Да ти кипне от 16-те бона за воаяжа на един чиновник. Говори Георги!

Той е единственият българин с две трансплантации в Европа
Обновена: 21 юни 2018 12:41 | 21 юни 2018 09:15,
131

Скъпото пътуване до Ню Йорк на вече бившия зам.-министър на труда и социалната политика Росица Димитрова разгневи и единствения българин с две трансплантации.

Според хасковлията Георги Пеев оставката не подлежи на коментар, но тя не решава проблемите на хората с увреждания.

Още по темата

Макар че е само на 41 години, Георги често казва за себе си, че живее трети живот. Оцелява след две трансплантации - на сърце и бъбрек, и се превръща в единствения двойно трансплантиран в Европа.

Признава, че с годините се е научил да щади нервите си, но пътуването на заместник социалния министър до Ню Йорк прелива чашата на търпението му.

"Тя е опасна за хората с увреждания, защото няма мисленето на човек, който трябва да помага. С тези 16 хиляди лева, дето двете отидоха на екскурзия в Ню Йорк, могат да направят инфраструктура към една сграда да могат да влизат по-лесно хора с колички", гневи се Георги пред Bulgaria ON AIR.

Мъжът изрази съмнение, че нейната оставка ще промени нещо.

"Това че тя се маха не означава нищо, на нея не ѝ пука. Но трябва и ние да се променим, като не става – марш", категоричен е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
13
 
6
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 5 години
и цената на билета достатъчна ли е да се излекуват всички хора с уврежданияА ,че може да се вземе ноу хау и да се предлжи закон и алтернатиева са глобално решаване на проблем не ви Е.....А бокл*Ука дето е изнесъл ингормация с какво и за колко пари лети народен представител последствия нама ли да има?Е затова няма да се оправим. И да има желание някой да направи нешо или помогне все ще се намери цяло стадо да го оплюе
81
14
 
6
 
! Отговори
Rucifer преди 5 години
До хората с увреждания: Незнам дали се сещате, но вие сте изцяло зависими от добрата воля на хората без увреждания, които бачкат за да има някакви помощи за вас, така че, хайде малко по-скромно, а. Замислете се за съдбата на обикновения човек и не се опитвайте да се изкарате необикновени.
80
14
 
6
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 5 години
На УШИТЕ СИ.Много пропаднал народ сме. Напълно подкрепям Росица Димитрова. Нали все казваме,че "не е нужно да откриваме топлата вода" - Жената я е изпратила държавата и цената на билета във flybulgaria в момента най-високата (зависи ако искате утре или в други ден да летите ) стига до 3300 ? . Нали трябва да има и командировъчни. Вас ако ви пратят с вашта дебитна карта ли ще идете бе ***. Естественно, че първа класа са длъжни да вземат. С рейс ли да я бяха пратили та да ви готино на вас
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИвоЕТО ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК ! Благодаря ти,че прочетох и друго мнение. То другото не са лични мнения, но нейсе
78
13
 
7
 
! Отговори
ВВ преди 5 години
Поредния ***. Зам министърка е, гледа си работата жената доколкото разбирам, щото и много се вдигнаха в нейна защита. Вие с какво искате да пътува бе ***, с каруца!?
77
8
 
5
 
! Отговори
простотия, нема лошо преди 5 години
тва е българия - майките и мая пишат закон, експертите са заклеймени! ако в тоя момент се появи и Папата - ще бъде заклеймен! Тва е България, който плаща гледа от първия ред и суфлира!
76
7
 
11
 
! Отговори
Край преди 5 години
Бе те магарето дали - юлара не дават. Чрез КТБ политиците ви от всички цветове ВИ откраднаха 4.5 млрд. лева. Сега се вторачили на ентата чиновничка в билета.
75
4
 
16
 
! Отговори
Амет преди 5 години
Какво протестирате ..)))) жената си е направила екскурзия голяма работа ..сега като много знаете ще я преназначат на още по сладка позиция за по-голяма заплата и ще я пращят всеки месец с бизнес класа до Марс. Да обяснява на марсианците колко добре живеят децата в бг ..))))
74
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако в някои държави си убиха диктаторите (например Румъния), забраниха комунистическите партии (даже в Русия през 1992 г. забраниха завинаги КПСС), имаше закон за лустрацията, извършиха се реални промени и в четирите власти, то тук в България всичко това липсва. И така ще е дрогари комунисти нагълтани с червена дрога. То не страва хем комунизъм, хем ред и законност... и пари. Комунизмът е бедност, беззаконие и хаос на всички нива.Как може да се променят нещата ли?Ами унищожаване на БКП и ДС.
73
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А в някои държави (и то богати) чиновниците пестят парите, ходят на работа с велосипеди, пътуват служебно с икономична класа, внимават какво и как говорят, защото никой не им прощава. Избрани са, за да служат на народа, а не обратно. И ежедневно трябва да доказват, че правят точно това. А тук ***, нагъл, груб, без каквато и да е култура и псевдообразован, се разпищолва и е уверен, че е безнаказан.
72
1
 
3
 
! Отговори
До 66 преди 5 години
Оставете дипломатите, те трябва достойно да представляват държавата. Но при едно условие: първо да са професионалисти, а не парашутисти. Някой запознава ли предварително новите посланици какви са задълженията им, какво могат и какво е изключено да вършат в чужбина? И след това контролира ли се какви ги вършат? Тук вече не става въпрос само за пари, а и за по-важни неща.
71
7
 
11
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
До изуменне мога да разбера как може да се сравняват пари дадени за здраве,с пари дадени за екстри______________________A аз не мога да разбера защо Георги не използва дадената му публичност да благодари на малкото данъкоплатци които го спасиха(защото повечето в БГ са само на цицане на данъци а не на плащането им). По добре да плюе и да иска сметка нали? Смятам че преди да иска сметка на другите той трябва да даде обяснение - какво направи с живота си след като беше спасен с чужди пари?
70
3
 
24
 
! Отговори
сова преди 5 години
До Анонимен66Премиерите на много европейски страни пътуват в икономична класа - например австрийският, не съм забелязала някой да ги мисли за просяци - тъкмо напротив. Но цялото ни мислене е сбъркано - трябва да сме представителни , да не се излагаме , нищо ,че средата в България е абсолютно недостъпна за хора с увреждания, нищо ,че майките на увредени деца протестират над 20 дни на палатки, нищо ,че над 2 млн. души са в риск от бедност - все работа на социалното министерство
69
1
 
13
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
До бай-КольоБай бабо да не те среща мечка - и супер здравословно да си живял, не знаеш какво ще ти се случи зад ъгъла и ще те прикове в инвалидна количка или ще те направи на зеленчук!
68
2
 
25
 
! Отговори
.......... преди 5 години
Тази жена с пътуването до САЩ, определено не е единствения такъв случай. Работя в туристическа агенция, която обслужва част от ,,служителите'' в Министерството на земеделието. Е там за какви неща става въпрос, не е истина. Самолетни билети до Китай, които ги намираме за по 500-600 евро на човек, тия искат да им ги пишем, че са стрували по 2000 евро. Като разбира се разликата си я гушва някой. Смотана работа.... Не се накрадоха и наядоха.
67
25
 
17
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Някой ги бута да протестират и да искат. Каквото и да падне все им е келепир. Една тениска е 15, 20 лева. Сметнете колко са дали за безумни разходи и това може да го направи само някой политик. Дори и този, с тези две трансплантации е длъжник на същата тази държава, която плюе!И го казвам, като човек в тяхното положение, но за разлика от тях не искам!
66
19
 
14
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
Ако ми е писано да умра...ще умра...но никога няма да се моля...а и никой не е длъжен да ми плаща стотици хиляди евра че аз не съм живял здравословно. Не съм просяк...и никога няма да бъда !
65
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От сега нататък всички дипломати само в икономична класа да се возят, и ако може да са дрипави и да изглеждат зле, намръщени, нещастни, и като пристигнат в САЩ веднага да седнат да просят за да избият парите за пътуването.Но това ще рефлектира и на вас, защото утре и вие ще пътувате в чужбина и вас ще сочат с пръст по Света.
64
12
 
16
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Тоя Гошо е един неблагодарник !
63
2
 
30
 
! Отговори
Бръм преди 5 години
Абе хора, пътувала, незнам си какво, подала оставка... отива на друга работа... не Ви ли писна от един и същи сценарий.... що записи, що компромати, какво ли не излезна и пак схемата: оставка и старият сценарий.... Щом и педофила е отново в политиката.... явно си заслужаваме управниците... тъй че мълчете и стига писахте, като искате промяна .... на жълтите павета, а не във форумите... тук всички са много велики....