Петков излезе пред протестиращите: Нищо не може да ни спре, защото сме заедно

Тълпата скандираше "Победа"!
22 юни 2022 20:38, Нели Христова
191
Петков излезе пред протестиращите: Нищо не може да ни спре, защото сме заедно
Снимка: БГНЕС

Приятели, благодаря ви, че сте с нас. Така премиерът Кирил Петков се обърна към протестиращите, събрали се в подкрепа на правителството.

"Днес видяхме как един човек - г-н Слави Трифонов, една мутра от Банкя, която праща есемеси на хората в НС, един човек, който толкова стои в Сараите и определя политиката в тази сграда, и г-жа Митрофанова, която още не може да повярва, че казахме "Не" на "Газпром". Това, което не разбраха, че това не не е начина да спечелиш България. Това, което не разбраха, че вие всички нямата бутони, които да натистнете, заяви Петком

В този момент тълпата избухна във възгласи "Победа".

"С този ход те направиха най-голямата загуба за себе си и най-голямата победа за нас", каза Петков и извика "Победа!"

"Вярвам, че днес няма избирател на ИТН, който да се гордее с депутатите си, че са натиснали бутоните заедно с депутатите от ГЕРБ, избирател на "Възраждане", който да се радва, че депутатите им са натиснали бутоните заедно с тези от ДПС", допълни той.

"Нищо не може да ни спре, защото сме заедно. Вие сте гаранта, че тази държава ще изглежда по друг начин след следващите избори", завърши той

Пред журналисти той заяви, че ще се даде още един шанс на други депутати да преосмислят позицията си, но ако това не се случи ПП спокойно ще отиде на избори.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
10
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
И сега старите номерца - като не могат да постигнат нещата демократично и хоп овцете на Майдана. В Украйна, в Венецуела, в Беларус, в Казахстан, в България все един модел. Как пък поне не измислихте нещо малко по-умно? Ми поне да не бяха с адреси в Торонто тия дето във фейса са организатори. Сега ще насъскват пенсионерите, че няма да си получат повишението на пенсиите заради свалянето на марионетките Кики и Коки. То понеже всички останали получиха жалката компенсация от 20ст. за горивата.
112
6
 
4
 
! Отговори
да преди 1 година
глупав младок си ти кирчо, обаче алчен за власт! ако беше премиер стефан янев нямаше да е така...
111
2
 
4
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
"Нищо не може да ни спре, защото сме заедно" - А по-полека, че ми изкърти мивката :D
110
2
 
10
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
Довиждане американски марионетки и не се връщайте защото тук е България! Достатъчно я съсипахте! За половин година направихте така, че газа ни да поскъпне, като развалихте отношенията ни с една от водещите световни сили и имахте наглостта да кажете, че това едва ли не е от полза за България! И докато Кики *** провеждаше задкулисно консултации как да заобиколят ветото за РСМ твърдеше, че се бори срещу задкулисието! Накрая председателя на НС направи така, че да потули случая!
109
4
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Абе стига с тия ефтини Радеви номера - видяла жабата ,че подковават вола и тя протегна ла юмруче ?! Ха-ха-ха !Само копираш оттук-от там и затова всички ти се смеят ! Слава бо ***, че вече слизаш най-безславно от политическата сцена на страната ни!
108
8
 
9
 
! Отговори
Ура! преди 1 година
Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!
107
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България има нужда от реформи, дано имате мнозинство да ги направите. Никой не иска да свърши мръсната работа.
106
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега кой ще дава на Лена по 15 000 лв заплата от държавния бюджет?Де тая сладка работа отсега нататък?
105
1
 
16
 
! Отговори
До 99 преди 1 година
Пич, Киро не е нужно да идва по селата да вижда недоимъка на хората. В София 80% от хората живеят в недоимък и работят за смешни заплати 1500 лв като бели роби в офисите за престижни западни фирми. Вярно, не е чак такава трагедия като селата, които вече си отидоха, но съществуването в София е жалко предвид гигантските разходи и цени и всеки ден става по-тежко. Поне за тези от нас необръзани със схемите на Петков, семейство Лорер и обързаните им кръгове.
104
1
 
1
 
! Отговори
ся преди 1 година
ся ми е интересно събориха го повод Македония а дали няма да направят същото с Македония което и той смяташе нищо неразбирам къде е точно проблема кво е туй френско предложение и що днес пише ДПС одобрява френското предложение
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде и тоя как не спря с клишетата.
102
3
 
8
 
! Отговори
ама преди 1 година
ама Кире бе глупчо бе! ти немом разберем как си повярва че без тея стари хиени Сокола и компания ше се оправиш ей слаб ти е интелекта значи и как помисли че стари зависимости в енергетиката ей така с усмивка полет до САЩ газ ше донесеш бе Киро глуповат ли си бе човече отвори един Атлас виж разстоянията виж ресурсите газ има най-близо Русия получавали сме транзитирали сме печелили сме няма как друго яче да стане дупиш се на САЩ и после на газпром и готово пилучаваме газ САЩ мрънкат
101
2
 
14
 
! Отговори
77 преди 1 година
Това момче спешно има нужда от психиатър, самото му излъчване е не здрав психически човек. Такъв човек не трябва да управлява държавата ни, той лъжата я няма за нищо, а управленски характер и почтеността са непознати неща за него. Много добре да си помислят хората които го подкрепят!
100
2
 
8
 
! Отговори
Браво тъпак преди 1 година
Другите страни казаха ДА на Газпром, но вие малко умници решихте да лижете зад Ника на американците. Ами ще си ходите.,.
99
1
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Кирy ш. Фeстepа е y лиryфpeH
98
10
 
3
 
! Отговори
Мутрофанова преди 1 година
+ гроб+дпс+итн+*** - гадост! Голяма!
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за Канада нали?
96
2
 
2
 
! Отговори
Лоена топка преди 1 година
Шиши да
95
3
 
10
 
! Отговори
Русия обмисля да преди 1 година
пренасочи петролния и търговския си бизнес към други страни... България няма да прокопса без руския газ, благодарение на тоя ухиления българите плащат 4 лева за един литър бензин и 2.50 лева за хляб от 700 грама. Че инфлацията е завзела целия свят и това влияе и в България, е пределно ясно, но да обявиш и подкрепиш санкциите срещу Русия е безумие, при положение, че българският бизнес 100% е зависим от руските горива. Кирил Петков да не се усмихва, че направи бели, а да си ходи с мир в Канада.
94
3
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До проклинам. А с това правителство бял ли ти беше денят? Айде свали розовите очила и по-кротко с клетвите, че всичко се връща.