Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Той ще престои в ареста поне денонощие
489
Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Полицията се самосезира след видеото, в което Динко от Ямбол блъска, удря шамар и плюе просяк в инвалидна количка, който лъже, че няма крака.

Бизнесменът от Ямбол, известен и като Ловеца на мигранти, е бил задържан от полицията в Несебър.

В клипчето Динко се хвали как раздава правосъдие, събаря просяка на земята, къса дрехата му и го изважда от количката, за да покаже, че просякът лъже, че е сакат.

Още по темата
Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява - 36-годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


489
Още по темата: Динко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
377
12
 
12
 
! Отговори
срамота преди 9 месеца
Бозавия е най-големия *** в Ямбол ,на когото и децата се присмиват.Ама да скачаш на просяци си е голямо мъжество.И сега скимти като наритано п.с.е. в Несебър.Този глуповат при.мат е готов на всичко ,за да го дават по ТВ. Бозавия е Топ-комплексарят в БГ-то.
376
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Оставете Динко на мира, не губете времето на полиция и съдебна система за два шамара а разследвайте корупцията в държавата, затова няма да видите нито Шенген нито американски визи нито евро хартишки, защото престъпниците не са на улицата а в парламента.
375
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Америка е това, което е благодарение на каубоите с пистолети, които раздават правосъдие. Нека направим беге кензефа америка на балканите!
374
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Динко Лечителят! Сторил е чудо и е излекувал сакатия човечец и той отново може да ходи! Алелуя!
373
12
 
22
 
! Отговори
Коментари преди 9 месеца
В болшинството от коментирате прозира възхита и одобрение на мачото Динко.1. Силният не бие слабият,още повече да снима героизма си. 2. Измамникът трябва да бъде съден от съд. Приемем ли за нормално обратното утре вашият идол Динко ще посегне на детето ви,защото той е в правото си да бие след като обществото го одобрява. 3. Всички искаме да сме нормална държава, а одобряваме самоуправството,което е отречено от векове.4. Одобрението на Динко е всъщност омраза към обществото ни. Повдига ми се
372
12
 
36
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 9 месеца
Динко направи това което трябваше на направи държавата, да ама държавата я няма. Сега чакаме Българският Хелзински комитет да почне да ни обяснява, че да лъжеш и мамиш не е престъпление а да го наплюеш е престъпление. А да видим народа кого ще подкрепи Динко и фалшивия просяк.
371
8
 
12
 
! Отговори
задинко преди 9 месеца
Ами и двамата са от Ямбол и сигурно се познават. Ама да лъжеш и просиш му дошло повече на Динко и малко платил на измамника за измамамта.
370
2
 
23
 
! Отговори
йуХ Голям преди 9 месеца
На съд!!! Динко - за хулиганство;"Инвалидът" просяк - за измама.ВСЕКИМУ СПОРЕД ДЕЯНИЯТА.......
369
2
 
15
 
! Отговори
Извънредни ситуации преди 9 месеца
Изискват и извънредни мерки.И щом сме я докарали до тука, то няма да е далеко денят когато групи хора ще раздават правосъдие и ще бесят престъпници по дърветата, защото няма държава, няма полиция и никой не си гледа работата.Така е ставало и в Дивия Запад, прочетет малко история, или гледайте филми за този период.Когато няма сила способна да реши проблемите на хората - те си ги решават сами.Дано не стигнем до там, но на моменти вече не се търпи!
368
1
 
9
 
! Отговори
Tенгри кан преди 9 месеца
36 годишен пикльо? Чи аз на тоа, де се казва, съм му баща;))) По принцип постъпката е осъдителна, *** на тоа свят винаги ще има и псевдожертви дето да ги мамат. Аз на просяк, пари не давам. Отдавна се знае, че тва е бизнес;)))
367
10
 
22
 
! Отговори
Вижте разликата! преди 9 месеца
Такъв, онакъв Динко от Ямбол в случая зае мястото на липсващата навсякъде държава! И ако не беше той този мним сакат щеше да продължава така гнусно да лъже хората.Сега щели да установяват, да продължават работата, която никога не са започвали, а Динко за своята гражданска доблест ще престои едно денонощие в ареста, ще пише обяснения ама как защо къде и т.н.Ей такава ни е държавата - мърлява! А когато някой се опита да въведе ред вой до небето и ще страда! ***!
366
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това не е ли работа на полицаите, а не на Динко? За какво им плащаме данъци за заплати? Саморазправата не е добър знак.
365
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Истински изцерител се оказа доктор Динко Динков
364
1
 
5
 
! Отговори
ЩОМ НЕМА ПОЛИТИЦИ .. преди 9 месеца
....И НОРМАЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ---НЕМА ВЕЧЕ ДА ПРОТЕСТИРАМ , А ШЕ СИ КУПЯ ОРЪЖИЕ.......ИМА ОТ КЪДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
363
3
 
4
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 9 месеца
АКО ОДОБРЯВАТЕ "РАБОТАТА НА ДИНКО"---УТРЕ И АЗ ИЗЛИЗАМ С ПУШКАТА НА УЛИЦАТА КЪВ Е ПРОБЛЕМА....ХА,ХА,ХААААА....??!!!....
362
7
 
6
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 9 месеца
КЪВ Е ТОЯ ДИНКО , ТА ДА РАЗДАВА "ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ"....ТАКА , АКО ГО ПРАВИ ВСЕКИ ВЪШКАР У НАС ---ЦЕЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ШЕ УМРЕ ОТ ГЛАД , БЕ...ХА,ХААА
361
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Динко бил вършил работата на полицаите? В голяма грешка си: и на полицаите не им е работата да БИЯТ просяците и измамниците.
360
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички, които одобрявате "правосъдието" на Динко: утре е вашия ред. Тоя самозабравилия се малко му трябва, за да намери и у вас прегрешение.
359
6
 
10
 
! Отговори
миризливи ман гали преди 9 месеца
Много са ви нежни душичките бе. Ауу. Да ви ожали човек. Бил ви измамил да му дадете пари. А пеефски и тиквата като ви взимат в пъти повече не ревете, а? Къде е динко сви нята да им потърси сметка на тях? Защо не иде да ги пребие?
358
4
 
12
 
! Отговори
80% Дебили преди 9 месеца
Откакто на малко умните се даде трибуна със социалните мрежи и нещата станаха плачевни. И просяка и милиардера са равни пред конституцията и закона. Всеки си е избрал как да живее и ако не ви се дават пари на просяк - не давайте. Не е дошъл у вас, нали? Стои на публично място и има право да е там точно колкото всеки друг в тази държава. Но сега нали ние сме по-по-най от него щото видиш ли изкарваме някви кинти и имаме право да контролираме живота му и да му се месим и казваме как да живее.

Спонсорирани публикации