Паркетни размисли: Г-жо Радева, спрете да лордеете във Facebook

Време е Първата дама да си смени съветниците
Обновена: 6 мар 2018 13:25 | 6 мар 2018 13:25, Александър Попов
237
Паркетни размисли: Г-жо Радева, спрете да лордеете във Facebook
Снимка: БТА

Всяка изява на първата ни дама Десислава Радева се следи под лупа. Нормално, четири години преди това си нямахме такава. И понеже функциите са й предимно протоколни, затова погледите са насочени към нейната визия и представителност. В което няма нищо ненормално.

Досега тя бе подложена на критики и похвали, модните спецове също се възползват и коментират тоалетите й.

Последният случай бе на 3 март, когато Радева и вицепрезидентът Илияна Йотова се появиха в сходни тоалети. И отприщиха вълна от коментари в социалните мрежи. Голяма част - иронични, което би засегнало всяка суетна жена.

Още по темата

Има обаче една голяма разлика - Десислава Радева не е всяка жена. Първа дама е. Независимо дали го иска. Всъщност видимо се радва на вниманието към нея, но има крещяща нужда от съветници. Защото е нелепо да влиза в обяснителен режим за каквото и да било. Независимо дали е засегната или не.

След масовите нападки тя използва профила си във Facebook да зададе въпроса дали тоалетите са най-важната тема в държавата?

"Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш! Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България. И все още не вярвам, че дотолкова сме отвикнали да мислим и да отсяваме важното. А всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга)", написа тя.

Не, г-жо Радева, не са това проблемите ни. Но и вие влизате в общия тон, който не ви подхожда. За всеки човек е важно как го "оценят" най-близките. Но пак да припомня - вие не сте всеки.

Трябва ли да обяснявате избора си? Паднахте на нивото на паркетни размисли и страсти с Евгени Минчев. Той също не хареса тоалета ви и изказа мнението си. Явно се вълнувате от неговите критики, за да му отделяте време.

"Мила-недрага госпожо. Тоалета, който се коментира е напълно ужасен, неприемлив и унижаващ временната Ви стойност на Първа дРама. Жалко. Често хвалите Невена, чиито претенции са по-скъпи и от на Валентино. Надявам се, не плащате за тях. Дантелите, кройката, всичко което се вижда е стил кипърска абитуриентка 1991 година. Очаквах повече от Вас", написа Минчев.

"Мерси боку за оценката, г-н Минчев. Първа дама не е мойто амплоа, надявам се сте разбрали. Вашият пост е важен за мен и ще го взема под внимание при следващ повод. Все пак Вие сте лорд, а аз - простосмъртна бургазлийка. Бест регардс, дето се казва", отвърна Радева.

Дори няма да коментирам правописа, защото може да сте писали под афект. Аз лично сега разбрах, че да бъдете Първа дама не е вашето амплоа. Първата дама в България може спокойно да отсъства, справка - бившата г-жа Плевнелиева. След като не е вашето амплоа - винаги имате избор. Държавата няма да спре да функционира. А вашият избор засега е да бъдете до президента Румен Радев. Като Първа дама, макар и простосмъртна бургазлийка.

"Сарказмът Ви е като роклята - неубедителен. Бургас Ви подхожда. Не се лордея с Вас в този кадър. Трябва да поработите върху много неща - грим, прическа, стил, дори и когато говорите с лорд", отвърна Минчев.

Големият въпрос е защо Радева лордее.

Ироничната битка с Евгени Минчев е обречена. В тази област той е на светлинни години от вас и има далеч по-голям опит. Друг е въпросът, че нямате място в подобна кореспонденция. А ако наистина е толкова важен за вас - наемете го. Мисля, че ще бъде достатъчно разумен да ви посъветва да изтриете профила си във Facebook, за да не се изкушавате да отговаряте на всяка критика. Поне докато не стането отново простосмъртна бургазлийка. Всъщност, това вече е невъзможно, дано сте го осъзнали.

Бест регардс, дето се казва...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
18
 
! Отговори
Пази боже сляпо да.. преди 6 години
Чудна статийка. И поучителна. ;-)
53
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 46С него не могат, не крал и лъгал, няма милиярди по сметкимай забравяш, че точно фатмаката е назначил Деса на работа при себе си и лично и е определил 400 лв заплата.
52
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожелавам на всички да доживеем деня, в който единственият държавен проблем ще е облеклото на президентската съпруга. Независимо кой ще е президент тогава.
51
28
 
13
 
! Отговори
мив преди 6 години
Не ме интересува Радева, но плюнките, дето я плюят, да вземат да се скрият!
50
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Hafen die WahrheitТя роклята си е много готина, но за някаква интимна вечеря на Деса и президента. Но в никакъв случай не е подходяща за пред обществото.и президента и жена му не са подходящи за обществото, ама ще гледаме как ни излагат още известно време.
49
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом Радев си е избрал тая женица без акъл, колко ли акъл има той?
48
18
 
15
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
До Анонимен 33 Ако сложиш Радев и Плевнелиев на една везна , Радев ще докосне космоса.Хи , хиии!
47
21
 
16
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Да питам Ал. Попов и всички модни "светила": Всички свои проблеми ли си решихте, та зяпнахте в роклите на Радева и Йотова ? Това ли са нещата за коментар в държавата ни в момента ? Или ви платиха за отвличане на внимание от...
46
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре или лошо облечена, работа на Деси и нейния и вкус. Проблема и е, че обръща внимание на абсолютни първенства, самопровъзгласилият се за лордове, графове и какво ли не. Според мен, този вид рокля не в за този повод, но ако и харесва, нейно право е. Приблема е, че Радев им бръкна дълбоко в з//ците на герберугите, удари ги здраво и показа, че краят им е близо. С него не могат, не крал и лъгал, няма милиярди по сметки. Жертва стана Деси. Защо отговаря, да си изтрие профила и си гледа живота.
45
4
 
18
 
! Отговори
липсва нещо преди 6 години
Хайде и Азис да се включи в дискусията! Той разбира не по-зле от Минчев от дамска мода. И Радева и с него да си пише. Може за да е по-интересно да ги поканите тримата в сутрешния блок на БТВ. Рейтингът ще е много висок. В блока за реклами може да се наблегне на перилни препарати по традиция
44
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30Как е 80%,-ните. Кефите ли се?80% сте феновете на *** бе каскетче, или си го пропуснал този момент :)
43
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
семейство радеви станаха за смях
42
15
 
18
 
! Отговори
жалко... преди 6 години
Всичко оправихте и сега роклите са ви на дневен ред,нищо,че сте бедни и последни във всякаква класация,злобата ви е много!
41
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Квато президеншата, такъв и президента - кръгло ЗИРО
40
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Облякла се като за филм за възрастни от 70-те години
39
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31Евгени Минчев е едно напълно човешко недоразумение! И по-точно, той СЕ ПРАВИ НА ТАКЪВ.........просто играе на струните на другите, по-примитивни от него! Значи е малко по-умен от вас, щом това му носи пари!
38
6
 
34
 
! Отговори
мислещ преди 6 години
И на мен първото което ми направи впечатление беше роклята - нито и ходи нито е подходяща.Иначе нищо лично
37
11
 
29
 
! Отговори
Въпрос? преди 6 години
Гледали ли сте филма "Инвазията на проститутките. "? Всякаква прилика с реални лица и събития е случайна.
36
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев и Радевица са слуги на народа, обаче са се самозабравили. Стават за резил и ще търпят всичко защото затова им плащаме. Ако не им харесва да се изнасят
35
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналата седмица видях Минчев на Витошка.Убийствено точния Минчев беше облечен със зелени *** и розова риза. И с пембен пискюл.С поредното момченце, което подтичваше до него.