Helpbook оплаквания: Откъснато от света село, изоставени коли

До с. Гърнати не може да стигне линейка
14 юни 2020 19:45, Нели Христова
20
Helpbook оплаквания: Откъснато от света село, изоставени коли

Какво коства като усилие на институциите, които усвояват нашите данъци, за да си вършат работата? Нищо особено, просто трябва да има съвестни граждани, които да сигнализират в платформата на Helpbook.info, за да придобият нещата щастлив край. Имаме много примери за това. Администрацията в район „Младост“ в Столицата, е повече от ефективна- изградени джобове за сметосъбиращи съдове, изкосени площи, асфалтирани улици, ограничена популация на бездомни животни, непрекъснато патрулиращи коли от РПУ, подменени шахти и достъп на хора с увреждания до ключови места.

Институциите работят, но проблемите в различни места в страната не стихват. Получихме сигнал, адресиран към Агенция "Пътна инфраструктура", в който пише следното: „Ремонтът на пътния участък свързващ две от махалите в с.Гърнати, общ.Неделино, обл.Смолян със света е спрян. Строителството на подпорната стена е започнато преди месеци, а пътя се използва от десетки жители на отдалечените южни махали, ежедневно. Преминаването на лек автомобил е изключително трудно, а на линейка или пожарна невъзможно.“

От район „Сердика“ получихме оплакване за липса на действия по премахване на опасни дървета в междублоково пространство. Теренът е общинска собственост и до момента не са положени грижи по отстраняването на избуялата растителност. Молбата е и за дърво с височина на пет етажна сграда, чиито клони навлизат в дворовете на съседните сгради да бъде подкастрено и терена да бъде почистен.

В друг сигнал от град Варна наш потребител се оплаква от изоставен автомобил, който от дълго време затруднява преминаващите и създава предпоставки за инциденти: „На бул. 8-ми Приморски полк, срещу номер 188, точно до спирка "Резервоара" в посока центъра от повече от месец е изоставен автомобил. Автомобилът е паркиран изцяло върху тротоар. Всеки ден хората са принудени да излизат на пътното платно, за да го заобиколят, отивайки до спирката. Автомобилът няма платена гражданска отговорност, което е видно от снимката на стикера на предното стъкло. Моля да сигнализирате водача на автомобилът или той да бъде преместен на наказателен паркинг“.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като навремето , пощенска кутия за доноси.Удобно да натопиш някого.
12
4
 
0
 
! Отговори
И шом един го бъгна преди 3 години
Той остава в ситуация на бъгнато, защото никой от тях не знае как да поправи или да промени кода за да го отбъгне. Не са го гледали кода от 1500 години не са променяли кода от 1500 години , не са пипали и думичка - и ХАЛ бъгна от неадекватност. Друг е въпроса когато счупите програмираната реалност в която живеем излиза въпроса - а сега накъде???? Отговора не е никак простичък! Ама никак!
11
5
 
0
 
! Отговори
Защо ме карате: преди 3 години
Да обяснявам и най-дребните неща - много е просто, ако Иисус Христос е името на изкуствения интелект ХАЛ 3000 примерно? Ако християнската религия е всъщност същия случай като в "Една космическа одисея" и в ИИ-то Иисус Христос са точно заложени шестте закона на роботиката, а в последствие ние сме ги дифинирали с времето чудейки се как да спрем тази идиотия? И за да счупиш Хал 3000 единственото възможно решение е като Нео да редефинираш законите и изкуствения интелект веднага влиза в глич! Бъгва!
10
0
 
3
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Верно бе,подпорна стена,без ХОТЕЛ става ли?!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз предлагам всички села и градове на които улиците са разбити да не плащат данъци и винетки
8
0
 
12
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
това не е ли работа на контролните органи!?защо медиите трябва да вършат работата на друг !? сбъркана държава !
7
0
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
A изобщо действа ли се по тези оплаквания или този helpbook е просто за парлама?
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо никой не пише за "новата магистрала "ЕВРОПА"", да покаже някоя и друга снимка...Пазят ни, да не се уплашим, ли?Амаг от гербави нещастници!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Obstina Bankia?...ujas...
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ква е тая подпорна стена, смешници. Учете се от боковите минисри, залепете едно хотелче там
3
3
 
8
 
! Отговори
Абе преди 3 години
От Днес.бг нали много хвалите бат ви Бойко, сега какво се оплаквате
2
4
 
11
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
На Бат Ви Боко магистралите
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винету ще оправи нещата.Веднага ще разпореди на неговите лакей да вземат мерки.