НСО отрича: Нито е карала Радева, нито е имало гонка с патрулки!

Шефът на службата в оставка: Инцидент, колите не са разпознати!
Обновена: 8 фев 2018 16:41 | 8 фев 2018 16:40, Веселина Йорданова
211
НСО отрича: Нито е карала Радева, нито е имало гонка с патрулки!
Снимка: архив, БулФото

Първата дама Десислава Радева не е карала "Мерцедес"-а, който не спрял на стоп палка, нито е имало преследване в София с патрулки.

Тя е била в колата с охраната си и с шофьора, заяви шефът на НСО в оставка ген. Ангел Антонов пред "24 часа".

Още по темата

Според ген. Антонов не става дума за инцидент, а има нарушена координация между отделните служби - не са разпознати колите.

"Случват се подобни случаи, но ще търсим първопричината, след като анализираме ситуацията", допълни той. И обясни, че всички останали подробности ще разкаже след приключване на проверката.

"Не става въпрос за гонки, нито за съпротива. Ще се разберем с колегите и ще си сътрудничим за изясняване на случая", каза ген. Антонов.

"Не може така безотговорно да се говори, че г-жа Радева е карала автомобила. Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила - това е невъзможно", отсече шефът на НСО.

По думите му в момента се извършва проверка на случая и ще се изяснят всички подробности.

"Докладват ми се нещата и ще се извършат и допълнителни проверки, докато имам тази възможност", допълни ген. Антонов.

"Ако има нарушения от наша страна от колегите - ще се вземат мерки от ръководството. Ще го съгласувам с колегите от Жандармерията, които са извършвали постоянната си работа", допълни той.

Публикуваната по-рано днес информация не е вярна, заявиха пък от пресцентъра на президентството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
19
 
16
 
! Отговори
кога преди 6 години
РАДЕВ , ОСТАВКА !!! НЕ КАДЪРЕН , *** ***
53
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,имала е важна инструктителска среща с русский челавек,кто работает для Путина- какво толкова е станало?
52
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
няма оправия...все "нашите" хора не са били те. ще разследват и ще се потули, както всеки един читател е свикнал.така ли е в Европа или страните на който искаме да приличаме?
51
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецова уйдурма
50
14
 
22
 
! Отговори
Чоко преди 6 години
Това се получава, когато една посредствена женица се докопа до власт. В края на краищата вие си я избрахте както и президента със зелените чорапи. Ще и търпите простотиите още четири години.
49
0
 
29
 
! Отговори
Striker преди 6 години
Баахахаха! Ама те от НСО никога не лъжат, не избутват колите от пътя, не заплашват, нееее!
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
thug life !! има една поредица от клипчета в ютуб
47
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То според НСО, ние нямаме и президент когато фактите не се харесват на държавният глава. То пък една глава, по-срамен президент от Радев не сме имали.Как може една служба пряко подчинена на президента да дава оценка на събития от компетентността на МВР. Срам, срам и срам това е Радев.
46
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази не е ВИП лице, а най-обикновен селски ***
45
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се разпищоли "първата". Кара коли на НСО, не спира на полицаи... държавата и стана бащиния.
44
21
 
22
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Тези нещастници - двамата Радев и, са срам за България !!!!!
43
4
 
3
 
! Отговори
ало, повръщащия преди 6 години
До остави 23Вземи да си провериш вестибуларния апарат или нервната система. Нормалните хора не реагираме така на противника на сата-нинската конвенция, дори ни стана симпатичен.
42
8
 
17
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Ако за всяка лъжа, собствениците и главните редактори на новина(помия)рските сайтове, получаваха по един месец затвор, до сега всички щяха да имат доживотни присъди. Кой пази тези наглеци, които безнаказано, ежедневно и целенасочено дезинформират, клеветят и вкарват в обяснителен режим всички институции а последните чинно се оправдават и след като стане ясно, че обвиненията са фалшиви-всичко се забравя...На кого е нужен този постоянен цирк и кога ще има осъдени за измислени клюки медии?
41
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли ви е новата опорка на герберастията за оплюване на ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ.Анонимен източник казвате - много удобно.А какво стана с убиецът на деца Московски, което не е предположение а ФАКТ !
40
5
 
13
 
! Отговори
край камината преди 6 години
До Анонименвярно, тя колата без книжка не тръгва,а къде са бързали или откъде са бягали по това време, ако не е национална тайна?
39
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе да, и президента не е посочен от Рашетников, и не е зарязъл жена си и децата си на произвола, и Деса не му беше любовница назначена по втория начин в МО, и за грипенитте Радеф не лобираше нееее нееееее.
38
9
 
17
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Цялата работа идва от пълното беззаконие в държавата. Ако наистина е карала Радева, то КАТ е трябвало да и пишат акт и всичко щеше да е черно на бяло, обаче те са видели кой е зад волана и са се снишили. Ако не е карала тя пак трябваше да има акт за нарушителя, но не съм прочел за такъв.
37
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С такива поръчкови статии ли тръгнахте да борите рейтинга на Радев? Ей,тоя Бойко не може да му мине! И защо ако тя е карала няма да спре при положение, че знае за медийната кампания против нея и Радев? А това,че книжката й изтекла през 2014 и няма време да я поднови е върхът! За толкова глупави ли смятате хората?
36
12
 
16
 
! Отговори
Прав си! преди 6 години
До Анонимен 30Готви се за молитвената закуска при авторите на Истанбулската конвенция. Радев им обърка плановете, много го мразят сега - яки кинти изпускат за покръстване в pedeрастката вяра!
35
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
както и предположих, виновни ще са ушевите че изобщо са се опитали да спрат мерцедеса на госпожата... ще има бой по капачките и понишение в длъжност ми се струва

Спонсорирани публикации