Последната жена за последния поглед с Милен Цветков: Беше сбогуване

"Имах усещане, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин"
Обновена: 7 сеп 2020 13:09 | 7 сеп 2020 13:09, Александър Попов
33
Последната жена за последния поглед с Милен Цветков: Беше сбогуване
Кадър: bTV

Милена Иванова е жената, която последно бе до трагично изгубилия живота си журналист Милен Цветков. Астроложката върна лентата назад за тяхната връзка и последните им мигове заедно.

"Първата ни среща беше в телевизията, аз бях поканена в неговото предаване на гости. След това гледахме интервюто и Милен каза, че още тогава се забелязва, че телата ни са се харесали и, че ще има продължение. Първоначално връзката ни беше бурна, защото Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин. Година и половина той беше изключително настоятелен и не се отказа и в един момент аз просто се предадох", разказа Милена пред bTV.

Още по темата
За нея срещата с Милен се оказва съдбовна и специална.

"Към този момент аз наистина осъзнах, че съм един щастлив човек – да разбера какво е истинската любов, какво е истинската топлота, какво е нежността и какво означава да бъдеш с един изключително интелигентен, уважаващ себе си и другите човек. Давам си сметка, че това е нещо наистина специално и нещо, което се преживява само един път в живота", разказва Милена.

Тя описва Милен Цветков като много тих, смирен и добър човек, нещо, което е в противовес на публичния му образ.

"Преди година и половина се срещнахме на кафе и тогава той ми каза, че вече е крайно време да спрем да си играем и да се преследваме. Чисто човешки ме попита какъв е проблема, защото той много ме харесваше и искаше да бъде с мен. Аз му споделих своите страхове и той ме хвана за ръката и каза, че поема отговорност към моето наранено сърце и ми обеща, че никога няма да ме предаде", разказа през сълзи тя.

"В този момент връзката ни стана сериозна и решихме да живеем заедно, когато беше възможно, защото Милен беше един много отговорен баща и най-важното нещо в неговия живот са неговите деца. Във времето, през което той беше с малкия си син, не прекарвахме вечерите заедно", каза още Милена.

"Три седмици след инцидента си възстанових паметта и си спомних погледа му на вратата. Сега си давам сметка, че беше за сбогуване", спомня си Милена.

Милен Цветков загина в тежка катастрофа на столичния бул. "Черни връх". Докато изчаква червения светофар пред мол "Парадайз", той бе отнесен от джип, който е шофиран от Кристиан Николов. Младежът продължава да е в ареста, а делото срещу него продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
4
 
! Отговори
горкия Милен преди 3 години
До Дон Жуан: Защото само нахалните кокошки като тази го използваха и като беше жив. за да си правят реклама за негова сметка. Била нумероложка на звездите, ха ха ха. Цяла България знаеше, че Милен Цветков ще бъде убит от политическата върхушка на Бойко, Иван Костов и порасналите разглезени *** на същите нагляри, само самозваната врачка не разбра. Та той беше мачка не само БНТ, НОВА ТВ, а и от ЕБФ Бизнес ТВ, където нож му забиха ДаниАлекс Петканови, Кузман, Иво Тодоров и кой ли още не.
26
1
 
5
 
! Отговори
горкия Милен преди 3 години
Не давайте ефир на подобни врачки и тъпачки! Милен беше убит най-хладнокръвно и планирано точно от тези, срещу които се бореше цял живот. Разровете за младите *** убийците му всичко! Повдига ми се от разказите на на суетни, *** и кухи *** като тази! Не ровете под юргана на този смел през целия си живот бунтар и разследващ далаверите на управляващите до последната си минута от живота си! Ровете в шкафчета, сейфовете и прочие на корумпираните ченгета, прокурори, съдии и т.н. по веригата
25
1
 
5
 
! Отговори
горкия Милен преди 3 години
Тази Милена е една никаква нумероложка, която не му е никаква жена, хич да не ни има за ***. Търси поредните будали, на които да им взима сума ти пари за измислени хороскопи ! При огромния наплив на една от друга по-секси, по-забавни, по-умни и нахакани мадами, които минаха пред шегаджията господар на ефира, пълна лудница и биг брадър, да давате ефир на тази скучна скумрия, имаща се за нещо повече от другите му мацки, е тъпо! Ако съм на мястото на дъщеря му Калина, ще я съдя с ЧНД и забрана!
24
0
 
6
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Докато ББ управлява, убийците ще убиват
23
0
 
14
 
! Отговори
ПИТАМ преди 3 години
Защо наркомана дето го уби хладнокръвно още не е получил доживотна присъда??? Какъв е проблема? Доказателства ли няма? Свидетели ли няма? Видеозаписи ли няма? Или ще го протакат още поне година докато хората позабравят и накрая 2г. условно??? НЕ СМЕ НАРОД. ОВЦЕ СМЕ.
22
8
 
26
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
Борисов и Гешев - СРАМ СТЕ ЗА НАЦИЯТА!!!
21
1
 
24
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Нищо чудно да го пуснат с условна присъда. Колко души бяха избити в катастрофи, всеки намират причини за условна - не било нарочно, шофьора объркал ***//алите, убитият/ите също били малко виновни, че не внимавали повече, убиеца имал чисто съдебно минало и трябва да му се даде шанс. Ще се появи някой мастит адвокат, Марковски или някой друг, ще започне с адвокатските си песнопения и накрая - хоп, условна присъда.
20
23
 
14
 
! Отговори
Дон Жуан преди 3 години
Миленчо много жени имаше около себе си, защо само последната има право да се изказва?
19
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КрайКак да няма камери-всичко е заснето.Засили на кръстовещето и щеше да блъсне и пешеходци.
18
11
 
31
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Хунтата го уби !!!
17
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам! Милен Цветков не е загубил живота си! Животът на Милен Цветков му бе отнет.
16
14
 
37
 
! Отговори
Михайл преди 3 години
Гешев ще подвежда Бойко Методиев Борисов по член 159а Ал. 1 т. 5-6 от НК. за склоняване лицето Марешки към проституция
15
2
 
80
 
! Отговори
мак преди 3 години
Докога ще се точи делото, нали установиха, кой е карал и убил Милен, че бе друсан до козирка, какво още искат? Да мине време, да забравим и да гопуснат тихомълком под гаранция?
14
19
 
49
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Милен Цветков беше убит умишлено и убийството се прикрива от главния прокурор Гешев.
13
1
 
38
 
! Отговори
Леле до Край преди 3 години
Ама, Вие наистина вярвате, че онова с пистолета срещу Мвди не е било организирано!? С трепет в сърцето помня български турци, които се чудеха и маеха как така са били проверени и преджобни , едва ли не в чорапите си тогава, а това момче чак внесло пистолет, въй-въй, ага :) и Доган тогава сподели, че е потресен и се "оттегля", което няма нищо общо с факта, че наглостта му стигна до европейските прокурори хехе :) не бъдете наивни, приятели...
12
6
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимено-13, малко разнобразие,стига с тази тиква,която мислила,за народа.
11
115
 
2
 
! Отговори
Анонимено преди 3 години
Стига с този Милен Цветков да не би да е носител на наградата Пулицър
10
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те едва преди един месец "установиха" че наистина тоя е карал джипа, сега докато установят още нещо и почне делото, ще е станало 2030 година.
9
0
 
50
 
! Отговори
Край преди 3 години
За заплахата с газов пистолет на Енимехмедов срещу Доган на българския съд му трябваха 4-5 години за да го осъди. Нещо извършено пред десетки камери и стотици хора.За убииството на Милен Цветков направено пред само 2 камери на съда ще му трябват барем 10г.Ако няма камери на убииството - съда ни съди по 20г. и накрая я осъди я не.
8
2
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще започне най-накрая делото срещу убиецът на Милен Цветков?! Кога този убиец ще бъде осъден и затворен?