Протест в София срещу строгите мерки

Граждани се събраха на три локации в София
19 апр 2020 20:41, Красимир Ангелов
264

Граждани се събраха на три локации в София, за да изразят несъгласието си с мерките, които са наложени за ограничаване на разпространението на коронавируса у нас.

Според протестиращите заради наложеното извънредно положение  "хората гладуват и остават без работа".

Те обявиха, че ако мерките не се прекратят скоро, ще направят голям протест, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Вижте повече в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
19
 
17
 
! Отговори
анонимни и будни преди 4 години
Следващият протест ще бъде на 23.04 пред БИЛЛА в подлеза на Софийския Университет! Съмишленици, чакаме ви там!
134
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу Мутрата!
133
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления, патриоти ! С нами Бог и БНА !!!!
132
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кадърността на правителството може да се съди и по некадърността на тpoлoвeте им.
131
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мерките са правилни и неправилни, а не строги и не толкова строги. Засега преобладават неправилните мерки и затова вирусът настъпва бързо.
130
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато стане късно ще ви дойде акъла в главата. Некадърността на правителството ще ни излезе през носа.
129
17
 
11
 
! Отговори
Мъж с качулка преди 4 години
Не може да си останал без работа и да нямаш никакви спестявания с които да можеш да изкараш 1-2 месеца без работа в най-лошия случай. Тези, които твърдят, че са останали с една стотинка вероятно са си прахосвали до последно парите за глупости и сега се вайкат и тюхкат. Да сте мислили навреме. Сори.
128
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идва заразеният от чужбина. В самолета заразява околните и екипажът. После пътува от летището с метро и заразява пътуващите в метрото, ако е с такси, заразява таксиджията и пътниците след него. После пътува с автобус или влак и пак заразява. Отива си вкъщи и заразява близките си. Това при пълно спазване на "мерките" на правителството.
127
6
 
9
 
! Отговори
456 преди 4 години
Къде и кога е следващият протест
126
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е момчето.В Бьлгария от край врееме е пьлна кочинаа! Тьй че драги ми управници не се чудете и тия млади като трьгнат да си тьрсят препитанието в чужбина!
125
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президент Владимир Путин 1 апреля подписал закон, который ужесточает наказание за нарушения режима карантина и распространение недостоверной информации о коронавирусе, сообщает РБК.
124
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички държави, които постигнаха успехи срещу коронавирусът, приложима реална карантина за идващите от чужбина или направо затвориха пълно или частично границите. В България нищо подобно. Стотици хиляди дойдоха в България от чужбина в разгара на епидемията и заразяват наред
123
8
 
2
 
! Отговори
Ще има ли нова вълна преди 4 години
Когато ходя да пазарувам,виждам ужаса върху лицата на хората и те се гледат едни други подозрително като че ли казват ти носител ли си? След това, разбира се, виждам изражението на лицата на хората, които имат задачата да търкат всичко, което сме докоснали, докато сме пазарували.Когато всичко това утихне, това са хората, които ще хванат грип по време на втората вълна, което вече беше обявено, че ще се случи преди есента.
122
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гърция постави идващите от чужбина под карантина и нещата се пооправиха. Едно, че бързо намаляха желаещите да са под карантина у второ, спряха вноса на заразата. В България ги оставиха да заразяват по цялата страна.
121
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както казаха тези от щаба, целта на мерките е да осигурят болнични легла, вкл. и в интензивните отделения, за да може да поемат очаквания голям брой заразени нуждаещи се от медицински грижи. Между другото имитираха и че взимат мерки за ограничаване на заразата, но нищо реално действащо.
120
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя малкият, го виждам като "оператор на животновъдна единица"
119
6
 
2
 
! Отговори
До 140 преди 4 години
НИКОГА в действителност не са изолирали ЖИВ вирус да не споменавам успеха с Ебола вируса особено след като беше открито в самото начало преди няколко години, че водоизточниците в засегнатите села са били отровени с формалдехид (токсично хим. съединение, бел.пр.). Ако погледнете симптомите на Ебола, ще забележите, че те са същите като при отравяне с формалдехид.
118
6
 
7
 
! Отговори
До 139 преди 4 години
Това можеш да го направиш в момента, когато 95% от полетите са спрени. Не можеш да сложиш под карантина 20000 човека всеки ден в хотели, които към този момент са работили и са били пълни. И защо 40 дни като навсякъде карантината е 14 дни? А тези, които пресичат границата по земя, какво ги правиш? Опа, май ти издиша плана. Ако беше толкова лесно, всички държави щяха да го направят.
117
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой мерки са добри - масови събирания, ресторанти, обществени места, дистанцията, някаква дезинфекция. Но основните ги няма - хората от махалите се движат свободно, гастербайтерите също и масово не спазваха карантината, липса на дезинфекция на обществени места и улици, не е необходима пълната забрана за паркове и планини или пазарите, неподготвена здравна система и обществени структури. Слаби са икономическите мерки, тези в супермаркетите и общественият транспорт и в много предприятия.
116
3
 
1
 
! Отговори
До 131 преди 4 години
По-лесно е да заблудиш някой,отколкото да се опитваш да го убеждаваш,че греши.Следвам този принцип.