Въпреки споразумението: Блокадите на "Тракия" и Хаинбоаз засега остават

Работещите в Бобов дол единствено склониха и пуснаха движението по "Струма"
42

Блакодите на магистрала "Тракия" и Прохода на републиката остават, като на този етап не текат разговори между нас и властта. Това заяви пред БНТ президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

"Властта вероятно си мисли, че си е свършила работа, но се оказа, че доста хора не са съгласни с това. Хората имат готовност да продължат с блокадите", подчерта той.

Още по темата
Работещите в Бобов дол единствено склониха и пуснаха движението по магистрала "Струма".

"Дойдохме и колегите казаха, че най-важното условие е изтегляне на тези териториални планове от Брюксел. Съответно преговори със залягане на нашите искания", каза Стойчо Стойчев от мястото на блокадата на магистрала "Тракия".

"Това листче хартия можеше да бъде спряно отново и можеше отдолу да бъде записано - връщане на териториалните планове, вкарване на 7 точки, да бъдат вкарани и да бъде върнато обратно в Брюксел. Това е единственото, което можеше да гарантира някаква сигурност за нас в годините напред", коментира Бисер Бинев от КТ "Подкрепа".

При протестиращите пристигна и ръководството на "Мини Марица-изток".

"Надяваме се в тези преговори всички неща на експертно ниво да бъдат уточнени, да бъдат съгласувани с нас и да бъде чуто мнението на минните инженери по отношение на развитието и възможностите", заяви изпълнителният директор на "Мини Марица-изток" Илза Чинкова.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какви 7 точки бе, Стойчо? Не бяха ли вчера 6? Всеки ден ли ще вписвате нова точка? Ми стачкувайтее си безкрайно, обаче вече звучите несериозно. Олеквате.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом не кандисаха на 6-те си точки, а продължават с нови искания, не им е чиста работата. Оттеглям си подкрепата. Явно имат други цели. Ще тежат на съвестта на опозицията, която ги използва за своите ламгежи. Пък ИТН удари дъното. Няма къде повече надолу по сценария.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дано успеят да се преквалифицират за оставащите 15 г. Не може цяла България да ги издържа безкрайно. Германия разреши тецовете само временно - до края на войната, когато падне Путин и светът се нормализира, и се възобновят руските доставки с едни по-свестни кремльовци.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На мен не ми пречат. Да си седят в дъжд и сняг. Те отдавна знаят, че този бизнес няма бъдеще. Отпреди създаването на ЕС го знаят. Но парата е добра. Трудна ще им намерят работа за същите пари. Да ги обучат за ИТ-сектора. Не е трудно. Но трябва да завършат поне средно. Лошо няма.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е, то си беше ясно, че целта беше политическа. мирише на червени бабички и бесексуали. И на Цомчо.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БРАВО НА ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като чета, ще кажеш, че всичките пишещи тук ей сега ще се юрнат да пътуват по магистралата, та трябва да дойдат да им разчистят, че да минат. Стига мрънканици, оставете хората да си протестират. Не сте тръгнали наникъде, така че на вас специално няма какво да ви пречи.
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
абе тъ-паци - най големите замърсители са америка русия китай и индия и плюят на зелената сделка- не виждате ли че германи възобнови въгледобива и срина родния град на шумахер- глухи ли сте слепи ли сте- а нас искат да ни накарад да останеме без ток дато и в момента продаваме на околните страни- и с тия хора да сключиш сделка ами та си е чисто самоубийство
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
браво истински българи- не отстъпвайте пред смр-адливите лъжци
20
10
 
5
 
! Отговори
Xa-xa преди 6 месеца
Добре им плащат на *протестърите", Енерго-олигарсите ще излязат по-яки и нагли и от зърнарите. Ама така ще е докато органите осигуряват обходни маршрути, вместо да си свършат работата и да разчистят пътищата
19
9
 
6
 
! Отговори
аз преди 6 месеца
Какво искат още. Нали им приеха исканията. Време е полицията да се намеси.
18
3
 
7
 
! Отговори
999 преди 6 месеца
Споразумението е в България,а планът е в Брюксел.
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
приди 70 години построиха дунав мост сега немогат да го ремонтират до къде ни докараха тия мерзавци дето ги командва посолството
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
абе какъв идиотизъм ви предлагат - търговци на ток - предсавяте ли каок ще ви го носят с бидони- едни бъдещи милионерчета за ваша сметка
15
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
След няколко години като седите на тъмно дано се сетите какви сте ги писали днес.
14
3
 
4
 
! Отговори
456 преди 6 месеца
Някой хора искат да отидат при "Алиса в страната на чудесата",толкова им е капацитета!Няма да стане,не Денков да си иде,не кабинета,просто няма да стане!Само настроиха толкова хора срещу себе си!Да ги разкарат накрая!
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Стойчо Стойчев и Димитър Манолов-гербави под..тки.Още ли се чудите кой клати властта?
12
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За какво ни е жандармерията, та не разчисти пътя
11
9
 
14
 
! Отговори
Умен преди 6 месеца
Пародия на държава.Ами то много лесно стана.Или ми давате или затварям магистралата..Наред са лелките от чистотата.
10
4
 
12
 
! Отговори
некой преди 6 месеца
До Анонимен Да ама народа не ги подкрепя !

Спонсорирани публикации