Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Той ще престои в ареста поне денонощие
489
Полицаите закопчаха Динко от Ямбол след гаврата с просяка-менте

Полицията се самосезира след видеото, в което Динко от Ямбол блъска, удря шамар и плюе просяк в инвалидна количка, който лъже, че няма крака.

Бизнесменът от Ямбол, известен и като Ловеца на мигранти, е бил задържан от полицията в Несебър.

В клипчето Динко се хвали как раздава правосъдие, събаря просяка на земята, къса дрехата му и го изважда от количката, за да покаже, че просякът лъже, че е сакат.

Още по темата
Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява - 36-годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


489
Още по темата: Динко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Динко го раздава едновременно милиционер, прокурор и съдия. Затова мястото на тази мутра е в ареста! И да вземе да купи нови гуми за камионите си, че миналата седмица цяла магистрала бе затворена почти 24 ч.
316
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защо са е гавра ! Динко просто е спасил следващите милосърдни наивници от загуба на пари ы! Това не е ,гавра а справедливост !
315
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 317 - Излизаха, да ти кажа.Ама ходиха на работа. Имаха си кариери, най-вече тея, хванати от строителни войски. Имаше много читави майстори. Нямаше го сегашното,да не може да прочете едно име на 30 години.
314
1
 
17
 
! Отговори
Света се обърка преди 9 месеца
Значи според родните милициюнери е гавра да изобличиш пред цяла България един мушеник които лъже наивниците ..... Кой знае колко полицаи са минали покрай тоя измамник без дори да му обърнат внимание .... а може би ПОЛУЧАВАТ ПРОЦЕНТ и сега са ядосани на Динко че ги е лишил от "добавката" към заплатата им ......
313
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Държавата ни и МВР в това число, е просяк, демек ***, който не би могъл да оцелее, ако народа спре да и дава.
312
1
 
12
 
! Отговори
до 321 преди 9 месеца
Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори!
311
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"""""Що го закопчават? Защото показва на хората да не са доверчиви и мамени.""""" ------- Че, нас от 34 години ни мамят, бе!!!! И какъв би трябвало да е извода - или сме най-наивния народ, или сме най-глупавото с.т.адо о.в.це!?
310
5
 
17
 
! Отговори
Анализатор преди 9 месеца
На просяк от една определена етническа група съм давал само храчка в лицето! До един са мързели.ви лентяи.
309
3
 
21
 
! Отговори
емигрант преди 9 месеца
Добре е направил, щом полицията спи както винаги !Същото е и с джигитите по пътищата-държавата спи!!!!!
308
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да екстрадират Динко в Русия и да лежи в една килия с невални.
307
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
315: шишооо шошшшшо явно си на 15г и не знаеш че при родната милоция колите и къщите се оставяха отключени и ме мангасарините не излизаха от гетата си. Сега един мангооо има повече права от теб шишоо, и е допринесъл с 0 за народа и държавата.
306
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато държавата не си върши работат се налага хората да се оправят сами. Факт. Сега си помислете къде по света има такива мангасарини предтруващи се на инвалиди на вход на магазин за храна. Никъде в Европа, само в това блато.
305
6
 
17
 
! Отговори
Шишо преди 9 месеца
Добрата стара милиция никога не е имала задача да брани правдата и да гарантира сигурността на народа. Това е орган за всяване на страх и опазване на кокала (властта) в ръцете на комунистическата номенклатура.
304
2
 
8
 
! Отговори
Рендету преди 9 месеца
Ами кога ще заритаме "просяците" в костюми, които ограбиха и грабят държавата, и я превърнаха в "пущинак"!? Аааа..., тях не можем, защото ще има "бой, сръПска музика и кекс", аха...
303
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 311 - Рабтоата е, че престъплението на Динко е с жертва. При тpaвестита нямаше жертва.
302
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Проблемът е, че вече има хора, които са с идеите на Динко, но за разликат от него имат акъл, пари и власт.
301
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 307 - Не ти се мяркат, защото са вече в чужбина и генерират повече средства а роднините си. Пишат ги със СОП, със инвалидност, пишаат се социално слаби и общината в Гемрнаия, Франция, Холандия и прочие, започнва да дава хиляди и хиляди евро, напълно "леглани" за пред данъчните пари, само детето да е вкъщи, като мине човек от общината да провери.
300
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди дни в Бургас на паркинга на Кауфланд след сигнал е задържана жена в инвалидна количка, която също е здрава и може да ходи. Хора са забелязали, че черен джип с румънска регистрация прибира просещата жена. Когато я нямало карали друг човек да проси с папка дарения. Тези просяци са поставени от някой, който им обира парите. Не давайте пари на тези хора! Те за ден изкарват колкото пенсиите на родителите ви.
299
0
 
7
 
! Отговори
ъц преди 9 месеца
Не държава , а о.вча кошара без стопанин, всеки прави каквото си иска, а родните ни Олигарси влачат като за последно, щото знаят какъв ще е крайния резултат - закриването на "проекта" Бг! Последният да изключи осветлението...
298
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Човека правещ се на инвалид да дари парите които са му дали хората.

Спонсорирани публикации