Битата жена пред Bulgaria ON AIR: За наши неща се карахме, искам да пуснат мъжа ми

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си
Обновена: 13 мар 2024 10:16 | 13 мар 2024 09:15, Анисия Иванова
183

Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а само пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

Още по темата
"За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот", сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

"Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама", добави Таня.

"През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство", обясни говорителят на Районна прокуратура - Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня - Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Утре като бият дъщеря ти, ще й казваш че е нормално, ти колко бой си отнела пък си цяла, и че тя си е устата и повече да си затваря устата или са стиска зъби
73
0
 
5
 
! Отговори
До 65 преди 2 месеца
До до 62 Ти откъде знаеш как изглеждат жените миячки на чинии от лондонското гето? Аааа, сетих се! Защото знаеш как изглежда твоята жена.
72
0
 
6
 
! Отговори
Оня преди 2 месеца
До 70Мерси че ни разясни че когато една жена е бита, то едва ли не сама си е виновна. Това е болно мислене и точно то води до такива ситуации.
71
1
 
1
 
! Отговори
Оххх преди 2 месеца
Биий ***, убичам та!
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи хем щяла да се развежда с него, хем иска да го пуснат?!
69
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато има жени, които харесват мъже биячи ще има мъже, които да бият жените си. Ако няма нжени, които да си падат по такива, то мъжете няма да го правят. Защо жените си слагат силикон например? Еми защото мъжете харесваме жени с големи гърди и устни. Ако не харесвахме, нямаше да има такива жени. По същия начин с побойниците. Докато обществото не осъзнае, че и двата пола са виновни за домашното насилие (жените индиректно), то проблемът няма да бъде решен. Не оправдавам никого. Разяснявам само.
68
1
 
10
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 2 месеца
Неведоми са пътищата на любовта по български.
67
5
 
22
 
! Отговори
Пич преди 2 месеца
Пуснете го да я довърши, щом това иска. Детето обаче трябва да отиде при социалните и да се надяваме да бъде прието от добри хора, които да и дадат шанс да излезне от тази мизерия. Традиционните семейни ценности в България, дами и господа. Но иначе джендърите и Европа са ни виновни. И моля само не ми казвайте, как това са циигани, а бъларите са други ... много моля.
66
4
 
7
 
! Отговори
до 65 преди 2 месеца
Знаем, жените ви са или анимационни герои или 100% пвц. Жените не обичат програмисти - имат проблеми с проно адикция, заекват и мускулите им са недоразвити.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Странна работа.
64
11
 
5
 
! Отговори
до 62 преди 2 месеца
Хитрите програмисти не живеем в подобна мизерия, а жените ни не излгеждат като миячки на чинии в гетото в Лондон. ;)
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
. . . . И като заснела филма и го цъкнала в мрежите обадила ли се е 13 годишната в полиция или яла супата студена
62
4
 
0
 
! Отговори
до 60 преди 2 месеца
А ти май живееш в себеотричане и IQ е дефицит в рода ти. Не е срамно да си признаеш, че си от пролетариата.
61
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 52 - Неее, сбъркал си. Така изглеждат хитрите програмисти и техните жени, кариеристки красавици. Понеже е кариеристка, тя не казва, че са се скарали, спорейки по технологични проблеми нанякой компютър последен модел. Защото обсъждат една тънкост. Намерят липравилното решение, заплатите им ще станат по 35 000 лв.
60
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 месеца
Това е Таня, дето все пише тука простотии.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До до 58. Ти май не ти е възможно да вдяваш а ?
58
4
 
5
 
! Отговори
до 58 преди 2 месеца
Нямаш такива познати или не ти прави впечатление, защото си един от тях?
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 56. Аз нямам такива познати семейства. От кафявата точка ли си извади "статистиката" ?
56
3
 
4
 
! Отговори
Перничанин преди 2 месеца
Поне се e научила как да хваща блок :D. За съжаление много мъже посягат къде от комплекс, къде от алкохол и животът си тече.
55
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Насилието над жената в България се приема за нещо нормално и под някаква форма го има в 75% от семействата. Дори в чужбина можеш да познаеш от 50 метра българските двойки - фасони, крещене и размахване на ръце. Няма да се очовечим докато в обществото има русофили и ориенталщини