Новите случаи на COVID-19 у нас 90, трима са починали

Излекуваните на последното денонощие са 47
Обновена: 16 авг 2020 09:48 | 16 авг 2020 07:05, Красимир Ангелов
98
Новите случаи на  COVID-19 у нас 90, трима са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общо 90 са новите заболели от коронавирус през  последното денонощие, показват данните на националната система.

Направени са 2745 PCR теста.

Така общият брой на заразените от началото на пандемията у нас е 14 333.

Към настояща дата в болница се лекуват 811 от заразените, а в интензивни отделение са настанени 55 човека.

Трима от заразените са починали вчера и с това общият брой на жертвите достигна 495.

Излекуваните за последното денонощие са 47 и общият им брой вече 9161.

По области най-много нови случаи има в София-град – 17, следва Благоевград – 14 и Пловдив – 12. В Силистра и Плевен има по 8 нови случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера един камион изсипа поредната доза чували на детската площадка на нашия блок. Купчината трупове стана притеснително висока.
39
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Ами не, не е спад, а покачване. Вчера бяха под 3% от направените тестове, днес са над.Мислете малко, ако имате с какво. И стига с тези конспиративни теории, че пандемия нямало, че щели да ни чипират и подобни небивалици. Това е поведение на неграмотни ***, като в Каменната ера.
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей хора страшноо ее.Не излизайте от вас,а и вчера писаха за нов вирус от Чайна.Веднага коремния да пуска нов щаб и нос стоп облъчване.Хипохондриците трябва да се хранят с нещо
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам статистика и за всички други болести, плюс грипа. Ама нека да бъде с гръмко заглавие! Навън май още превалява, как още няма статия за поведението на вируса при дъжд?
36
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От рано сутринта троловете са започнали да ръсят копирани едни и същи коментари "нема вирус", " всичко е измама", " коремния плъх" и т.н. Сменете малко репертоара, бре! Страхливци, мислещи, че като отричат проблема, той някак си ще изчезне... А могат просто да спазват елементарните мерки и да са по- спокойни и защитени.
35
11
 
9
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
До Анонимен 30 Има идея от 18 Септември да върнат КПП на областните градове. Има подготвени бариери на склад. Не бива да допускаме това отново.Дано ни се размине.
34
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не спазва никакви мерки никъде, многохилядни протести всеки ден вече втори месец, с заразените прогресивно намаляват.Щабът наистина е в паника а Коремният хирург яко се скри....
33
10
 
9
 
! Отговори
Плъх Дупничийски преди 3 години
Връщайте КПП-тата, че народът взе яко да протестира.
32
9
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
До Анонимен 20 Какви ли врътки използват докторите за до източат здравната каса. Аз съм такава жертва и сега съм смъртно болен . Пожертваха ме за някакви пари. И нищо не мога да направя. Мафия в бели престилки. Има и свестни , но са по малко.
31
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой може ли да каже дали невероятно високият процент умрели в България спрямо общия брой регистрирани случаи няма общо с минната индустрия в страната и електроцентралите на въглища, които продължават да съществуват и да тровят хората
30
11
 
5
 
! Отговори
Breh преди 3 години
Лекуват се сами от страшния смъртоносен вирус... мхм, айде у лево
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не спазва никакви мерки никъде, многохилядни протести всеки ден вече втори месец, с заразените на славатаЩабът наистина е в паника а Коремниятхирург яко се скри....
28
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А *** КПП-та, маски по улиците и други подобни преди няколко месеца защо бяха нужни?Да се държат българите в подчинение и да не протестират срещу корумпираната власт ли?
27
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Всички гледат официалния сайт и преписват! Едни правилно, други грешно!
26
18
 
8
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Скоро, много скоро ще гръмне световната измама и супер-скандалът на световно ниво ще е ужасен.
25
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвайте на лъжеца. От Хунтата са способни да си извъртят мнението десет пъти, в рамките един ден. Целта на този лъжец е потушаване на напрежението.Това нещо, за КПП-тата, ми го казаха лично хора от друг град. Тече подготовка за поставянето им.
24
7
 
9
 
! Отговори
Breh преди 3 години
Проф. Кантарджиев:Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип.Какво да кажем повече...
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гробар съм:Колегата изкара летен грип. Кашля, киха, тества се. Няма корона. Летен грип. Ама като вече не вярвам на никой..
22
2
 
7
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До вирус,а?Мога да добавя само:Големи маси от хора в глобалния свят стават излишни.В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират.
21
9
 
7
 
! Отговори
Breh преди 3 години
Как се случи това не знам... че има болест има, че е опасна в някакви насоки така си е, но вече повече от месец хиляди се събират заедно ежедневно и няма яко умрели. Даже при ежегодната грипна вълна умират от 1000 до няколко хиляди от усложния от грипът. Как я раздухаха тази история, нереална история.