Не пуснаха Биляна Петрова от затвора, за да се прости с майка си

Майката на бившата заместник-кметица на "Младост" е починала вчера
6 апр 2023 11:05, Стела Стоянова
109
Не пуснаха Биляна Петрова от затвора, за да се прости с майка си
Снимка БГНЕС

Ръководството на затвора не е пуснало бившата зам-кметица на "Младост" Биляна Петрова, за да се прости с майка си, която е починала вчера. Това съобщи нейна близка в своя фейсбук профил.

През ноември миналата година бившата кметица на столичния район “Младост” Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, бяха осъдени, че са взели 70 хил. евро подкуп от строителния предприемач Александър Ваклин, а Петко Дюлгеров бе признат за виновен.

С влизането зад решетките на тримата се сложи край на сагата, която продължи повече от четири години. Тя започна с показния арест на Иванчева и Петрова пред спортното министерство в центъра на София на 17 април 2018 г.

"Сбогом мамо! Ти беше най-прекрасната майка на света и най-прекрасният човек, когото познавам! Знам, че татко те чака, за да сте заедно завинаги! Светла ти памет, Майчице! От твоето Билянче", написа още в поста приятелката на Биляна от нейно име.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Биляна Петрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
1
 
! Отговори
Един фарс преди 1 година
В държавата на безкрайни и безлимитни злоупотреби, където изтекоха милиарди европейски пари в джобовете и сметките на десетки политици е направо смешно и абсурдно делото срещу тези две жени. В Германия не би било, в Австрия не би било, но в нашата жалка прогнила от кражби държавица това си е жив позор! Дори не мога да повярвам, че е факт, да не говориме за смешната сума, при положение че милиарди в евро фондови и държавни пари са в неизвестност. Фарс
98
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво стана? Пуснаха я, ама трябваше да пошуми. Сега ще дава интервюта. Грозно е да си правиш реклама със смъртта на майка си.
97
1
 
2
 
! Отговори
Е това е преди 1 година
Ефективно лежат за назидание на всеки следващ пробвал да вкара прът на корупцията. Сготвят те за 10 минути и после лежиш 10 години, ако се буташ къде не ти е работа!
96
0
 
5
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Оказва се, че Затворът у нас е използван за политическа репресия, резултат от авторитарния режим на Боко.
95
0
 
3
 
! Отговори
Има справедливост преди 1 година
До 86. Оказва се все пак, че Биляна е заслужила да погребе майка си, че има хуманни прокурори у нас, и че ти имаш камък в гърдите си вместо сърце и ти липсва емпатия.
94
1
 
7
 
! Отговори
Мисля, че ... преди 1 година
След 4 години тормоз над дъщеря й жената се спомина. Да тежи на съвестта на тези, които инсценираха целия фалшив процес!
93
0
 
3
 
! Отговори
Последно преди 1 година
"Със своя решение от днес окръжният прокурор на Сливен Веселин Гангалов прекъсва за 4 дни изпълнението на наказанието на Биляна Петрова, за да може тя да излезе от женския затвор в Сливен, за да погребе майка си."
92
1
 
5
 
! Отговори
Човещина! преди 1 година
В краъна сметка пуснаха от затвора Биляна Петрова да погребе майка си! "Борисов, Гешев, Ваклин я убиха", смята Биляна Петрова!!!!!!!!
91
0
 
1
 
! Отговори
веспа преди 1 година
До АнонименКойто ги курдиса,той ги вкара в Сливен.Народа е казал:дай на простия власт,и му гледай сеира.Хората ги монтираха да обслужват техния кръг,а не да работят за себе си.Има толкова много хора за затвора.Обаче не са.Харчат си милионите,шетат си по света и се радват на живота.
90
2
 
1
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Опелото е можело да бъде извършено в затвора.
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Да откраднеш 70 бона, не било чак толкова тежко престъпление!?! Хахаххахахахахаха!" - Обвинението е за изнудване, не за кражба. И не. 70000 лева, не са толкова сериозна сума.
88
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Но Биляна и Десислава са виновни, изнудваха хората " - Караха го, да правят полезни за общината неща, а не просто да си изтропат смотаните сгради ... И затова им спретнаха номер ...
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 95 КОМРА - Ти като подадеш, нищо не става. Човек не може да заведе сам такова дело. Само прокурор, сейш ли са?
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 86 - Млъкни бе ....
85
5
 
2
 
! Отговори
От затвора преди 1 година
Затворът е изправителна институция. Моралът на конкретния служител в конкретния затвор така повелил - Биляна не е заслужила с поведението си да присъства на погребението на родната си майка...Това е положението. За нас остават изводите - за всеки, според морала му.
84
2
 
3
 
! Отговори
Комрад преди 1 година
Тоя с големите букви преди мен, колко сигнала ти лично подаде за Бойко? Доказателства имаш ли? Топки имаш ли да свидетелстваш до край, докато банда платени *** те разчекват с глупостите си? Дано, дано, ама...
83
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОЗОР!!! СЛУЧАЯТ Е КЛАСИЧЕСКА ПОСТАНОВКА НА БУДА ЗА СПРАВЯНЕ С НЕУДОБНИТЕ И НЕПОКОРНИТЕ, КОИТО СА ОБЩЕСТВЕНО ПОЗНАТИ И ПО ДРУГ НАЧИН НЕ СТАВА!!! ПОЗОР,ПОЗОР,ПОЗОР!!! ТЪМНИЧАРИТЕ ПОКРИХТЕ СЕ С ПОЗОР,ПОЗОР И ПАК ПОЗОР!!...
82
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как да сме напълно сигурни в невинността им. Обаче едно нещо бие на очи: след този случай друг подобен няма, т.е. ако наистина държавата искаше да се справи с корупцията би трябвало още ДОСТА хора на важни постове да последват съдбата на тези две жени. Това не се случи... Никой не може да ме убеди, че това дело е част от борбата с корупцията.
81
9
 
2
 
! Отговори
Епидемия преди 1 година
Ох, болезнено и тъжно е да не можеш да изпратиш майчицата си. Но Биляна и Десислава са виновни, изнудваха хората и последиците са налице, защото налетяха на неподходяшия човек да го рекетират.
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До абеДа ти се връща .....

Спонсорирани публикации