В "Столипиново" искат присъда: От 20 до 25 г. за д-р Димитров!

Искат да знаят кои са съучастниците на доктора
7 мар 2018 11:00,
170


Искаме най-тежкото наказание за д-р Иван Димитров - от 20 до 25 години! Категорични бяха пред Bulgaria ON AIR роднините на убития в Пловдив Жоро Плъха.

Екип нa Bulgaria ON AIR бе в квартал "Столипиново", където братът на Георги Джевизов попита задочно д-р Димитров:  "Как може 30 минути да го наблюдаваш, без да звъннеш на 112? Значи ти умишлено си убил брат ми?"

Още по темата

Той подчерта, че България не е страна, в която всеки може да излезе с пистолет, да стреля по хората и после да каже: "Той ми влезе в жилището".

Бащата на убития Джевизов пък иска да разбере кои са съучастниците на д-р Димитров.

Той даде пример с това как в пловдивския квартал "постоянно идват наркомани-българи" и постави риторичния въпрос: "Какво ще стане, ако започнем да убиваме всеки от тях?"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
38
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Българският сел.н.ур разбрира само от голяма тояга.Ци.аните трябва да съдят България в Страсбург за обещетение от стотици хиляди евро до дупка.Трябва това да се разчуе тъкмо докато сме прецедатели на ЕС как по расистки подбуди бива застрелян човек!
28
1
 
27
 
! Отговори
Krom преди 6 години
На "риторичния въпрос" на ПЛЪХ Старши - ще изчезнете като етнос. Това ще стане. Колко време загубихте да обясните на Дъртия Плъх какво е риторика? Видимо е, че котилото на ПЛЪХ-а е добре запознато със закона. Защо не го спазва е друг въпрос. Та така. 30 минути брат ти си рови в нечии гараж "без да иска ли гнид.о такава? Ако беше в най демократичната държава примерно в Тексас, вече щеше да си тапицерия на седлото на потърпевшия, ама тук - НПО ли не щеш? Само риторично, питам.
27
0
 
17
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Да разбирам, че някой в общността е прочел наказателния кодекс!? Ама много избирателно май. Или се уморил бързо.
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като държавата не може да се оправи (тя може ама не иска че кой ще ги избира после тия 240 мазни тюфлеци) трябва да се отхлаби закона за притежание на оръжие и да се ревизира закона за частната собственост. Всеки българин да може да се брани както намери за добре при обири, грабежи, нападения ...
25
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големите тарикати рано или късно попадат на някой доктор който успешно лекува тарикатлъци !
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато случките с неволите на братчедите станат пределно количество, и Ромският Хелзински Комитет няма да може да ги спаси. Просто българи, давайте по същия начин. Скоро паразитологията ще се кротне или пресели отвъд. А ако брането стане нетърпимо, възможно е и да се пренесат на друга нива. В Брюксел много ги обичат.
23
0
 
36
 
! Отговори
Дивия изток преди 6 години
Той даде пример с това как в пловдивския квартал "постоянно идват наркомани-българи" и постави риторичния въпрос: "Какво ще стане, ако започнем да убиваме всеки от тях?" Ами като ги заколите, кой ще ви купува херцата. Нали ще изпукате от глад и вие самите. Между другото цяла България знае, че махалите са депа за наркотици, проституция и всякакви измами, само полицията и съда не са разбрали. Затова се стигна до правосъдие на място.
22
0
 
39
 
! Отговори
JFK преди 6 години
Всички големи ....махали в големите градове трябва да се разрушат и разпръснат!Спрете помощите на всеки криминално проявен! Тия *** трябва да почнат да работят и да уважават тия дето ги хранят! Лимита на търпение на българите се изчерпва и ще стане страшно!
21
0
 
42
 
! Отговори
селчо преди 6 години
Лилавия си призна,че в махалата се продава дрога,ама кой го слуша,и като има толкова присъди,що не е в затвора, тоя и другите плъхове?
20
0
 
42
 
! Отговори
Иван преди 6 години
"Той даде пример с това как в пловдивския квартал "постоянно идват наркомани-българи" и постави риторичния въпрос: "Какво ще стане, ако започнем да убиваме всеки от тях?" -значи наркоманите си ги правете каквото си искате, нас това не ни интересува. Важното е какво правите с нормалните хора, които всеки ден работим за да построим нещо, а вие идвате и го крадете, пардон "берете".
19
4
 
59
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Повишава се доверието в полицията ..ЛИ???***'сине Борисов...как беше?- Ние ги хващаме...вие ги пускате!С ОРГАНИЧНА ПОГНУСА чета последните дни коментарите на мои пишмансъграждани, които изкараха доктора - Джак Изкормвача!С ОРГАНИЧНА ПОГНУСА!Явно Катуница..Асеновград...пребитите горски..грабените пенсионери...и още хиляди ромски безчинства - още не са достатъчни..та и последния трансполов *** да осъзнае, че доктора ги е оттървал от опасен napaзит!Утре ако плъха безгрижно беше заклал тях
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за ЧЕЗ нещо да се каже нещо немали?
17
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рускинята и вашто съсловие нищо не допринася на България.
16
3
 
85
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
Направо занемях. Тази *** която е на ниво на пиявица , която не допринесла с нищо за държава няма право да изразява мнението си.Как този плъх гнусен с 9 присъди на свобода. Преди да наложим наказание на доктора - хайде да накажем всички ***.и дето крали , убивали , изнасилвали. Хващам се на бас ,че след тази операция в столипиново се останат само бебета.
15
3
 
67
 
! Отговори
do 9 преди 6 години
Мда и аз не мога да повярвам, че има българи, които нападат доктор Димитров! Кажете само едно "Благодаря"! Превенция трябва! Така се прави! Колко ли бъдещи золуми предотврати докторът! Как може журналисти да дават такава гласност на рецидивисти?!!
14
0
 
54
 
! Отговори
НАДЯВАМ СЕ преди 6 години
Наркомани ще идват в Махалата, защото Полицията си пласира задържаните наркотици през махалата.Вие трепете нашите ***, ние ще трепем ваще.ЗА ЕДНА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА
13
2
 
52
 
! Отговори
Kiko преди 6 години
Писна ни от беззаконието !!! БЪЛГАРИН
12
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хехе, спаведливи присъди, ама само за другите, нали? Тези 8-9 присъди на Плъха ако бяха ефективни, щеше да изгние в затвора.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19Хубаво, а държавата кога ще се намеси?
10
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не случайно сме на дъното по свобода на словото в ЕС.