Повдигат две обвинения на Динко от Ямбол заради скандалния клип

Той остава задържан за 72 часа
7 авг 2023 08:13, Елка Василева
277
Повдигат две обвинения на Динко от Ямбол заради скандалния клип
Кадър: БНТ

Прокуратурата ще поиска постоянното задържане на Господин Вълев, известен като Динко от Ямбол, след видеоклипа, в който той бие и унижава просяк. Това каза пред БНТ ръководителят на Районната прокуратура в Бургас Мария Маркова.

Още по темата
Динко от Ямбол беше задържан от полицията заради разпространен клип с агресия срещу просяк в Равда.

Маркова каза още, че първоначалната мярка за задържане на Вълев е променена от 24 на 72 часа. Предстои да му бъдат повдигнати обвинения за хулиганство и принуда.

"Вчера беше установен извършителят Динко Вълев, за което му е предявено обвинение както за хулиганство по смисъла на чл. 325 от НК, така и за принуда. Законодателят предвижда наказание лишаване от свобода до 6 години. На Динко Вълев е взета и мярка за отклонение задържане под стража за 72 часа и предстои изготвяне на искане за вземане на постоянна мярка задържане под стража", каза Маркова.

Установен е мъжът, представил се за просяк, както и лицето, записало видеото. Пострадалият е освидетелстван, но няма установени наранявания, посочи Маркова. Тя определи деянието на Динко като изключително цинично.

„С изключителна дързост и с явно неуважение към законоприетите норми на поведение. Изразява неуважение към самото общество. Прочетох коментарите в социалните мрежи, голяма част от обществото възприема това поведение на Динко Вълев като един българин с изградено самосъзнание и гражданство, но не считам, че това е начин на поведение и така не биха могли да бъдат разрешавани каквито и да е било спорове. Като свидетел на такова деяние би следвало да сигнализира правоохранителните органи“, каза Маркова.

Установено е, че Динко от Ямбол има и предишни провинения, но по-голямата част са висящи производства от частноправен характер. Става дума за леки телесни увреждания, уточни ръководителят на районната прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кво става с Контра наступ ?
208
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Доката подобни хора като Динко са на свобода в България, до тогава България не е държава и не е България ,а е Мафитоско здружение.
207
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тука против саморазправата пишат бандитите, които си изкарват прехраната с кражби и измами. Никой, който е давал пари на такива фалшиви просяци или е бил рекетиран или окраден не би се застъпил за такива ***.
206
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако Динко е Васил Левски, подобре да я няма тази държава. Ако Левски е бил като Динко ,аз още сега си прибирам багажа и се отричам от тази държава. Не смятам ,че хора като Левски ще искат да имат общо с подобни криминални хора.
205
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако видите Папата да разкрива такива измамници по-добре ли ще се почувствате? Представяте ли си как негово светейшество се моли да му пораснат крака на сакатия и той става и прохожда? Такова чудо ли чакате, за да спрат да ви мамят? Или вие искате да продължават да ви мамят?
204
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 204 И това е вярно, но без малко да го осакати
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
България е държава на мафията.Тук всеки си прави каквото си иска.Този и всички като него си правят каквото си искат и в интернет си качват постиженията си. Само ако попадне на по-смел човек може да се освободим от подобни. Лошото ,че този е представян като герой ,както и арестуваните хулигани на Левски в Скопие. Ня *** как да се оправи тази държава,като няма никави закони и тези които ги и а не се спазват.
202
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
***, да го пращат на фронта в Украйна да се бие за родината! Не бяха достатъчни мутрите 33 години да ги гледам, сега и БГ утрепките и простаците ще ги гледам на улицата как се млатят. Да си вършат работата съдилищата и системата и да ги прибират такива като просяка и Динко. И двамата не са никому нужни на улицата!
201
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Че Динко е криминален, то е ясно. Ама кой некриминален, обикновен човек ще се осмели да разкрие такава измама? Такова нещо не става с молби и сладки приказки. Трябва да го хванеш измамника и да го вдигнеш, за да ми пораснат краката. Трябва да имаш кураж и за малко физическа сила за да се разкрие измамата.
200
2
 
8
 
! Отговори
Шишо преди 9 месеца
От тази показна акция на властите срещу Динко прозира страха на властимащите от народа. Винаги тези които надигат глава срещу неправдата и беззаконието биват публично унищожавани и дискредитирани. Народа трябва да стои мирен и да търпи докато го кол.я.т с дървен но.ж!
199
1
 
1
 
! Отговори
Tенгри кан преди 9 месеца
Либералите и наште женуря ша са доволни;))) Още един неевропеиден мъж ша влей у панделата;))) Въобще, мъжът не трябва да е мачо, да е в костюм с вратовръзка, късо постриган, обръснат с лъскава западна много скъпа кола, който може да заведе принцесата, където пожелае;))) Къф е тоа мачо почти гол с едни ***, необръснат, некъпан, че и бабаит, че и правосъдие ша раздава?:))) Тъмен балкан субект, не европеец;)))
198
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 11,к.177 Не толкова скоро зимата неше доста снежна и влекачите не можаха да изведат на буксир старите камиони ЗИЛ с предница като на танк. Динко беше купил танк от разформировано военно поделение и с него изведе затъналите в преспите леки коли и камиони.Защо тогава предшественичката на прок.Маркова от РП, шефът на РУ на МВР не похвалиха Динко и не му възстановиха разходите на нафта от извличането на колите?Силовите държавни структури са репресивни и винаги се изявяват като такива
197
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Точно този селски бек,с богато криминално досие айде да си не разиграва коня,ами да си кюта мирно в някой ямболски ъгъл,защото личната саморазправа с някой който не ти е в категорията е деяние на най-мизерните и прости душици от обществото. А вкупом да се защитава такъв назадничав индивид говори достатъчно и за остатъка от него.
196
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това което направи Динко е много опасно мили деца. Не го практикувайте сами. Ако наблизо бяха онези дебелите с *** венци или някой полицай, Динко щеше да изяде много бой, че е разкрил измамата. Късмет, че измамника е бил сам точно по това време. Понякога обаче такива си имат и охрана.
195
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Динко президент
194
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Динко е Васил Левски! Ела в София и ще те изберем за кмет Динко!
193
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво на Динко, смелчага. не се бои от провалените институции. А този "просяк", голяма любов взехме да изпитваме към "просяците", брей,брей,...Каква националност е бил, никой не казва, не е сигурно че е ***. Новодошлите мигранти, бягащите от войната, имат вече организации за измами на нашите граждани. Внимавайте.
192
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Знаете ли , че най-печелившия бизнес са проституцията и просията? Накой запита ли се, как този здрав човек се е сдобил с инвалидна количка? Защо се наблюдава един и същ модел на просия? Преди време един репортер беше разобличил подобен "просяк", но нещата се размиха. Защо ли? Относно постъпката на Динко е много смешна. Да го беше проследил, къде се отчита и да нашамари "инкасатора", ама там ще е трудно сам.
191
1
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 9 месеца
До Пича Даааа.... Поговорката казва: Капка по капка - вир става. На повечето хора вече им омръзна някаква социална прослойка на обществото да бъде толерирана, в случая на просяка измамник. Все повече ще се появяват такива, като Динко, които ще се саморазправят с тях. И господата властимащи да се вземат в ръце, и се замислят.... До кога ще се правят на невидели, не чули, не разбрали.... Огъня гори, и в един момент водата в казана кипва... Е вече дойде този момент на Нетърпимост !
190
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако всеки от нас, нормалните хора, отиде сага и разобличи по един такъв измамник или задържи по един джебчия, всички нас ли ще ни вкарат в затвора? Ще ни обвинят в какво? Че не сме се оставили да ни измамят или да ни откраднат портфейла или да ни пребият или изнасилят?

Спонсорирани публикации