"Русофили" протестираха пред президенството

Те са против американското военно присъствие в България
3 фев 2022 15:24, Нели Христова
446

Изненадващ протест на "Русофили" бе организиран на площада пред президентството.

От движението се противопоставят на американското военно присъствие у нас.

Няколко души държаха плакати, които гласят: "България и Европа са по-силни с Русия" и "Американските бази вън от България". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не бяха американските, отдавна да не съществуваме. Щеше да има третата ядрена война. Така че уважавайте световният шериф и бъдете благодарни.
144
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обстоятелствата са такива, щото дълго време още в България ще да съществуват две партии само: българска патриотическа и руска предайническа... Всичко честно и патриотично трябва да се изправи под свещения байрак на българската партия, а останалата смет позорно трябва да си потърси прилично място под знамето на народните изверги, под десницата на чуждия и мракобесен душманин.
143
1
 
0
 
! Отговори
До Българин 97 преди 2 години
Ти не си българин................ти си един уникален !!!!
142
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Роби и национални предатели които с радост ще подарят майките си на съветския поробител, само и само да ни пороби отново и да ги сложи тях за главни бейове над раята! Първи сред поробените и последни сред българите е мечтата на все русофоб!
141
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осъдиха един подстрекател като "само питам". Освен това Мирослав Блажев Атила също го раздаваше русофоб, стана и терорист и накрая четеше корана в затвора. Може и да са го пуснали и сега да се подвизава пак тук. Ето това ти е профила на фоба. Ама на теб май не ти се вярва че ще ходиш в затвора?
140
14
 
10
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
До Анонимен..... Някой русофил ли са осъдили? За насаждане на омраза към ЕС и НАТО? Браво!
139
12
 
14
 
! Отговори
Ха-ха ха преди 2 години
До АнонименХа-ха-ха, русофилията наистина нанася увреждания!
138
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 170.каква е тази глупост рашките щели да ударят Пловдив. Решението на Русия да не спазва никакви договори. Затова не желае да се махне от Крим подкрепя Донец Луканкс . Тя няма капацитета да се вре в ЕС. Затова е взела армия от Далечния Изток с дръпнати очи на границата с Украйна. Защото на никой руснак не му се ще да влиза в границата на Украйна.
137
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен....... Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
136
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чл 162 от НК предвижда до 4години лишаване от свобода и глоба до 10000 лева. Фобията доста скъпо ще ти излезе.
135
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствената истерия си ти тук. Опита се да се представиш за тълпа русифоби обаче се провали. Единствен хейтар си. И при сигнал си паделата. А днеса даже ще ги глобят.
134
11
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Русофилският истеричен вой е музика за ушите ми!
133
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чебу с жълта книжка няма да се отървеш. "Фобията" ти умишлена и поръчкова Не си измисляй сега оправданията. Заминаваш в затвора по чл 162 от НК
132
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички русофоби, които живеят в София, не използвайте метрото, тъй като влаковете са руски и ви облъчват чрез 5G мрежата и ще започнете да ядете само пелмени и да пиете водка и за Нова Година вместо "Дунавско хоро" ще играете "Казачок".
131
19
 
14
 
! Отговори
За Русия преди 2 години
До за Русия...... Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални *poди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в лай***ната, в които иска да потопи целия свят.
130
3
 
14
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Българофили няма ли или цял живот ще гледаме да сме обслужващ персонал на някого?
129
14
 
18
 
! Отговори
МЗ ПРЕДУПРЕЖДАВА преди 2 години
Русофилията е вредна за вашето здраве и нанася непоправими увреждания. Пазете се!
128
11
 
13
 
! Отговори
Мишо Шамара преди 2 години
За Русия е удобно троянски кон като България да е член на ЕС, за да обслужва руски интереси. Драги русофили, ЕС не е зло, но всичко, което ЕС ни подари се открадна от руснаците и от техните проруски представители в България. Всичко подарено от ЕС не стигна до вас, защото го крадат чисти българи и руснаците - нито ***, нито турците, нито емигрантите ви ограбват. Вашият живот лош го правят изцяло български политици, платени с руски копейки.
127
11
 
8
 
! Отговори
за Русия преди 2 години
Русия е една от петте велики сили..................другите велики сили са САЩ, Китай, Франция и Великобритания!!!Великобритания е една разпадаща се империя.............а франсетата още крадат ресурси(нефт, газ, злато, диаманти и т.н.) от бившите си колонии в Африка!!
126
13
 
6
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Истината,НЕ съм русофил и Украйна ме интересува,но повече ме интересува нашия гол г*з!И да,ако рашките ударят базата в Гр.Игнатиево,мислиш ли,че от Пловдив,ще остане нещо?А от селата,покрай базата?