Събота, късен следобед, Слънчев бряг пак на протест

Собствениците на клубове с акция срещу Симеонов
50
Събота, късен следобед, Слънчев бряг пак на протест

Слънчев бряг се готви за организиран протест тази събота. Обявен след спонтанно изразеното недоволство на бармани, сервитьори, диджеи, танцьори на ключовите заведения в Слънчев бряг, и получил официално разрешение, протестът ще се състои на паркинга в комплекс Cacao Beach в събота от 17 часа.

Още по темата

За разлика от спонтанния протест срещу показните проверки през седмицата, в събота към протеста се предполага, че ще се включат и туристи, които са дошли в курорта с намерение да присъстват на вече отменения SOLAR Summer.

Организаторът на протеста в събота, Иван Дончев – управляващ съдружник в Cacao Beach, заяви, че основното искане ще бъде за открит диалог по темата и търсенето на съдействие от отговорните институции.

"Всичко, което искаме, е диалог по темата, въз основа на който заедно да изградим стратегия за развитие на този комплекс, а и на Слънчев бряг като цяло. Тази саморазправа в пика на сезона трябва да спре. Не може един човек да налага собствената си интерпретация на закона и да казва, че той е държавата.

Г-н Симеонов наистина представлява държавата, но трябва да се отнася и с уважение към работещите, и към туристите, имайки предвид, че в момента е пикът на сезона. По наши данни над 250 000 души идват в курорта всяко лято само и единствено с цел да се забавляват през нощта. Това са статистики на база посещаемост на клубовете в региона. В момента държавата казва на всички тези хора – Не ви искаме тук. А къде очаква да отидат? Гоним ги от българското Черноморие ли?", попита той.


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Ббб преди 1 година
Няма такъв народ честно как е възможно хората да искат беззаконие чрез протести ок забавляваите се но си има правила които трябва да се спазват така е навсякъде по света за тези които не са ходили във чужбина
40
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
До Анонимен
39
1
 
2
 
! Отговори
Него преди 1 година
Леле колки хейтъри има в този сайт... Пичове, по българското черноморие има сигурно 20 курорта, а всичките "нормални" решавате да се бутате в Слънчев бряг, при положение, че знаете що за място е. Искате "нормален" курорт за отдих, ми идете в "Градина" или "Каваците". Не искате разврат по улиците? Сърдете са на полицията, не на собствениците на заведенията! Някъде бях чел нещо за чалга и умрях от смях. Наистина половината сте виждали Слънчев бряг само на снимка и лаете заедно с другите ***!
38
0
 
9
 
! Отговори
Варта преди 1 година
А вие как се отнаяте с вашите работници, сигурен съм ,вие сте най-коректните работодатели. А предполагам и всеки един лев се отчита стриктно, вие сте едни честни и добронамерени работодатели , защо изобщо се занимават с вас. В тази държава само циркови трупи , както от управляващите ,така и от работодателите , а ние работещите се правим много работни.
37
0
 
7
 
! Отговори
Грюгер преди 1 година
През 2000г.бях на Златните с Маца... 2 бири +2 салати+2 предястия=60 лева.
От тогаз имам забрана да ходя там...Ходих до Дъблин и пих бира, горе долу същата цена :)
36
2
 
5
 
! Отговори
Би преди 1 година
Щом барманите и сервитьорите протестират работата е сериозна...
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 7

Че те ЛаФките на Делянчо на ден изкарват повече, бе! Явно тия клубове са благотворителни заведения и хранят, поят и забавляват посетителите си без пари! А пък Симеонов седнал да ги проверява! Къф човек!
34
1
 
6
 
! Отговори
Вижте снимката! :) преди 1 година
Всички мъже на снимката изглеждат еднакви :)))))
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ НЕ Е ПРИТЕЖАНИЕ НА НИСКОКУЛТУРНИ, ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ НА ПРОСТОТИЯ, АЛЧНИ ХОРА, КОИТО И МАЙКИТЕ СИ ПРОДАВАТ, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ И САМИ ДА СЕ ОТДАВАТ НА МНОГОРОЙНИ ПОРОЦИ, МИСЛЕЙКИ, ЧЕ ТОВА Е ВЕЛИЧИЕТО ИМ.
БРАВО НА СИМЕОНОВ, ЧЕ ИСКА ДА ОЧИСТИ ОТ ТАЗИ *** РОДНОТО СИ ЧЕРНОМОРИЕ, КОЕТО ПОРОЧНИ ГАДИНИ УНИЩОЖИХА - ДЮНИ, РАСТИТЕЛНОСТ, ФАУНА - ВСИЧКО ЗА ДА ЗАДОВОЛЯТ ДОЛНИТЕ СИ СТРАСТИ ЧРЕЗ ЕВРОПЕЙСКИ И ДРУГИ ПАУПЕРИ.
НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ВЕЧЕ НИКОГА ДА ДОЙДЕ НА МОРЕТО. ТО Е ПУСТОШ!
32
2
 
21
 
! Отговори
ViP преди 1 година
Пълна пародия !!!!!!!!!!
Много ясно,че тия дискотеки трябва да се затворят или изтеглят извън комплекса който е за ПОЧИВКА !
Има достатъчно закрити дискотеки в Слънчев бряг,на откритите мястото им е извън комплекса.
Сутрин,на плажа в Бургас се чува баса от Слънчев бряг...
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дунчов, българското Черноморие не е вертеп!!!!! Направихте от едно чисто, красиво, уникално място мръснa клоака, пълна с малокултурни, извратени, комплексирани типове от низшите слоеве на Европа, дошли тук да се напият, дрогират и е.т евтино и долнокачествено. Що за хора са "само и единствено да се забавляват през НОЩТА". Не идват ли да танцуват елегантно, да пеят, да плуват, да се наслаждават на красивото (заради дунчовци вече - НЕ) наше море... вместо да се въргалят в повръщнята си cвине. Съд!
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Принудително изкаран персонал и мутри- това са протестиращите!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз искам да протестирам,ама сутрин по хлад!
28
1
 
19
 
! Отговори
Anon преди 1 година
Печелбари нещастни- сега се сетихте... а 20 години лъжете и мажете и дерете хората по морето... всичките да ви затворят и като ви рестартират бизнесите всичко да е електронно и да не приемате кеш... само така ще се научите...
27
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега се сетиха за диалог с властта. А последните 15 години си правят каквото си искат, не плащат данъци, строят където им падне, подкупуват чиновниците, за да получават разрешителни. Сами си съсипаха курорта. Сега искат видиш ли да има диалог и стратегия за развитието на курорта. В началото Какао и някогашния Elephant си бяха разкошно място, но се домъкна простотията и напудрената показност и всичко умря.
26
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заместник министър председател от ОП с власт е като луд с картечница.
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и тия "спонтанно" работят на 4 часов работен ден, на мин. заплата :)
24
1
 
16
 
! Отговори
Темида преди 1 година
Поне около една кауза се сплоти "нацията" и младите. Вярно не е тоталната липса на каквито и да е наказания дори и за убииство, а е така любената култура на Чалга, алкохол и разгул. Хвала, Хвала, Хвала !!!! Нека пребъде повече от хилядолетния райх!!!!

Големи сме боклуци btw.
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам повечето са с тъмни очила, а е облачно, няколко бръснати глави, няколко батки...
Абе спонтанен ще да е протеста... Мдааа...
Всички говорим, че има нужда от силна държава. Ами ето. Така се действа там където има държавност.
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протест на деградетата. Затова на запад начичат някогашния Слънчев бряг-Блатото на Черно море.Да пресушим наркоманското блато, да изгоним мутрите.Нормалните имаме право на нормална почивка,деградетата да хващат джунглата.