Властта в ръцете на Радев? ГЕРБ нямало да го допусне, бил комплексиран

Целта на държавния глава била единствено реваншизъм
322

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков определи президента Румен Радев като комплексиран човек и го обвини, че търси реваншизъм. Той отсече, че мнозинството няма да подкрепи вота на доверие срещу правителството, защото носи отговорност.

"Категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек, на президента Радев. За четири години той успя да постигне немислимото и да разруши всеки един мост между институциите, между политическите лидери. Този човек не трябва да бъде човек, овластен с толкова много власт. Човек, изпълнен с омраза, на който в очите му е изписана една дума - реваншизъм, защото някой му е разрушил комфорта“, нападна Ненков.

Още по темата
По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им.

"Няма да подкрепим вота на недоверие заради факта, че само след няколко месеца има избори. Дълбоко уважавам правото на хората да решават кой да е управляващ и кой опозиция. Извън всякаква емоция, трябва да си дадем сметка както предстои пред държавата", допълни той.

Ненков отсече още, че когато отиде в Брюксел премиерът Бойко Борисов е посрещнат добре и е приятел с останалите държавни и правителствени ръководители, което означава, че европейските лидери имат доверие в страната и управлението.

Той посочи още, че кризата около коронавируса България е имала силни икономически и финансови показатели и се е движила в правилната посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
9
 
9
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Тонката, много лесно се опитваш да манипулираш хората.Верно е, малко са, но да ти кажа ли колко полиция има и как всичко е завардено и не пускат да влизаш. Само на едно място успяхме да влезем ,без да ни спират и връщат.Щом коментираш вече си видял.Много е лесно така да си играеш със страха на хората.
251
11
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Да припомня:1. Самолетът Ф-16, Белене и руска тръба ЙОК!!!2. Не е важно аз да съм добре, важното е БСП и руските да са зле!!!3. Радев в Сибир, за да има мир!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Наздраве дрогари!!!
250
12
 
24
 
! Отговори
ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТОВ преди 3 години
Давате властта на Румката и се връщате в първите години след Великата Октомврийска революция.Ура!
249
16
 
30
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Тези пред Парламента ли претендират,че са "Народа"и искат оставка?:):):):)Два файтона с хора тръгнали да рестартират Държавата:):):)
248
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко тиквата и в момента е в Брюксел,а ГАДЕВ ВЕЧЕ И В МОНГОЛИЯ НЕ ГО КАНЯТ!!За три години и половина го поканиха Полша и Словения видяха му акъла,казаах и на другите и останалите посещения бяха някакви събирания на всички президенти та и наш *** там!!Дори *** не го покани на Парад пабедъй,или ТОЯ МАНГЪРОВЕЦ Е ТОЛКОВА СТРАХЛИВ ЧЕ НЕ ОТИДЕ ПРИ БРАТУШКАТА МУ,на него и вас РУБЛАДЖИИТЕ!!Гоше НАИСТИНА СИ МНОГО ТЪ.ПП,чак дрънкаш.
247
11
 
27
 
! Отговори
Няма оставка преди 3 години
Оставка няма да дочакате, но поне свършете някаква работа... бeздeлници и xyлигани...
246
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутри вън!вика Гадев,мъчно му е че той дори и мутра НЕ Е А Е ЕДНА МАЖОРЕТКА и МАРИОНЕТКА НА КОНЦИ!!Иска мутрите в арестите да са освободени,иска заточениците клетиот топлите страни да се върнат,иска шпионите му да си шпионстват ,иска той да ни предава по заповед от началника му някъде в просия!!Гадев ще тУри едно рамо и Корнела и ще помогнат на сестра Галева да си върне братята мъченици!!Ще им даде и министерски постове и на РистопсиходеснияТОЖЕ па братски ще има рублите в еврорай бе рай.
245
15
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боко Тиквата е персона...нон грата за всички евростолици,до които са изпратени...записите за...шкаффчето и за БРАТОЧКАТА.До тези на които не са изпратени,може да ходи гратис на...форумите и там да се прави на...умен,като...мълчи.
244
5
 
12
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Пред Парламента мно малко протестиращи бе?:):):)Що така?:):):):)
243
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БРАТЯ, БЪЛГАРИ, ИСКАМЕ :1- ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО2- ОСТАВКА НА ГЕШЕВ3- ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ4- ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕРазпратете тези 4 стъпки на приятели и излезте при хората на ПРОТЕСТА.
242
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РАДЕВ, ОСТАВКА!И ТИ СИ ОТ ХУНТАТА!КАТО ГЛАВНОКОМАНДВАЩ МОБИЛИЗИРАЙ АРМИЯТА И ЗАЛОВИ ПРЕДАТЕЛИТЕ, АКО СИ ПИЧ!
241
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГОРАНОВ, ЧАКАМ ДА ОБЯСНИШ ЗАЩО НЕ СЪБРА ОТ БОЖКОВ 700 МЛН, ПОВТАРЯМ 700 МЛН ЛВ ОТ ТАКСИ ?КОЛКО Г. ТРЯБВА ДА ЛЕЖИШ? ПРОВЕРИ В НПК...ЩОТО ЩЕ ГИ ЛЕЖИШ!
240
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ нямало да го допусне, бил комплексиран - Вярно си е!
239
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МОГО ЗНАЕТЕ ТУК, АМА ТУЛУПА Е МЛЪКНАЛ В БРЮКСЕЛ, ДАЖЕ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ГРУПАТА НА ПОЛША И УНГАРИЯ ЗА ВЕТОТО, ЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ ГО КОНТРИРАТ ИМЕННО С КОРУПЦИЯТА!
238
11
 
15
 
! Отговори
ИСКАМ преди 3 години
ТИЯ ПРОСТОТИИ ТУК ДЕТО ГИ ПИШАТ ГЕРБЕРАСТИТЕ ДА ГИ КАЖАТ В БРЮКСЕЛ И ПРЕД ХЕРО МУСТАФА! АЙ ДА ВИ ВИДИМ? ДАЛИ ЩЕ ГИ ЧУЕ НЯКОЙ ИЗОБЩО...
237
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откъде се навъдиха тия протестиращи?Не трябваше да ги пращаме да учат на Запад.
236
9
 
13
 
! Отговори
ТУЛУП С 200 преди 3 години
НЕ МИ ВЗЕМАЙТЕ ВЛАСТТА БЕ ? КОЙ ЩЕ ВИ К Р А Д Е ?КАК ЩЕ СИ ПЛАШАМ КЪШАТА В БАРЦА ?ЗА МИС ДУПЕ КОЙ ЩЕ СЕ ГРИЖИ ?ИСКАММММ ДА СЪММММ ПРЕМИЕР АААААААА
235
18
 
4
 
! Отговори
XXL преди 3 години
Доказателство, че ГЕРБ е най-адекватната и трезво мислеща партия на съвремието ни, а ДПС - най-толерантната и сплотяваща. Това е бъдещето, и е за добро.
234
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастите опозориха страната, запомниха ни само с лошо .Преди бяхме най-верният сателит на Съветския съюз, сега държавата е най-верният сателит на мафията. У нас мафията си има държава.
233
6
 
2
 
! Отговори
НЕ ПРОТЕСТЪР преди 3 години
МНОГО ПРОТЕСТЪРИ АМА ПОЛИЦИЯТА Е ПОВЕЧЕ .НО ДОВЕЧЕРА КАТО НАИЗЛЯЗАТ СЕЛОТО ПО ЦАРЯ ЧЕ ТЕ ТЪКА СА НАУЧЕНИ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ВЕЧЕР АМА СА В ГРЕШКА НЕЩО!!