Протест в София срещу строгите мерки

Граждани се събраха на три локации в София
19 апр 2020 20:41, Красимир Ангелов
264

Граждани се събраха на три локации в София, за да изразят несъгласието си с мерките, които са наложени за ограничаване на разпространението на коронавируса у нас.

Според протестиращите заради наложеното извънредно положение  "хората гладуват и остават без работа".

Те обявиха, че ако мерките не се прекратят скоро, ще направят голям протест, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Вижте повече в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Строги мерки. На всеки заразен да му резнат тиквата, за да не заразява другите. Може и на всички около него за по-сигурно. Нали сте за по-строги мерки.
114
7
 
4
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Интересно как всеки тук обсъжда и критикува другите и се има за безгрешен,а толкова много безгрешни,че чак се чудя как може да има грешници?
113
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Некадърността на правителството се прояви в ненавременни мерки като най-важната мярка изобщо я няма - да се спре вируса, а това можеше да стане.
112
7
 
7
 
! Отговори
До 132 преди 4 години
Какво значение има строгостта на мерките? Щом искаш по-строги мерки, нека се приеме следната мярка - от всеки 1000 човека да се остави един жив, за да се разредят хората и трудно да си предават заразата. Аз за разлика от теб предлагам не строги, а ефективни мерки. Например, всеки идващ от чужбина да се карантинира за 40 дни. За тази цел има празни хотели, колкото искаш. Това щеше да спре заразата, ако го бяха направили.
111
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тези глупости елате на село да си вадите хляба. Или във Фантастико или куриерски фирми търсат хора и да огиват там да работят. Не ги гледайте обявите за по 3-4 000 хиляди заплата, това не е работа за всеки. Много хора загубиха или ще загубят собственият малък бизнес, който с години развиват. квалифицирана работна ръка се освобождава от заводите и губят доходи. Това са предприемчиви хора, които ще се изнесат от тук. А после откъде или тези от село ще ги сменят или тези от махалите.
110
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Псевдомерки - защитавайте ги щом искате вируса да ви налази по-бързо.
109
8
 
13
 
! Отговори
До 127 преди 4 години
Двама, искат работа и се страхуват да не изгубят жилището си. Ама се оказало, че и двамата са под 18 години и живеят при мама и тати.
108
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат да протестират. За строгите мерки, или за липсата на мерки - все едно.
107
3
 
4
 
! Отговори
До 123 преди 4 години
Така като гледам конспирациите се превърнаха в реалност.Ама ти ако знаеш какво предстои,това сега е само подготовката.
106
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам защо почти никой не се замисля какви са мерките на властта и до какво водят?! Някои държави започнаха с осведомените като България, но като стана напечено, взеха реални мерки и нещата там се поуспокоиха. Тук в България стaдoто вярва сляпо, че мерките са правилни и анатемосва всеки, който ги критикува.
105
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко и да плюете скапани , ще бъдете отнесени! Започва се!
104
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои ще са протестиращите? Сестри, антиваксъри, еколози, конспиратори, криминали, подсъдими, платени от олигарси.
103
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко човека са се включили в този протест? И какво искат?
102
8
 
4
 
! Отговори
До 110 преди 4 години
Доктора ще ти каже за това,което е учил и го е научила системата за да и служи,а като здравето липсва и то е най-добрата реклама,защо да ползвам тази система,която без нас обезмисля смисълът си?Аз пък от сам се грижа за здравето си,нося отговорност за действията си и живота си и се чувствам прекрасно.Човек по-велик ли е от природата за да се бори с болести чрез изкуствено създадени лекарства?Това в какво да вярваме и как да се грижим за себе си е наш избор.
101
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Протестират едни и същи, само сменят темата на протеста. Ще видим същите протестуиращи.
100
10
 
11
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Ха-ха не бях виждал протест от двама *** само на толкова ли можаха да платят организаторите дето повече от 10 г се опитват да свалят г-н Боресов от власт
99
12
 
7
 
! Отговори
До 108 преди 4 години
Тея дето са против тези протести, ако не дай си боже се разболее техен близък оревават света колко лошо е здравеопазването, държавата и болниците! Това са прости хора, които не могат да видят обстоятелството от всичките му страни. Егоисти и тарикати, мислещи се за най-важните. Хора лишени от разум и съждение да направят преценка на явлението. Вечно искат и смятат,че някои им е длъжен, а те да нямат гражданска отговорност.Свършиха тези години, драги! Има правила и свобода!
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия пръдльoвци от cгaнтa на Костя Копейкин ли са?
97
7
 
6
 
! Отговори
До кога ще спим? преди 4 години
Медицината има търговски хатактер и отношенията в здравната система са най-вече търговски и идеята е да се печелят клиенти и те да осмислят смисълът и като дават пари на търговеца,който има за цел да предложи най-доброто за него,за да ви спечели и редовно да търсите неговите услуги.Ето какво например не е здравословно за тази система да знаете и да бъдете добре информирани
96
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИстинатаИстината е, че досегашните мерки са неадекватни на етапа на развитие на епидемията.това по тв 7/8 ли го чу бе каскет?