Отчаяният баща, който остави сина си в МС: Ние сме просяци!

Имало пари за хората с увреждания, а къде са, пита той
Обновена: 31 юли 2018 10:57 | 31 юли 2018 10:30, Камелия Цветанова
122

Недоволството на родителите на хората с увреждания се стовари буквално на вратата на Бойко Борисов. Отчаян баща остави 18-годишния си син с детска церебрална парализа пред кабинета на министър-председателя, за да види Борисов с очите си трудностите, с които се сблъсква ежедневно семейството.

Още по темата

"Решението ми беше обмислено, разбира се. Само някой, който не е родител, може да твърди обратното. Чашата ми на търпение прелива, защото не виждам нищо конкретно да се случва. Само приказки и срокове, които се променят. Ние сме просяци. Просих, за да реабилитирам сина си, просих, за да го оперирам", сподели бащата Емил Мавродиев.

Пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова той обясни, че премиерът и синът му са разговаряли за нуждите на хората с увреждания и проблемите им.

"Бойко Борисов обясни, че са отпуснати пари за здраве, но не можа да отговори ясно и точно къде са изчезнали тези пари. Ние пак сме доникъде. Трябва да има промени в цялата структура. Не бива да се хвърлят само едни пари", отбеляза той.

Една от организаторките на протестите на майките с черни тениски Мая Стоицева посочи, че дебатите на работните групи, които работят по закона за личната помощ, не включват техните искания.

"Отново се заговори за пари. Министърът посочи едни суми в общественото пространство, които звучат много. Искаме парите, които получаваме, да са достатъчни за здравните нужди на децата ни. От началото на протестите премиерът има 3 отворени писма от нас. Ако искаше да помогне – щеше", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема е в БСП .Корнелия постоянно се навира при такива общности и тормози нормалното европейско направление на страната .
40
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Костов изобщо не обръщаше внимание на такива и управляваше чудесно.Бойко се среща постоянно с такива уроци и в крайна сметка не управлява до ре .Един Валери С.е по подходящ за премиер !Или Каракачанов !Бойко се излага ,управленец а не е арменския поп , Бойко ,а трябва да се държи отгоре .
39
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте политизирали всичко!То не беше Корнелия, то не беше Костов, то не беше Бойко. Всичко обръщате на политика.
38
1
 
11
 
! Отговори
дядо ставри преди 5 години
До Анонимен32Не е от 100 години, а от около 120-130 години. От края на 19 век. Монополистичен капитализъм се нарича, а Ленин го нарича Империализъм. Стоковото производство надхвърля търсенето и единствена дефицитна стока стават парите.
37
20
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 5 години
Сега е момента Бойко да го начука на *** и на цялата ***,която го е захапала и се възползва от нещастието на майките с децата инвалиди! Да им вдигне издръжката на 3000 лева,да си избута мандата докъдето е възможно и да се оттегли от властта та да видим "загрижените"червени вълци колко време ще продължат да изплащат тези увеличения за децата инвалиди?!Тая псевдо държава с псевдонарод заслужава един голям шут и да бъде доразграбена и разфасована от червените чуми!.
36
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социалните системи на православните държави са много лоши поради факта ,че православието е крадлива религия .
35
2
 
3
 
! Отговори
Тиквуне! преди 5 години
Ти си нашата СЪЩНОСТ - в нищо не сме по добри от теб - и ти го знаеш - иииииихуууу...
34
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Костов всичко беше добре ,но вие избрахте *** Цар ,а той ви се изсмя с Бойко начело !А мислете колко сте *** ,следва един болен Слави !Нация от берачи на нарциси и ягоди не заслужава повече !
33
10
 
10
 
! Отговори
дядо ставри преди 5 години
вие нормални ли сте, какви помощи искате, нали е капитализъм и всеки се оправя сам
32
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберска логика - имаш ли дете с увреждания, продавай имоти, нали ги имаш. За какво ти е социалната система, като имаш пари? Ама че си плащаш данъците, осигуровките - абе, айде сега, нали имаш ниви - продай ги. Вие сте ненормални бе, пичове.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
28, защо всички гербери и социалисти сте такива?
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Накрая Бог ще въздаде справедливост и ще възстанови баланса.Цивилиза кажа ни от 100 г се е превърнала в индустрия на лъжи и спекулации !Изопачено е дотолкова ,че самата наука стана фейк новина !
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Модерността не носи щастие !
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като дойде Нинова,за всички ще има пари.Такава е новата визия за България.
27
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявам се на всички, които му се подиграват да им се случи същото, че да разберат какво е да изпитваш емпатия. ***...
26
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
десетки хиляди. Наложи се да изтупахме чувалите, направихме и една ипотека. Справихме се, но така не е правилно,Аааа, не!И аз искам десетки хиляди левове помощ! Веднага се позиционирам пред МС! Борисов е длъжен на всеки един от нас да осигури хиляди левове поне на два месеца! Пари има и те са само за инвалиди, никакви такиви, лекари, учители и тем подобни. Ще отида пред МС гол и бос да види Борисов колко ми е трудно!
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чад е примитивна държава. Средна продължителност на живота - 45 години. Явно компенсират с щастие липсата на здраве.
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видно е че по примитивните цивилизации са по щастливи и здрави !Нашата цивилизация е болна не само заради тия инвалиди ,а защото много отдавна се е отказала от себе си !
23
1
 
20
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Парите за здраве отидоха за "здравето" на празните панелки. Те са по-ценни от здравето и спокойствието на хората с увреждания. Това е морала на "плачещия" ни премиер.
22
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Отидохте като аслани, върнахте се нас...и! ЖАЛКО!

Спонсорирани публикации