Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала

Психическата травма е много по-голяма, твърди певицата
144
Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала
Снимка: Facebook

Рут Колева опроверга твърденията на служителката на МВнР Деница Михайлова, която заяви, че не е посягала на певицата. Михайлова дори каза, че тя е била обект на агресия и била одрана и със скъсана гривна.

Изпълнителката си извади медицинско от Александровска болница, в което е описано кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, двете ръце, левия хълбок и двата крака.

Още по темата

Заключението на лекарите е, че травмите са получени в резултат от действието на твърди тъпи или тъпоръбести предмети и могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата Рут Колева.

Междувременно певицата пусна и първото видео от инцидента на паркинга, на което е видно държанието на Деница Михайлова.

"Психическата травма е много по-голяма от физическата. Но у нас институциите повече пречат, отколкото да помагат при изваждане на психиатрична експертиза. Не знам колко време ще ми трябва, за да спя спокойно отново", заяви Рут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
23
 
! Отговори
! преди 7 години
Аи стига с тия пачи, няма ли други новини....баси падението на тая "медия"
7
1
 
59
 
! Отговори
100 000 год.еволюция преди 7 години
Сега вече трябва на всички да е ясно, че няма такова нещо като интегриран швед. Колкото и инкорпорирани в обществото да изглеждат, с работа, формално образование и деца, които могат да с изброят на пръстите само на едната ръка, те винаги ще си останат същите- невъздържани, първични, без усещане за обществени норми на поведение. И най-лошото- има реална опасност при т.нар. интеграция тази заразена кръв, тези увредени гени да плъзнат сред други народи. Хора,пазете се от *** с постоянен тен!
6
1
 
49
 
! Отговори
Лили преди 7 години
Това е положението - колкото ида се опитват да ги интегрират, *** си остават ***. Скандалите, парадирането с кича и др. са тяхна запазена марка. Дай на простия власт и му гледай сеира са казали хората... е това е!
5
1
 
68
 
! Отговори
Бай минчо преди 7 години
Хич не я харесвам тая Рут, но шапка й свалям!Дано повече такива българи има! Като обиждат народа, естествено че ще отидеш да се заядеш!
4
3
 
25
 
! Отговори
А.Смукачев преди 7 години
Каква драма драги зрители, мачът ще се реши в продължения и евентуално дузпи.
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАЙТЕ КЪДЕ ДА ГО ВИДИМ ВИДЕОТО ДЕ!
2
36
 
12
 
! Отговори
:) преди 7 години
Да обикаляш ,,риалита" без успех...сигурно е страшно! Търсим безплатен PR, баш за тази, дето се хвалеше, че години наред е живяла в чужбина...нереализирана! И изведнъж...О, небеса! Никой не знае нейна песен, не помни, нейно участие..няма пари за PR и решава проблема по елементарен квартален начин! Горката! Жал ми е за нея!
1
3
 
31
 
! Отговори
Т преди 7 години
БСК - Бесни Страшни Кокошки! Хахаха