В "Столипиново" искат присъда: От 20 до 25 г. за д-р Димитров!

Искат да знаят кои са съучастниците на доктора
7 мар 2018 11:00,
170


Искаме най-тежкото наказание за д-р Иван Димитров - от 20 до 25 години! Категорични бяха пред Bulgaria ON AIR роднините на убития в Пловдив Жоро Плъха.

Екип нa Bulgaria ON AIR бе в квартал "Столипиново", където братът на Георги Джевизов попита задочно д-р Димитров:  "Как може 30 минути да го наблюдаваш, без да звъннеш на 112? Значи ти умишлено си убил брат ми?"

Още по темата

Той подчерта, че България не е страна, в която всеки може да излезе с пистолет, да стреля по хората и после да каже: "Той ми влезе в жилището".

Бащата на убития Джевизов пък иска да разбере кои са съучастниците на д-р Димитров.

Той даде пример с това как в пловдивския квартал "постоянно идват наркомани-българи" и постави риторичния въпрос: "Какво ще стане, ако започнем да убиваме всеки от тях?"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
114
 
! Отговори
циraнолюбец преди 6 години
Ромите днес се наслаждават на статута "защитен вид"... множат се безгрижно от социала, който малкото останали българи финансират. Те са единни за разлика от така наречените биобългари...и са готови да излязат на улицата в защита на Жоро-плъха с 9те присъди! 9 присъди и поне още 999 престъпления минали между капките!В последните дни с ОРГАНИЧНА ПОГНУСА чета коментарите на "българите" против доктора - оттървал ги от един рецидивист! С ОРГАНИЧНА ПОГНУСА!
8
3
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък искам те да си плащат ток,вода,данъци, д не се женят малолетни, да не се продават малотетни, да им се бутнат незаконните къщи и искам пусналите на свобода престъпник със 9 ДЕВЕТ присъди на свобода да бъдат съдени и отстранени от съдебната система доживот.
7
3
 
100
 
! Отговори
Риторичен отговор преди 6 години
А какво ще стане ако ви спрат социалните помощи,детските надбавки,токът и водата който не плащате от 40 години и ви заградят целият квартал с една хубавка 10 метрова бетонна ограда? Какво ще стане ли? България ще просперира.
6
78
 
7
 
! Отговори
евроатлантист отГЕРБ преди 6 години
Най-добре е да предадат доктора и помагачите му на роднините на убития за да въздадат възмездие. Така ще се възстанови мира и всичко ще се нормализира. Иначе ромите може да издирят сами доктора и съучастниците му, както и техните роднини, и сами да се погрижат за правдата.
5
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жителите на Столици ново нищо да не искат а да се изнасят от града ни.Това са незаконно ан голяма процентово би без адресна регистрация,само настанили се без собственост ,с незаконни бараки.Превърнаха района ни в ***.Ние редовните данъкоплатци докога трябва да търпим това незаконно гето.Къде е общината и защо не се вземат мерки по изселването им.Те нямат законно право да са тук.Махалата е развъдник на всякакъв вид престъпления,разпростране ние на друга, организиране на грабежи и кражби,пр
4
5
 
96
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Крайно време е да оставиш заблудата си че Византия ги е домъкнала тука,че и ги била християнизирала!От историята се знае че са се довлекли по тези земи с османците!Вървели са след тях и са доунищожавали и доограбвали което османците не са могли!Преди хиляда и петстотин години са били изгонени от индия щото са народ на крадци,събирачи и убийци!Най долната каста там!
3
89
 
8
 
! Отговори
Справедлив затвор преди 6 години
Не може някай си да размахва пищов и да гърми по невинните хора,пък бил той и доктор,за който освен това разбрахме,че е вземал подкупи и рушвети.В затвора дълго,на задно обучение няколко пъти дневно да му дойде акъла в главата
2
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама той ми влезе в имота? Ами той работа в моя имот няма, ама може и да греша .
1
6
 
66
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Искането е напълно абсурдно! В случая има незаконно оръжие и може би известно превишаване на неизбежната самоотбрана. Няма никакво основание за голяма присъда.