Убитите на бул. "Сливница" се готвели за сватба, шофьорът бил заслепен

Бащата на загиналия младеж: Да спрем тези убийци
Обновена: 9 май 2023 08:57 | 9 май 2023 08:47, Елка Василева
326
Убитите на бул. "Сливница" се готвели за сватба, шофьорът бил заслепен
кадър: Нова тв

Бащата на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. „Сливница” Павлин Стоянов призова за справедливост по Нова тв.

Още по темата
Той сподели, че синът му Явор и другата жертва - Ани, се готвели за сватба.

„Моля всички българи, помогнете да не се забрави случаят с тези две деца. Ани и Явор се обичаха много, предстоеше им сватба. Един убиец на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да направим нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушение. Винаги ми казваше „Тате, трябва да се внимава". Къде ни е държавата сега? - Няма я”, каза Стоянов.

Млад шофьор с книжка от 3 месеца блъсна и уби двама души на бул. „Сливница” в София. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите са пресичали. След като ги е ударил, водачът забил колата си в стълб.

След тежкия пътен инцидент десетки се събраха на протест на мястото на произшествието. Те настояха МВР и общината да вземат мерки за ограничаване на скоростта в района.

Днес отново ще се състои протест.

18-годишният шофьор, който блъсна и уби на място 22-годишен мъж и 24-годишната му годеница на столичния бул. "Сливница", е бил заслепен от лек автомобил в насрещното движение, чийто водач е управлявал на дълги светлини.

"Подзащитният ми е в изключителен шок и стрес. Има липса на категоричен спомен за това, което се е случило. Разбира се, че е бил неадекватен. Един водач с 2,5 месеца стаж, след като претърпи подобна катастрофа, няма как да е. Категорично подзащитният ми не е употребил алкохол и наркотични вещества. Това е напълно изяснено от пробите с дрегер на място. Кръвната проба категорично ще установи това, заяви пред bTV адвокатът на младежа Димитър Марковски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


326
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
60
 
! Отговори
Ддд преди 1 година
Глупости, ако е двупосочен път, съм съгласен да е бил заслепен,но на булевард не. Прекалено е широко за да бъде заслепен някой.Адвокатите започват да си измислят несъществуващи причини, за да оправдаят убиеца .
11
1
 
27
 
! Отговори
Самоунищожението преди 1 година
Продължава
10
1
 
38
 
! Отговори
Фед Красивия преди 1 година
Както писах вчера:Сега внимавайте,ще почнат акции за превенция на прасетата.Фарче, коланче.Фишове на калпак.Ще излезе шефа на КАТ да даде отчет ,че са извършили превенция с еди колко си фишчета (В работен ден през деня всички глобени трудещи) и това е.Нощем си почват по старому!!А там е разковничето.Всички тези убийствени катастрофи са тогава,когато нормалните почиват!!!
9
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България- територия на мафията и злото.
8
0
 
46
 
! Отговори
пена преди 1 година
Толерирането на мутренската класа води до такива неща. Ако имаше няколко *** мутренски синчета и гаменчета, нямаше да се случват тия неща.
7
1
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почна се - не били на пешеходната, били на тротоара, готиния шофер бил заслепен от пълнолунието, нема шанс да е карал с 200 и да е бил пиян, друсан - дава проба на следващия ден следобед във ВМА???? Случайно адвокат му е от Марковските - мастити престъпници... А вие кесите по разбитите пътища да протестирате??? Отидете пред КАТ, блокирайтв входа да не могат да си влезнат у мишата дупка 1 година да се крият бе!!! Блокирайте съда ония с джуките да висат вътре да ги тресе треска от страх бе!!!
6
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако си заслепен, намаляваш веднага скоростта. И най-неопитният шофьор първосигнално това би направил! А този летеше като куршум, нали видяхме клипчето.
5
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето потвърждение на тезата ми че трябва да се забранят автомобили по-стари от 10 години. Opъгляцитe дето ги карат не само не могат да си позволят поддръжката, а и не са достатъчно осъзнати и вършат глупости.
4
12
 
29
 
! Отговори
Shshshshsh преди 1 година
Да не е бразилец тоз двумесечен шофер или украйнец. Така го пазят в дискретност....
3
1
 
44
 
! Отговори
Простотията в БГ преди 1 година
Е смъртоносна.
2
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колите са наистина сатанинска работа.
1
3
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом е намесен адвокат Димитър Марковски нещата намирисват на мутренско синче... Как са все те заслепени не знам... Горките родители на двойката, абсолютен шок и ужас. Моите съболезнования.