Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Той ще престои в ареста поне денонощие
489
Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Полицията се самосезира след видеото, в което Динко от Ямбол блъска, удря шамар и плюе просяк в инвалидна количка, който лъже, че няма крака.

Бизнесменът от Ямбол, известен и като Ловеца на мигранти, е бил задържан от полицията в Несебър.

В клипчето Динко се хвали как раздава правосъдие, събаря просяка на земята, къса дрехата му и го изважда от количката, за да покаже, че просякът лъже, че е сакат.

Още по темата
Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява - 36-годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


489
Още по темата: Динко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
0
 
2
 
! Отговори
Пациент преди 9 месеца
Бат Динко е пропускал сериозно деня за крака в залата.
336
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 346 Не е по-прооост от теб всеки случай Динко.
335
0
 
6
 
! Отговори
Ще има още Динковци преди 9 месеца
До НЕ СЪДЕТЕ - Да раздаваш правосъдие е вид отпор на нещо нетърпимо. Ако не се възпротивиш, онзи който вилнее за твоя сметка рано или късно ще те унищожи. Ние търпяхме в условията на диктатура - диктаторът беше решил да събира едни и от съседни държави и да им осигурява тук условия за развъждане. После, при демокрацията, разни НПО-та ни заставят да търпим онези същите. Резултатът? Миналата година процентът на децата за първи клас от онова малцинство беше 51% от всички. Това ли и харесва?
334
0
 
8
 
! Отговори
до 337 преди 9 месеца
"Освен мигранти, Динко от Ямбол лови и наркодилъри" Статията и клипа са от 11 май 2016-та година от телевизия btv, маааалоумник дето казваш че го е страх от наркодилъри!
333
0
 
18
 
! Отговори
До Много /338/ преди 9 месеца
Специално Динко и дилъри е пердашил. Просто не си информиран. Важното в случая е друго - когато държавата не си е на мястото, се появяват Динковци. Природата празно място не търпи - ако изчезне или рязко намалее някой биологичен вид, неговото място се заема от друг биологичен вид. И в социума става същото. Ако някоя структура липсва или е немощна, нещо друго се формира на нейно място.
332
9
 
3
 
! Отговори
НЕ СЪДЕТЕ преди 9 месеца
Ясно е, че държавата я няма в твърде много сфери на социалния живот. Не знам обаче дали можете да си представите какво ще стане ако всеки започне да раздава правосъдие по улиците, както той прецени и според настроението си. Дали и вие няма да станете потърпевши на нечие "правосъдие"? Не е "геройство" да покажеш кусурът на някого, геройство е да преодолееш с един свой недостатък!
331
0
 
10
 
! Отговори
Държавата е длъжник преди 9 месеца
на цялото наше общество заради това, че допусна не само да мързелуват на наш гръб едни етнически определени индивиди, но и да взимат в робство българи. Не само изнасят просяци на Запад, но има не един и два случая на изнемощели самотни старци българи, попаднали в мрежите на просешката мафия. Заплашвани и майсторски изнудвани, те биват принуждавани да просят, а после ц. се оказват наследници на жилищата им уж срещу гледане. Държавата не знае ли? Или щом е самотен, кучета го яли?
330
0
 
10
 
! Отговори
Много сте наивни преди 9 месеца
Защо не прочетете какво си позволяват онези тартори от въпросния етнос, които са се посветили на просешкия безнес? Има достатъчно публикации, които отразяват истински случаи. Закъсали българи буквално попадат в робство, след като ги подлъгват уж за работа в чужбина. Взимат им документите за самоличност и ги заставят да просят. Ако е здрав мъж, успява да избяга, но не чак толкова лесно. Връща се в България и установява, че жилището му вече е прехвърлено на някой ц. уж заради невърнат заем.
329
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 335 Той не само е просяк, а ИЗМАМНИК! Това вече е подсъдно. Но не го задържаха тоя, а само Динко. Динко че си е за задържане добре, но тоя измамник защо не е задържан и той?
328
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гледайте утре как по сутрешните блокове разни сорошши и представители на БеХеКа и другите антибългарски НПОта ще грачат срещу Динко и тая тема ще я дъвчат цяла седмица. Продажни медии, Продажни политици, заспал и наведена народ с робско мислене. Я отидете с кашончето да Просите пред някой мол!!!! Веднага ще изкочат двама роми да *** и изгонят или пък Родните милиционери ще ви напишат акт за нарушаване на обществения ред. Ама за черните *инвалиди* може!!! Браво Динко
327
14
 
1
 
! Отговори
Много преди 9 месеца
Е смело да нападнеш просяк, само истинските мъже го правят!!? Що не ходи примерно да се бие с някой дилър, сводник примерно, да те видим колко си мъж
326
2
 
20
 
! Отговори
Да освободят Динко! преди 9 месеца
Просякът-менте е не само napaзuт, той се подиграва с всички нас и разчита на измама за да живее на чужд гръб.
325
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 332 Гледам кошмари имаш от Костадинов щом го споменаваш ни в клин ни в ръкав в тази тема. Така и трябва, кравар умирисан! Муахахахахаа...
324
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Просията в България е забранена със закон!
323
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кефи ме че се обясняваше Динко на някакви възмутени минаващи руснаци на руски език. Муахахахаа..голям е Динко!
322
1
 
14
 
! Отговори
Shark преди 9 месеца
Ааа, значи постъпката на Динко е гавра, а постъпката на тоя, дето лъже че е сакат не е гавра с хората, които са му дали пари. Прочетох, че 50 лв бил събрал. Това за месец прави 1500лв! Чист доход! Хората за тези пари по цял месец работят по 8ч на ден, че и повече! Ама иначе Динко се е гаврил! Цялата държава се гаври с нас и ние търпим!!!!
321
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
50 лева е изпросил тоя, а още не беше свършил деня. Тоя на ден по 70 лева най-малко изпросва, а ние блъскаме за тия пари цял ден с честен труд, а някой даже за 50 лева блъскат като гламави.
320
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Казва се Господин Вълев! И постъпи наистина като господин за справедливост!
319
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Динко е събрал парите от земята и ги е раздал на деца в магазина. Браво, Динко! Дай Боже повече хора като Динко в България!
318
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 307 Той Динко му ги взе тия 50 лева за деня дето е изпросил и ги даде на деца в магазина. Наглярът тръгна да си събира разпиляните монети от земята а Динко: Нищо няма да взимаш веее, чистачката ще ги вземе.