Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно

Не говорим празни приказки с президента Радев, заяви тя
26 мар 2023 11:21, Александър Попов
296
Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно
Снимка: БГНЕС

“Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато с президента говорим за това, че трябва да се стигне до масата на преговорите, това не са празни приказки. Това е нашето желание, защото повече въоръжение на всички страни води до непредсказуеми решения, които заплашват вече към сериозна война”, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова новината от тази нощ, че Русия е сключила споразумение с Беларус за разполагане на тактически ядрени оръжия на територията на страната.

Тя изрази надежда се, че разумът ще надделее.

“Надявам се, че в случая става дума малко повече за заплахи, отколкото за истински действия. Силно се надявам това да е така”, отбеляза Йотова.

Тя коментира и предстощия вот.

“Силно се надявам, че този път ще има правителство и редовен кабинет, който да решава наистина много важните и тежки проблеми, които стоят пред страната ни, и да продължи успешните практики и решения на служебния кабинет”, заяви Йотова.

Много хора се отказват от участие в СИК, защото се страхуват от видео наблюдението. Така беше направен законът, че не се казва точно какво ще бъде заснето и как ще бъде използвано това. Време е в тази последна седмица от изборите, това да бъде работа не само на ЦИК, но и на всички политически партии, които участват в изборите, че няма да има злоупотреби с видео наблюдението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още по темата: Илияна Йотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кака Пpacка, Радев и Нинова работят за Путин. ДАНС трябва да ги разследва и осъди за държавна измяна! Омръзна ми тези тримата да се обясняват в ефир, сякаш ги е страх да не са следващите паднали през прозореца или по стълбите.
159
1
 
11
 
! Отговори
e преди 1 година
Моля, не показвайте този булдог!
158
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По- изгодно е на нашите партньори от запад и атлантическият океан да подпишат мирен договор и да признаят завладените територии от Руссия ,иначе както се казва " ...влава по-навътре"
157
1
 
15
 
! Отговори
Страшно е преди 1 година
че хора на висши постове се опитват да всяват страх с ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ!!! Това не е МОРАЛНО и не е НОРМАЛНО!!! Вредно е за народа!!!
156
3
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
НЯМА СТРАШНО !!! БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО!!! Теб те е страх, че ще останеш без копейки ли щ.о ли???
155
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя караконджул да си гледа манджите и да не се бута при мъжете
154
2
 
9
 
! Отговори
Импийчмънт преди 1 година
Ясно е, че в България тява Обединител на нацията!!! НАЛАГА СЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ НОВ!!!
153
1
 
14
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Става все по-опасно и все по-страшно за Русия . Започва да слага ядрени оръжия наоколо . Голям страх я тресе . Не говорим празни приказки с президента Радев, заяви тя . . . .
152
3
 
8
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Путин и Зеленски са заложници и кукли на световния финансов елит!Тази война е безсмислена, това е контролирана война на изтощение, и всекидневно се подклажда напрежението, с нови доставки на оръжие и хибридна пропаганда!Ще има глад и рецесия, ще има удар по цели икономики и индустрии!Идва голямото зануляване, икономическо и мозъчно, човека става биологична единица, която лесно се манипулира,лесно се купува,лесно се управлява, лесно се зарибява, лесно се "самоубива"!Агент Бенджамин Фратли!ЖРУ!!!
151
4
 
18
 
! Отговори
Българи преди 1 година
М.и да страшно е...да подкрепяш Агресори, Убийци и Похитители на деца!!! Това е московия в момента!!!
150
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропорционално..... тактически ядрени оръжия да се разположат и в Полша...
149
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скарай се на твоя началник Путин вместо да ни плашиш колко са страшни руските ръждясали бомби, ако смееш разбира се да кажеш нещо срещу Русия.
148
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То ясно стана че ЕС и НАТО са виновни за неуспешната агресия на Русия в Украйна! Сега пак те ли са виновни за ядрените глави в Белорус?
147
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И все по-страшно ще става за руските поцелуйковци пРезидента Радев и вицепРезидента Йотова.
146
3
 
19
 
! Отговори
Страшилище преди 1 година
Как няма да става страшно, другарке Йотова, когато и коравите виждат, че не само вашите другари губят войната, но и вашата шибанялска Матушка и Фюрерът отиват на майната си.
145
2
 
16
 
! Отговори
Николай преди 1 година
Става опасно за това че 77 годишното ви крадене е към края си. Лустрация и никога повече да не се гаврите с българския народ. А руски ботуш никога повече да не гази нашата свещенна земя. Ние сме част от ЕС и Нато. Част от цивилизования и свободен свят. И искаме да живеем в него.
144
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отвличат ни вниманието с несъществени проблеми.Ако требе да се воюва на първа линия ще отидат войнолюбците.
143
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Закрийте президентството и парламента, и се управлявайте децентрализирано, като швейцарците, с пряка демокрация.Така Путин няма да може да ви обяви война, защото ще трябва да обяви война поотделно на всяка община и на всеки кмет в чалгария. Няма да му се занимава.
142
13
 
9
 
! Отговори
Василев преди 1 година
От свръх секретният отдел на ЦРУ, сме длъжни да заявим, че в момента световния елит води Третата Световна Война срещу нормалния обикновен европеец, който иска да има промишлено производство, средната класа,социалните придобивки,свободни независими медии,достъп до здравеопазване,нормални доходи със стабилна покупателна способност!Всичко това е излишно, а най-излишни са редовите граждани, които стават само за биологична маса компост, защото изкуствения интелект и новите технологии идват!Джаред!ЦРУ
141
6
 
16
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 1 година
Като Путин печели и санкциите не работят, защо руските ботове не спират да пишат как Путин печели и санкциите не работят по 24ч на ден 7 дни в седмицата. И децата ви се смеят вече, от 9 години насам едни и същи коментари рециклирате. Я кажете пак за цената на раставицата в Англия и бебешката храна в САЩ, и масквата как потъна в лошото време.