Протестът продължава, полицейският кордон остава

В сградата на пл. "Независимост" почти няма депутати
Обновена: 2 сеп 2020 19:39 | 2 сеп 2020 18:15, Веселина Йорданова
244

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава протестът на пл. "Независимост", обявен като "Велико народно въстание".
Още по темата
На новината, че ГЕРБ и ВМРО са събрали необходимите подписи за внасяне на проект за нова Конституция, протестиращите реагираха с думите, че това няма да ги откаже и продължават да искат оставка на кабинета.

Остава кордонът пред сградата на Народното събрание. Полицаите обаче свалиха щитовете.

Според БНР в сградата, която е обградена от протестиращи, вече почти няма депутати.

Там под напрежение се стигна още в 8 ч. се стигна до ескалация на напрежението, което прерасна и в сблъсъци.

Десетки са пострадалите - протестиращи, полицаи, журналисти, обявиха по-рано от Спешната помощ. Има 35 задържани, болшинството от които според СДВР са с криминални регистрации.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политико,молитико гардиън,дойчовеле,дрън,дрън ярина.Като изслушванетона България за проблема с корупциятанакрая разни екоталибанки и ЛГБТ нпошки питали за правата на еднопловите любови и защо сме затваряли ромски квартали поради КОВИД=19!аре марш бе
121
4
 
1
 
! Отговори
Истина и правда преди 3 години
До Василев НЯМА МИР ЗА НЕЧЕСТИВИТЕ според Библията защото мира е Божието присъствие, а всички злодеи-корумпирани неморални лъжци крадци убийци и др. служат на дявола, така че отиват към ада както са си избрали продавайки истината за пари и няма много шансове вече да се покаят и обърнат от греха към Бога т.к. многото грехове са прегорили съвестта им -Божия морален ориентир.А колкото за Борисов и правителство нямат общо с Божия народ Израел а са съюзници с неговите врагове ислясмки турци палестинц
120
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 127Понеже не са платени, каквито бяха вашите гербаджийски протестъри.Ранобудни ***, прости и красиви...Къде сте бе, да спретнете едно контрапротестче?В миша дупка, нали? Понеже корабът потъва.
119
10
 
4
 
! Отговори
Божков го каза: преди 3 години
Бойко, рано или късно ще ми паднеш.
118
6
 
13
 
! Отговори
Туз преди 3 години
Оставка..... нЕма да има!Разотивайте се, айляци!
117
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политико,КРАЙНО ЛЕВУНДЕРСКО ИЗДАНИЕ,вие психодеснитеобичате да цитирате левундерски медии като най-демократични.Айде не нас тия.
116
4
 
2
 
! Отговори
До 121 преди 3 години
Ало,тука полицията. Набрал си 112,бе Бойко.Ще се предаваш ли,за да те окошарим?
115
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Политико": България заслужава санкции като Унгария и ПолшаГермански депутати смятат, че Меркел трябва да погледне с други очи на Борисов"Коментирайте, сладури! В статията на Политико дори е заявено, че и прасето Гешев трябва да бъде разследван. :)ЕС прогледна, скоро сами ще си тролите.
114
1
 
5
 
! Отговори
"Велика"па преди 3 години
ИЗВОДИ: 1-Льош матьриялЪ...2-***...3-Толупи...***... ръководени от Отровно трио...Е НЕМА КАК да стане "ВЕЛИКА ВСЕНАРОДНА СТАЧКА"!!!!УТОПИЯ!!!!!
113
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нарастващите опасения за България сега са видими и в Европейския парламент. Миналата седмица неговата работна група за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права проведе заседание при закрити врати за България, което обсъди теми като дейността на главния прокурор и ролята на еврофондовете за генериране на корупция.Евродепутатите от групата за наблюдение но няколцина заявиха публично, че България заслужава по-внимателна проверка.
112
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Политико": България заслужава санкции като Унгария и ПолшаГермански депутати смятат, че Меркел трябва да погледне с други очи на Борисов
111
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е позор оставка и затвор!
110
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Баце? Айде пак да го видим да се прави на бабаит и "да се разправи"?Той забърква кашите, а после като спасител се изявява.Тоя път няма кой бушон да набута в тинята, за да си спаси ***.Страхливец.
109
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е прасето със заешко сърце Бойко?
108
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите от герб от страх се тресат. Пазят се да се покажат пред хората, за да усетят народната им любов към тях. Крият се зад гърба на органите, които са подложени на такова унижение.
107
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само затова дето нарече днеска биячите народът който има правоонова недоразумение на Деса бившият любовник трябва да го импийчмАнат.Психодесните.скрийте се надълбоко,ортаци на Копейкин,но в СОФИЯ НЕ МИНА,не че във Варна успяха да турат Копейкин кмет.Само показвате колко сте безскруполни.
106
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е в безизходица!Тръгне ли си сега тези които дойдат на власт ще го вкарат в затвора!Не подаде ли оставка продължава да се оплита!Божков е много сериозен мъж!
105
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ като сте толкова млади , красиви и умни защо не поискате оставките на : радев , нинова и отровните комунисти ?Май капацитета ви не стига дотам.***
104
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите да видят любовта на народа към тях. Стана ясно как са печелили избори. Интересно е къде са симпатизантите им, покрити в миши дупки, ако въобще има такива.
103
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста щом остава,значи всенародното въстаниеприключИ,еех егати въстанието та и всенародно.Иначе обичат болшевиките септември месец,2,9,23,какво толкова му харесват не знам.Напомня им сигурно за Красная,ама сега я нема на Дунава.СъжалЕ боку.

Спонсорирани публикации