Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала

Психическата травма е много по-голяма, твърди певицата
144
Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала
Снимка: Facebook

Рут Колева опроверга твърденията на служителката на МВнР Деница Михайлова, която заяви, че не е посягала на певицата. Михайлова дори каза, че тя е била обект на агресия и била одрана и със скъсана гривна.

Изпълнителката си извади медицинско от Александровска болница, в което е описано кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, двете ръце, левия хълбок и двата крака.

Още по темата

Заключението на лекарите е, че травмите са получени в резултат от действието на твърди тъпи или тъпоръбести предмети и могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата Рут Колева.

Междувременно певицата пусна и първото видео от инцидента на паркинга, на което е видно държанието на Деница Михайлова.

"Психическата травма е много по-голяма от физическата. Но у нас институциите повече пречат, отколкото да помагат при изваждане на психиатрична експертиза. Не знам колко време ще ми трябва, за да спя спокойно отново", заяви Рут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
45
 
! Отговори
ДаноСаВидятХората преди 7 години
Колко е тъжно да се живее в България. Първо те бият, после по форумите те обиждат как пееш. Жалко.
27
4
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До северозапад Баце, едва ли има друг пустиняк,по голям от тебе,не се съмнявай. Щом не знаеш кои са на власт, и са я назначили в министерството,няма какво да коментираме.Разбирам ги. Както казвах и другаде-къса им е резервната скамейка, щом допряха до тази, до Калинка, и кой знае още колко стотици такива,по места. Лошото е, че покрай тях патим всички, докато те пикаят всеки ден на лицата ни, и ни казват, че дъжд вали...
26
44
 
9
 
! Отговори
чоека преди 7 години
Рут много лъже тази хоп-хоп дама. Намесила се била на английски, защото г-н арабина не искал да си плаща за наказателния паркинг. Едва ли човека е толкова богат, че чак да си оставя колите завинаги на нак. паркинг или да вдига скандали, за дребни пари. Чакала да си плати "глобичката, за да вземе количката", обиждала на расова и верска основа, на жена му/ромка работеща в МвНР/ обиколила щяла Европа, *** я нарекла. Чист българин съм и ще кажа, малко са я били!
25
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая певачка не пее тя грачи , цвили , крещи ,ръмжи и си въобразява че пее .
24
27
 
10
 
! Отговори
Перко преди 7 години
Добре, че са я пооскубали малко, че да чуе някой за нея. За PR всички средства са позволени, че то ако чакаме да се прочуе с пеене :)
23
6
 
17
 
! Отговори
ооооо преди 7 години
И за *** правех забележки и са ги вдигали пред мен. За неправилно паркирани коли, пак скандали и посягания...Знаете ли, в такива ситуации даже не се сещаш, че имаш тел. Остави да снимаш. Онази от Външно и е съобщено, че ще бъде сменена, приятелки с незнайната певачка, цирка е уговорен. Тел. пуснати..камери снимат...реклама и за двете..а обикновените хора се драчат и ядат..Честито! Поредния цирк! Останете си със здраве! Аз този сайт, който трие коментари, не го чета от 4 г. :) Драчете се!
22
0
 
2
 
! Отговори
до 22 преди 7 години
Ай стиг бе !.
21
0
 
8
 
! Отговори
лалалал преди 7 години
Моля редакторите от сайта да предоставят поста от официалната ѝ страница във Фейсбук, за да може читателите да си изградят мнение.
20
7
 
4
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Пее хип хоп на френски.
19
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Служителката от Външно няма да бъде наказана. А и какво наказание за хулиганска проява може да дисциплинира някакъв *** с часовник за 30 хилки. Ако има нещо, което може да се направи, то то е всеки един от нас да я храни по улиците, всеки ден до края на мизерния й живот. Не бих протестирал и ако няйкой й разбие главата с някое паве - на нея и на лилавеещия тарикат с нея.
18
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ква певица е таа ? Кво пее ?.
17
2
 
5
 
! Отговори
северозапад преди 7 години
До Един от Северозапада - Я се мислех за голем пустиняк ,ама то имало по големи и от мене.Какъв Герб ,какво БСП те шиба у главата? Едната била другата,каква е разликата между една певачка и една еб-ка ,разлика нема.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хепатити,цял ден да занимавате народа с 2 *******************.Намерихте си за какво да пишете.
15
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига ни занимавахте с тая самопровъзгласила се за " певица " *** и нейните ежедневни селски простотии .
14
16
 
7
 
! Отговори
Галин преди 7 години
Усещам че си близо Рут...ама трябваше повече да те дерат :)
13
0
 
5
 
! Отговори
Сийка Шведката преди 7 години
Слава на Суиден. Нас не догонят ;)))
12
4
 
42
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Продължение на 11. Спасението за Рут би било, да се намери достатъчно съвестен служител на МВР, и да предостави записи от охранителните камери. Те са доказателство.Но, като знам как Герб обгрижва и дава мило и драго, да пази шведския електорат у нас, подозирам, че ще се окаже, че точно тая камера не работи от няколко дена, или пък случката е извън обхвата и, или пък случайно записът е унищожен, защото се пази само 24 часа.Царе са на финтовете от Герб, то не бе Ало Ваньо, то не бе Калинка...
11
1
 
7
 
! Отговори
111 преди 7 години
hahah ot koga towa romche e omujeno za arabin? znam, che beshe za drugo takowa omujeno i imat sherka, puk sega s arabin...mnoogo i porasna rabotata...a romcheto si ostawa romche....to ne mojeshe i edno zirechenie da swyrje, no inache na wajna pozicia...smiah....
10
1
 
27
 
! Отговори
отвратен преди 7 години
До :) Не знам как пее ,или блее Рут ,но от крясъците и грозното дупене на представителката на ВМн здраве му кажи ? Дали е едната ,или другата ставаме за резил.
9
3
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Не може да се види видеото. Но, и да го има, няма да го вземат в предвид, в съда, защото не е регламентирано като доказателство, нито пък снимки, които сте правили. Даже да запишете автопроизшествие с колата ви-нищо не доказвате с камерата, която снима в нея. Всеки студент първи курс ще го обори пред съда, не е разрешено като срс и няма сила.Така преди години, човек, със заведени 8 дела срещу него, се спаси, снимките, които бяха пратени до мвр и икономичесдка полиция, ги изкараха фотомонтаж.