В кадър: Дъждът не спря протестиращите, 30-ти ден на недоволство

Мотото днес е “Бунт срещу диктатурата”
452

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дъждът, който се изля над София, не спря протестиращите, които за 30 пореден ден се събраха пред сградата на Президентството.

Въпреки това броят им беше по-малък в сравнение с предишните.

Още по темата

Тази вечер протестът се провежда под мотото “Бунт срещу диктатурата”.

От “отровното трио” призоваха през деня протестиращите да си носят “храна, вода и всичко необходимо за изграждане на барикада”.

Рано тази сутрин при полицейска акция бяха премахнати палатковите лагери и освободи трите ключови кръстовища в София.

Заради призиви в социалните мрежи за насилие и вандалски прояви от СДВР призова недоволните да протестират мирно.

Полицаите се заканиха, че няма да допуснат нови блокади в столицата, въпреки вече се появи нов палатков лагер - този път пред Министерския съвет.

Демонстрантите са категорични, че ще останат там, докато не се изпълнят исканията им за оставка на третото правителство на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. На място е организиран подписка в подкрепа на протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГРОБТи си от ония, които от 13 години не спират да реват "БОЙКО ПАДА ДО МЕСЕЦ 100% НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ТОЯ ПЪТ ВСИЧКО Е ЯСНО ДНИТЕ МУ СА ПРЕБРОЕНИ..." и тем подобни приказки на някой, който не си е пил лекарствата?Смисъл... засрамете се... от 13 години... всеки месец... 156 месеца вече... се твърди, че на БОКО това му е последния месец на власт и после затвор...
52
13
 
6
 
! Отговори
българиН преди 3 години
др Борисов е пътник! Кой още НЕ го е разбрал? Чре действията си на полицията.Командвана от силните на деня.Си мислеха ЧЕ ЩЕ СМАЧКАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ?! Е няма как! ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ГИ ИМА>ДО ТОГАВА ДО КОГАТО ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ НЕ СИ ТРЪГНЕ! ОМРАЗНИ СТЕ НИ ВЕЧЕ БЕ ГЕРБАДЖИИ!НИЕ НА ВРЕМЕТО ЖИВКОВ НЕ МРАЗЕХМЕ ТОЛКОВА КОЛКОТО ДНЕС ВАС ГЕРБАДЖИИ!ОСТАВКА МУТРИ!!!СЕПТЕМВРИ ЩЕ ПРИКЛЮЧИМ С ВАС!
51
15
 
2
 
! Отговори
Не съм трол преди 3 години
Абе Слави къде на шега, къде на майтап, май ще си кацне на премиерския стол убедително, а?
50
8
 
5
 
! Отговори
Тъпи преди 3 години
Да имали програма протестиращите?!?!Те да не са политици, бе? Тоест ако нямаш програма трябва да търпиш всякакви свинщини на една *** мутра и шайката около него????
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яко се гръми и светка
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
искам дъжд
47
18
 
9
 
! Отговори
ГРОБ преди 3 години
От ГРОБ са развързали кесията като гледам троловете гнусни как са налазили. В най-лошия случай имате няколко месеца, ***.
46
17
 
4
 
! Отговори
Не съм трол преди 3 години
До Сова ХарисАко това е вярно, че избирателната активност на следващите избори се вдигне от 40% на 70%-75%, то това означава следното:ИТН: 60%+ДБ: 15%ГЕРБ: 8% (ако Баце не е станал бежанец)БСП: 5%ДПС: 0.2%
45
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Орлов мост пак ще е блокиран. Далавери, къде си?
44
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еех, Радев, Радев, погледни през прозореца и се наслади на отрочето си.И лошото е, че дори няма да могат да те осъдят за държавна измяна, защото Путин ще те привика да ти даде медал.А привика ли някого Путин, той вече не може да бъде докоснат от българското правосъдие.Имаме си и друг такъв прецедент неотдавна та знаем процедурата.Освен да те попържаме на ум - друго не ни остава.
43
1
 
2
 
! Отговори
До ъъъ преди 3 години
Много точно казано !
42
14
 
9
 
! Отговори
Тролове преди 3 години
От време оно българите са били ***. Повечето, не всички. Малки, жалки хорица. Обичат да ги тъпчат и унижават *** мутри. Те разиграват милиарди, плюят им в лицето всеки ден, а те ги защитават. Дали им по 5 лева да драскат опорки и е щастливи. Ето защо Левски не е успял. Защото тази *** е свикнала и иска да живее в тинята. Да бъде унижавана. Ако Руснаците не бяха решили да ни освободят, за да ни направят тяхна колония, сега щяхме да сме част от Турция.
41
3
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
Ауу, веднага потърси помощ !!! Писанието ти говори за огромен ментален проблем и си направи тест за ковид, че той удря в мозамбик, кото гледам май си пътник вече !!!
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
искам дъжд
39
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стабилна група !По мое виждане не са под триста хиляди.
38
9
 
19
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
До коментиращите - абе каква промяна очаквате, като протестиращите не са излезли да кажат - това са ни лидерите, това ни е програмата, това ни е партията, с която ще се явим на изборите (предсрочни или не). Само викат оставака и се наливат с бира. Каква промяна, какво бъдеще, като нямате какво да предложите?! Да не говорим, че не ми е ясно кога работите изобщо - все кесите по площада в работно време.
37
11
 
4
 
! Отговори
Не съм трол преди 3 години
Протестиращи затварят Орловия Мост. Май не са се стреснали от милиционерите грам?
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех покрай тия протести се очертава ГЕРБ да спечелят с рекордни проценти и да бъдат псувани рекордно много после. Най-лошото е, че тези дето гласуват за ГЕРБ рядко харесват партията, просто другите партии и подръжниците им са им още по-противни.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой е Еленко Божков
34
6
 
19
 
! Отговори
Маргарита преди 3 години
Лентяи

Спонсорирани публикации