Обсъждат вота в четвъртък

Петият вот на недоверие срещу кабинета "Станишев" е "заради обвързаността на правителството с организираната престъпност"
8 апр 2008 17:57,
4
Обсъждат вота в четвъртък
Снимка: БГНЕС

Разискванията по вота на недоверие на Министерския съвет ще се състоят в четвъртък от 9.00 часа, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Проекторешението, с което се иска гласуване на недоверие на правителството "заради обвързаността на правителството с организираната престъпност", беше внесено в деловодството на Народното събрание на 4 април 2008 г. с подписите на 60 народни представители. 

Съгласно правилника за организацията и дейността на Народното събрание разискванията по проекта за решение за гласуване на вот на недоверие започват не по-рано от три и не по-късно от седем дни от постъпване на предложението.

Гласуването на проекторешението е не по-рано от 24 часа след приключване на разискванията, предвижда правилникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
дурак преди 16 години
И за кого моля да гласувам като паднат тез ***??Яяя,ами за следващите,кво....Аз се спасявам в Италия и ставам най аполитичен пич-за вас,емии-пак квото си изберете пичове.
2
0
 
0
 
! Отговори
АЗ, ЧОВЕК ОТ НАРОДА преди 16 години
ДА ПОМОГНЕМ ВСИЧКИ, ДА ИЗГОНИМ МАФИЯТА ОТ УПРАВАТА НА БЪЛГАРИЯ!! БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ НЕПРИЯТНО МЯСТО ЗА ТЕЗИ ОТПАДЪЦИ НА ПРИРОДАТА, ДА СЕ ПРЕТОПЯТ БЕЗШУМНО ИЛohofИ НЕЩО ДРУГО, НО СТИГА ТОРМОЗ!!
1
0
 
0
 
! Отговори
народен преди 16 години
НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.