Пуснаха Борисов от ареста, посрещнаха го симпатизанти на ГЕРБ

Адвокатът му: Ще депозираме жалба срещу премиера Кирил Петков
Обновена: 18 мар 2022 21:02 | 18 мар 2022 20:25, Веселина Йорданова
344
Пуснаха Борисов от ареста, посрещнаха го симпатизанти на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С викове "Бойко, Бойко" симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха лидера си Бойко Борисов, който беше освободен от ареста.

Още по темата
Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и бившата шефка на пресцентъра на МС Севделина Арнаудова бяха задържани снощи и прекараха нощта в ареста.

Благодаря ви много, каза лидерът на ГЕРБ, който беше обграден от привърженици и депутати на партията. Борисов се здрависа с някои от тях.

Притеснявам се, че следващият път може да ме убият, заяви още той и разказа за ареста.

Върнаха ни в комунизма, вечеряме с децата, влизат. След като разтършуваха всичко, децата, къде спят, кошчетата, установиха, че няма нищо и аз мислех, че си тръгват и те с цялото неудобство викат - трябва да ви задържим, разказа Борисов минути след излизането си от ареста.

Разпити не е имало, стана ясно от думите на бившия премиер. Това каза и пиарката му Арнаудова, след като също излезе от ареста. По думите й претърсването продължило до три през нощта. Били намерени и иззети рекламни материали и тефтер с името на Борисов.

В понеделник ще депозираме жалба за извършено длъжностно престъпление от министър-председателя Кирил Петков, заяви по-рано адвокат Менко Менков. Менков коментира още, че е абсолютен произвол образуването на досъдебното производство.

Адвокатът обяви, че ще пусне жалба в прокуратурата. 

През деня той каза, че не са му предоставени никакви материали по делото и че никой не го държи в течение.

"Никакви разпити не е имало. Нищо не се прави с тях. Стоят на наровете", коментира Менков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
7
 
20
 
! Отговори
Протест преди 2 години
Утре в 9 има насрочен протест пред министерство на отбраната. България няма да участва по никакъв начин във военните действия в Украйна.
190
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милите. Самата непорочна невинност са и тримцата. Как да не ги съжали човек
189
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като арестуваха Боко, бях сигурен. че ще го пуснат след 24h, просто фишек пред САЩ от русофилите :)) Само че чичо Сам не пасе трева, наясно е с положението тук, затова сме бедни :)
188
2
 
19
 
! Отговори
Резидент разединител преди 2 години
Вчера хората се радваха като го арестуваха, явно днес живеят много по-добре отколкото преди една година и могат да си позволят много повече и покупателната им способност е в пъти по-голяма. Бизнесът върви и цъфти и произвежда много повече и данъчните приходи са в пъти повече понеже според Кокорчо има 10милиарда на година отгоре. Питайте хората от Триград колко бързо анализираха и им оправиха пътя. Автомагистрала Хемус вместо 2024 ще бъде готова догодина при това заедно с втория мост над Дунав
187
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх тресе нещастниците от това некадърно и зависимо правителство. Очаквах по-късно протестите, но кривата уста-Киро просто, стана свидетел на престъпника Божков. С което демонстрира безпрецедентен случай в българското право. Краят на правителството, на Радев, ще дойде по-рано, отколкото се очакваше. Управляващите сами си го причиниха.
186
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка Кириле.
185
4
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Големият черен брат е тук. Утре Кирчо сдава С-300 и МиГ-29 и се уволнява :)))))))))))))))
184
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Севда ТВ отцеля и този път. Ще има хонорари за подръжниците на ГЕРБ-ДПС!!
183
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхът и паниката не са добър съветник. Това правителство ки вкара автогол.
182
15
 
2
 
! Отговори
Хахахахахаххах преди 2 години
Кирчо на-е-ба Бойко С-300, после наМИГна на Остин а русофилите си скубят космите на гза от яд! Бойко ше се върне в панделата, ракетите и самальотите ше останат в Украйна муахахахахах!
181
7
 
6
 
! Отговори
инструкция за СМЯХ преди 2 години
Отваряте профиля на баце -> последното клипче -> 1:16 секунди кака каназирева го гледа все едно гледа баща си. хаха
180
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали никой не беше по-голям от закона, бе, Кирилеееееееееееееее????????????? Къде са ти сега високомерните постове във фейсбуук??????? Един пожарникар те направи за смях пред целия народ. За смях те направи. Умните и красивите. Образованите. Не, вие всъщност сте комплексирани безнародници и лузъри.
179
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 191Рядко се среща толкова *** човек по нашите земи,да не говорим начело на държавата ни като кирчо. Канадската среда си е казала думата.
178
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не можаха да му докарат инфаркт. Уж с високо кръвно бил. И пак не стана работата.
177
2
 
15
 
! Отговори
Не Виждам преди 2 години
Нищо от ПП Премиерът Петков в Туитър!
176
5
 
13
 
! Отговори
Съд преди 2 години
Найвече за комуниста рашкООФ! Той е найголемият виновник и пиерасалхоколик. Той е човека на РадеФ и бесепе,ПРОТЕЖЕТО НА ПУТИН
175
3
 
14
 
! Отговори
Оставка преди 2 години
Още вчера писах че това е активно мероприятие. Развръзката е утре на срещата на човека в черно с Просто Киро в министерството на отбраната.
174
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх тресе нещастниците от това некадърно и зависимо правителство. Очаквах по-късно протестите, но кривата уста-Киро просто, стана свидетел на престъпника Божков. С което демонстрира безпрецедентен случай в българското право. Краят на правителството, на Радев, ще дойде по-рано, отколкото се очакваше. Управляващите сами си го причинила.
173
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МилаТи ли?
172
4
 
19
 
! Отговори
Хора преди 2 години
Що за циркове ни разиграват тези чужди Калинки. Работя по 9 -10 часа а на края на месеца нямам и 10лв. Не само яки сметки за ток, вода и парно а и храната става ужасно скъпа. А тези си играят (не) доразвити е гладни тарикати, на тука има тука няма. Стига със цирка. Четвърто Радев правителство ни кара към ада на света. То бяха стоика, усмивки . . Стига. На маймуни не направиха.