Пътна полиция с акция срещу превишената скорост

Операцията ще е от днес до 18 август
12 авг 2019 10:53, Красимир Ангелов
16
Пътна полиция с акция срещу превишената скорост
Снимка: Булфото

Пътна полиция ще проведе операция по пътищата за контрол на скоростта. Тя стартира от днес и ще продължи до 18 август, съобщават от МВР.

Засилените проверки са част от акция, която се провежда във всички страни членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция.

Нарушенията, свързани с превишаване на разрешената скорост за движение, са признати като най-сериозната причина за причиняването на тежки пътнотранспортни произшествия и смърт по пътищата в Европа, отбелязват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Не убива скороста,а шофьорът зад волана! Независимо дали е мъж ,жена,млад,стар,то той е толкова комплексиран и жалък,че е готов на всяка цена да не се "мине"да мине пред мен да е най отпред !!! Това е грозно и не за скорост акция трябва ,а акция за наглост ,малодушие и малоумие трябва!!!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се надявайте само на камерите в колите им Всеки път като ви спрат на пътя , имате право да заснемете всичко на видео с телефона си - най вече заради вашата сигурност
12
3
 
5
 
! Отговори
Стига сте ги плюли и преди 4 години
озлобявали БЕ !--едно 20 лв не щат да вземат вече....и това е целта на самите статии и плюенето -- да възникне омраза и в двете страни и да пада дране до кокал....а нарушенията ще спрат кога на Наомито и поникне брада до кръста...
11
5
 
7
 
! Отговори
гост преди 4 години
Каква е тая простотия, акцията е до еди кога си след това шапка на тояга, така не трябва да обявяват тези работи ,защото просто е смешно -ЦЕЛОГОДИШНО!!!!!!!!!!!!!!!
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А мотористите бръмчащи с 200 пак ли няма да ги спират?
9
4
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Това, че нямаш регистрирани нарушеняи, не означава, че не ги правиш. Обикновено шофьорите правещи най-много нарушения нямат регистрирани нарушения, а най-примерните шофьори, като направят едно нарушение, КАТ веднага ги глобява.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каруците кога ще ги махнат от пътното платно или те са прехнатата на едни приближени до власта и не може да ги барат барем да сложат по една жълта жилетка за да видим, че и на тях им правят нещо не само на нас.
7
3
 
6
 
! Отговори
един друг преди 4 години
А кога ще обърнат внимание и на други нарушения (освен превишената скорост)? Примерно неправилно престрояване (и засичане). Каране между лентите (главно от мотоциклетисти) и какво ли още не...
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има стимули и за хората без нарушения примерно за една година ако не е нарушил правилата безплатен преглед или нещо друго те искат само да вземат от хората
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При примерно 150 милиона превишавания на скоростта за едно денонощие, КАТ колко шофьора глобява? Сто или двеста? Сега ще глоби триста... голям успех.
4
3
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А защо тази акция не се провежда целогодишно?
3
4
 
17
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 4 години
Поредната имитация на дейност от КАТ. В нормалните държави шофьорите са убедени,ч е ако направят нарушение. то неизбежно ще бъдат санкционирани за него и затова не правят нарушения, В България КАТ прваи акции от ден до пладне, санкционира за едно на над сто хиляди нарушения и шофьорите са убедени, че каквото и нарушение да направят, КАТ не работи и няма да ги санкционира. Затова в България всеки ден се правят над 200 милиона нарушения.
2
3
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Поредната имитация не трябва да са единични акции, а ежедневие иначе файда няма. Да се поставят достатъчно камери и всички превишили скоростта да си платят, а за особено наглите джигити да се прилага цялата строгост на закона.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Акции и камери, къща не хранят.