Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Той ще престои в ареста поне денонощие
489
Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Полицията се самосезира след видеото, в което Динко от Ямбол блъска, удря шамар и плюе просяк в инвалидна количка, който лъже, че няма крака.

Бизнесменът от Ямбол, известен и като Ловеца на мигранти, е бил задържан от полицията в Несебър.

В клипчето Динко се хвали как раздава правосъдие, събаря просяка на земята, къса дрехата му и го изважда от количката, за да покаже, че просякът лъже, че е сакат.

Още по темата
Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява - 36-годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


489
Още по темата: Динко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
1
 
3
 
! Отговори
българина преди 9 месеца
както винаги правосъдието е на страната на престъпниците! вие си ги избрахте
356
0
 
0
 
! Отговори
не преди 9 месеца
работете на тарабуки не плащат а и пускат обяви в ало бг за убииства гнусна тарамбукотерорист скапан педа л с скапа ната вера и илиян
355
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вместо полицаите да си вършат работата по такива менте инвалиди и просяци, те закопчават Динко който върши техната работа безплатно, и даже не иска увеличение на заплатите както полицаите всека година.
354
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 351 Не е измама да се правиш че си без крака и състрадателните хора да ти дават пари, вместо да дават тези пари същите тези състрадателни хора на РЕАЛНИ инвалиди без крака??? Така ли ве, маааалоумник Сата НАТО?
353
3
 
11
 
! Отговори
Мустафа преди 9 месеца
По бързо и ефективно от прокуратурата и съда. Но един европеец в количката е угнетен и сега ще има претенции. Евала и егати държавата
352
1
 
18
 
! Отговори
Край преди 9 месеца
Нормално е царството на ментетата и просяците и правосъдието да са ментета.
351
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво на полицията, сега и прокуратурата да си свърши работата, че селяка много си е повярвал. Това не е негова работа, да ходи да си купи нови камиони.
350
2
 
12
 
! Отговори
Ккк преди 9 месеца
Смешна история ,известни като едни от най корумпираните полицай ,несебърските са се самосезирали заради случая,а за този менте инвалид който стой по цял ден пред местния супермаркет защо не се самосезираха?Абе да не случайно някой да им казва кога да се самосезират и кога не.
349
1
 
8
 
! Отговори
СТРАНА НА МЕНТЕТА преди 9 месеца
До Просяк менте И ЦЕНИ ДО НЕБЕСАТА!
348
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
хх
347
2
 
16
 
! Отговори
Просяк менте преди 9 месеца
Менте, фалшива държава. Фалшиви управници, фалшиви богаташи, фалшиви всички държавни институции. Фалшиви избори, заплати, пенсии. Остава само един 3 Де принтер да започне да ни сътворява поколенията и фалшът ще е пълен.
346
17
 
4
 
! Отговори
Ментата Динко преди 9 месеца
За такива директен затвор
345
2
 
3
 
! Отговори
До 349 преди 9 месеца
До До НЕ СЪДЕТЕ1. Левски, Ботев, Х. Димитър са духове готови да се ЖЕРТВАТ БЕЗКОРИСТНО за кауза. Не знам по какви критерии точно ги сравняваш с Динко. 2. Не знам защо ми "пришиваш" думи, които нито съм казал, нито са в контекста на казаното (като: безразличен, престъпник и т.н.) Не се опитвай да мислиш вместо мен.3. Дали съм ром или не също няма значение. Важното е какво правя, какви са постъпките, мисли и чувствата ми. И с какво допринасям за околните и за родината си.4. Съвет -виж себе си.
344
10
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Всичко това е отклоняване на вниманието от престъпленията на кабинета. На тълпата се предлага просто да пребива разни безпомощни нещастници, за да си излива енергията.
343
12
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Аре те питам ве, отворен - измамата не трябва ли също да бъде наказуема? -----///------ Това не е измама. Никой не те кара да му даваш пари, щом се съмняваш и никой нищо не ти обещава. А тов недорасъл из род го бие само защото у харесва да бие хора.
342
13
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Динко се появява, когато се появи Боко Тиквата. Толкова е просто и логично. Вместо полицаите да го смажат и да се кротне, те го превръщат в пример за подражание.
341
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 348 Аре те питам ве, отворен - измамата не трябва ли също да бъде наказуема? Що този измамник също не е в ареста ве, отворен разбирач?
340
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 348 Ми след като си изброил тия нарушения на Динко откъде не знаеш че не си е платил глобите за тях???, а го арестуват дето бил два шамара на един измамник?
339
5
 
14
 
! Отговори
До НЕ СЪДЕТЕ преди 9 месеца
Да вземеш правосъдието в свои ръце не е редно, НО ДА СИ БЕЗРАЗЛИЧЕН срещу очевАдна несправедливост и измама е още по опасно и пагубно, ама заради такива като тебе сме на тоя хал, щото си казвате *Не е моя работа*... Динко бил нарушил закона... Ми по тая логика и Левски, и Ботев и Х.Димитър и Караджата и Бенковски и т.н. са нарушили закона на османците-дай да ги обявим за престъници а? Ай чезвай щото се излага. Ти да не си ром бре?!?
338
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кое е най-малкото престъпление от изброениетв: 1. Да имаш 5 камиона, които се движат без ГТП. Един от които предизвика ПТП с трима ранени.2. Да крадеш товара на катастрофирали тирове със загинали водачи.3. Да обираш и пребиваш мигранти.4. Да переш парите на бързите кредити, завладяли цяла югоизточната България.5. Да се правиш на инвалид и да просиш.

Спонсорирани публикации