмселям, ано...ЯПАЩЪР... КАЛДЪР... сендап". Много яки български думички се бичат в час, където според Конституцията в такова заведение трябва да се говори български!Как тъй не разбираш, това е бъдещият български език. Учи го! Ето аз вече начатках две "калдър" и "япащър";)))
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде,айде има,ли пазар в България за такива клипчета? Сериозно някой продава ,ли такива подобни-интересно ми е?
53
1
 
7
 
! Отговори
недочул преди 8 години
Не знам за вас ама аз нищо не разбрах от речта, най-вероятно защото беше на турски с изключение на финалните фрази.
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз писах в съседната новина, че българинът е скапан материал и ми натряскаха минусите. Ама това не е от сега, не е и от вчера. Още преди 17 години беше това по училищата. Нали чалга е българската музика. А какво е чалгата? Микс от ориенталски зчуци, мъжки арабски виещи се гласове, сръбско, гръцко и турско. Страшна музика. После се възмущаваме на младежта. Жалка нация.