Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала

Психическата травма е много по-голяма, твърди певицата
144
Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала
Снимка: Facebook

Рут Колева опроверга твърденията на служителката на МВнР Деница Михайлова, която заяви, че не е посягала на певицата. Михайлова дори каза, че тя е била обект на агресия и била одрана и със скъсана гривна.

Изпълнителката си извади медицинско от Александровска болница, в което е описано кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, двете ръце, левия хълбок и двата крака.

Още по темата

Заключението на лекарите е, че травмите са получени в резултат от действието на твърди тъпи или тъпоръбести предмети и могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата Рут Колева.

Междувременно певицата пусна и първото видео от инцидента на паркинга, на което е видно държанието на Деница Михайлова.

"Психическата травма е много по-голяма от физическата. Но у нас институциите повече пречат, отколкото да помагат при изваждане на психиатрична експертиза. Не знам колко време ще ми трябва, за да спя спокойно отново", заяви Рут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото герберунгелско войнство мобилизирано да представя инцидента като недостоен за отразяване за да не се стигне до въпроса: какво прави това чудовище на щат в министерството?
47
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като няма с какво друго Рут напомня за себе си с измислени чалгаджийски скандалчета.
46
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това си е епизод от комедиен сериал. Певица-наркоманка, дъщеря на човек, известен, че като е млад е можел да вдига тежки железа. Ромска перла, явяваща се и в ролята на калинка-дипломатКА. Богат арабин, играещ ролята на безсловесна твар.
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селски се*кс скандал в Симитли, женски бой на паркинг, цъфнал герб на парти културни зрелища.
44
2
 
32
 
! Отговори
ВАЖНО преди 7 години
Този господин, щом е инвестирал в РБЪлгария, трябва да Я УВАЖАВА! Още повече това важи за съпругата МУ-БЪЛГАРКА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, че еслужител във ВъншноМ.Тази Деница проявява НИХИЛИЗЪМ, говори ПРОТИВ РБЪЛГАРИЯ на английски, тред СЪНАРОДНИЦИ!!! Представете си, ако е в КАТАР или РФ какво говори!НЕЗАБАВНО да бъде УВОЛНЕНА от Външно МИнистерство! ПОказва, че няма етика, възпитание, морални норми, НЕУРАВНОВЕСЕНА! И тя ще защитава БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ???НИКОГА!!!Цъмняваме , че ИМА НЕОБХОДИМОТО ОБРАЗОВАНИЕ
43
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две големи бели птици, които са се оказали на наказателен паркинг, щото си паркират дето искат....Крякане до бога. Айде марш в курника и двете
42
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гаси чалгата - бой на чалгаджийска кифла и герберастка калинка - и т'шаци на рояци !!!
41
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че служителите на КАТ са мухльовци, не и дава право на г-жа Колева да се меси в чужди разправии, еле пък да снима без разрешение. Иначе в Мутристан е така.... В който е силата - бие, докато властта учтиво се извърта настрани и леко намигва....
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кифленски бой. Простотията няма етнос.
39
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжът на шведката потъна от срам. - Дени go... Дени па налага юмруци, крещейки - нямаш да ми снимаш колата. Дени, защо посрамяш мъжа си, държавата си и накрая дори себе си?
38
1
 
27
 
! Отговори
123 преди 7 години
Мъжът на служителката на МВнР бил голЕм инвеститор... 100-тина млн.(в незнайна валута!?) бил инвестирал у нас! :DЕййй...ама толкова смешни хора няма! *** се омъжила за арабеска! Баси семейството!Как да не станеш расист (!) при положение, че подобни б.о.к.л.у.ц.и раздават "правосъдие", за щяло и нещало.Къде е Външно се пита в задачата ???
37
8
 
12
 
! Отговори
haha преди 7 години
забележете, че все на едни и същи хора им се случват работи :D
36
33
 
15
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
АЗ НЕ ВЯРВАМ НА РУТ В НОВА ТВ.ТАЗИ СУТРИН БЕШЕ КАТО ДРОГИРАНА ПРАВЕШЕ РАЗНИ ПОЗИ ТОЧНО КАТО ЧОВЕК КОЙТО ЛЪЖЕ - ГЛЕДАХ ПО БТВ ДРУГАТА ЖЕНА ИЗГЛЕЖДАШЕ МИ ПО ЧЕСТНА - РУТ Е ОБИГРАН ИГРАЧ А ДРУГАТА ПО НАИВЕН ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ НЕ ГИ ПОЗНАВАМ НО ПОНЕЖЕ ГИ ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ КОМЕНТИРАМ МОЕТО МНЕНИЕ НАЛИ ИМАМ ПРАВО - СЪЖАЛЯВАМ РУТ НО БЪДИ ЧЕСТНА И КАЖИ ИСТИНАТА НЕ ЛЪЖИ
35
5
 
8
 
! Отговори
Незнайко преди 7 години
Това в америка ли е станало, нали Рут емигрира?
34
1
 
41
 
! Отговори
Мунчо от Под игото преди 7 години
Cингарелата си е сингарела, не у външно, а и на луната да се кАчи, пак си остава сингарела, то им е в кръвта да се бият, да се скубят, да кълнат и да лъжат. Гледаме ги всеки ден по репортажи от махалите.
33
1
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 7 години
Ами сега кво правиш в него бе клоун? :D
32
10
 
26
 
! Отговори
777 преди 7 години
ИЛИ ЩЕ Е РУТ КОЛЕВА ИЛИ ЖАНА БЕНГЕРДОРФ, СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА
31
2
 
17
 
! Отговори
без преди 7 години
Хайде сега да видим Мангалия опс извинете ме, Ромалия в дрънголника!
30
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е нужно да сме суперспециалисти по PR, пак ни е ясно, че интересът към някаква певица се засилва от вайканията й, пък и можем да си излеем чувствата по всякакви теми в коментарите. Направо сме върхът - всичко е ясно на всеки, раздават се оценки, сипят се квалификации - да се чуди човек защо не сме най-прекрасната държава, след като коментаторите са велики, а действителността - истински кокошарник. А тази "драма" е мерило за духовната ни извисеност.
29
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бият и ограбват старците по селата.И тази ц...гaнopa не е по-различна.