Станишев обеща резултати в борбата с корупцията и престъпността

Няма какво да крием от ЕС, заинтересовани сме от пълна прозрачност, каза той
9 мар 2009 18:50,
36
Станишев обеща резултати в борбата с корупцията и престъпността
Снимка: БГНЕС

До края на седмицата работна група от представители на изпълнителната, законодателната и съдебната власт ще формулира основните проблеми в областта на правосъдието и вътрешния ред, ще предложи пътищата за тяхното разрешаване и конкретните срокове, в които това ще стане.

Мерките ще бъдат консултирани и реализирани в следващия месец-два с експертната помощ на Европейската комисия и правителствата на страните-членки на ЕС, обяви премиерът Сергей Станишев.

По думите му целта е да се координират и концентрират усилията на институциите, за да бъде свършена повече полезна работа в кратки срокове.
Станишев посочи, че е получил съгласието на ЕК и на страни членки на ЕС да окажат помощ на България при решаване на проблемите.

„Ние няма какво да крием, заинтересовани сме от пълна прозрачност на усилията, които полагаме, заинтересовани сме да използваме капацитета на партньорите си в реформите във всички области, за да постигнем най-добрите европейски стандарти”, заяви Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Българи ... на тия избори трябва да се хванем и да изметем тая доганокомунистическа ЗГАН от парламента
34
2
 
0
 
! Отговори
Vlado преди 15 години
Сергейчо със задочната си мазна усмивчица тип: кой ми изяде кифлата.Той ли ще се бори за доброто на народа? Той , чийто баща почерни хиляди българи пращайки ги във БЕЛЕНЕ на "почивка" с държавни пари.Само немога да разбера пенсионерите прости ли са или са мазохисти, че продължават да гласуват за него.Съпартиеца му Жан им девалвира парите дето цял живот са събирали за внуците и ги направи на стотинки. Серго по всичко личи се е заел да им девалвира и здравето... *** нека пак да гласуват за него. После само да не се оплакват че трамвайчето от рекламата на БСП отива към ГРОБИЩЕТО !!!
33
2
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Не бе, пич, току що е изпълнил песента "Брала мома къпини"и за нагледна агитация е използувал кошничката си.За да илюстрира, че дойдоха с празна кошница, а сега са осигурили и пра внуците.Сега борбата е следващия мандат да осигурят и пра-пра внуците.
32
2
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Първо ХВАНИ БАЩА СИ ДЪРТИЯТ КРАДЛИВ КОМУНИСТ СТАНИШЕВ СТАРШИ---ОТКРАДНА 20 МИЛИОНА ЛЕВА НАРОДНА ПАРИ!!! Крадеца вика -дръжте крадеца!!!ЗАЩОТО СТЕ СОЦИОПАТИ!!!!
31
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо показвате мутрата на този ?!Така само още повече настройвате хората да не излязат да гласуват.
30
2
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
" за да постигнем най-добрите европейски стандарти, - ей *** бездарен аз работя цяла година за една европейска заплата , ние сме на 2000г след европа
29
2
 
0
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 15 години
Господин Министър-Председател, имахте ЦЕЛИЯ РЕСУРС НА ДЪРЖАВАТА. Не направихте нищо съществено, защото искахте да не правите "жертвени агнета". Явно проблемът опира до големи, включително и партийни интереси. Това всички го разбрахме. И се разочаровахме от Вашето управление.
28
2
 
0
 
! Отговори
kratunkov преди 15 години
ПРОФЕСИЯ-ЛЪЖЕЦ!
27
2
 
0
 
! Отговори
ОТВРАТЕН преди 15 години
Станишев обещал!? Та той не го ли беше обещал преди 4 години в предизборната си кампания? И какво свърши от тогава по тази точка от платформата на БСП? Не само, че нищо, но непрекъснато изкачат факти и доказателства, че ТОЙ и ПОАРТИЯТА му СА ОСНОВАТА на корупцията и престъпността в България, в комбина с ДПС! СТАНИШЕВ, ТИ И ТВОИТЕ КОРПОРАТИВНИ СЪДРУЖНИЦИ В ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, ТРЯБВА И СЕ МОЛЯ, ДА ВЛЕЗНЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА ВСИЧКИ КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ВКЛ. И УБИЙСТВА, ИЗВЪРШЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И ЗА КОИТО ОСНОВЕН ФАКТОР СИ ТИ - КАКТО КАТО УЧАСТНИК, ТАКА И КАТО МЪЛЧАЛИВ ПООЩРИТЕЛ И ТОЛЕРАНС НА МИНАЛИ ТАКИВА! Сега каквото и да обещае този ***, за мислещия човек неговите обещания нямат никаква стойност!
26
2
 
0
 
! Отговори
Иван Ангелов преди 15 години
Еми като е обещал да се бори с корупцията да вземе да вкара в затвора цялата тройна коалиция и себе си с тях. И покрай тях всичките кредитни милионери които като бройка са 3000! Пък да даде банковите им сметки и тия пари да се вложат в България за нови болници, магистрали, заводи. България само за 5 години може да стане рая на балканите, ако застанат разбира се политици патриоти.
25
2
 
0
 
! Отговори
dublin преди 15 години
PROSTO SE KEFIA KAK EDIN *** ZALAGVA S GODINI TSIAL SDIN NAROD I NA SAMO GI LAJE NO I TE MU VIARVAT-XAK VI TAKAV UPRAVNIK-NA SLEDVA6TITE IZBORI DA NE ZABRAVITE-V 6.00 PRED IZBORNITE URNI ZA SLEDVA6TIAT LAJETS, A MOJE I ZA SA6TIAT VIE VE4E STE MU SVIKNALI.
24
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ние няма какво да крием, заинтересовани сме от пълна прозрачност ..." !!! ТАКАВА НАГЛОСТ, КАКВАТО ИМА У БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ, НЯМА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ!!!... Но нищо, ще дойде лудият Волен и дори и нищо друго да не свърши, освен да ви натика по затворите, ще е достатъчно "за едно ново начало"!
23
2
 
0
 
! Отговори
xxxxx преди 15 години
ami staniashev da pochne parvo s drugaria si Ovcharovvvvvvvvv
22
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Stanishev, Stanishev purvo triabva da pochnesh da se borish sus sebe si i tezi kato tebe.Niama da ostavite nishto ot Bulgaria za detzata i vnutzite ni.
21
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А бре,де бре юбряяяяяяяя....оооооооооооооооппп!!!
20
2
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Приятели,Не е за вярване, Премиера от правителството на ДПС...,Украино-Македоно-Руснака..., ОБЯВИ СЕБЕ СИ ЗА МАЗОХИСТ..., ("другари", тези последните не са маоисти, макар, че никой не знае каква е разликата) И ЩЯЛ ДОБРОВОЛНО ДА СИ ПРИЗНАЕ ВСИЧКИ КРАЖБИ...ПРЕЯТЕЛИ ОТ Е.С. - ПОМОГНЕТЕ МУ ДА СЕ ИЗПОВЯДА..., ЗА:1. Спрените Евромилиарди, в условията на жестока финансова криза!2. Това, че излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни антикризисни мерки и умерен протекционизъм, за да осигури политически финансово, енергийно, суровинно и социално, Нацията и Националния капитал.3. След престъпно бездействие с власт и огромни злоупотреби, Вие от Е.С. спряхте търговете за магистрала Тракия и нови 220 милиона за земеделието с което общо спрените пари само за земеделието станаха станаха няколко милиарда!!!4. Умишленото, въпреки предупреждението от Газпром, още от 18.дек.08г. за газовата криза..., АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ... С което поставих икономиката в ПРОЦЕС НА ЗАМИРАНЕ И УМНОЖИ РАЗОРЯВАЩИЯ ЕФЕКТ НА АМЕРИКАНСКАТА КРИЗА, върху предприемачите и обикновенните граждани!!! 5. Злоумишленото... не предприе мерки за модернизиране на съдебната система и като резултат, КОРУПЦИЯТА СЕ ШИРИ В КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ..., дори някакъв "политик" си беше поръчал като подкуп ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ...6. Само чрез данъчната система от ДДС, ВСЯКА ГОДИНА краде НЕ ПО-МАЛКО ОТ 1 000 000 000 лева от всички ни...7. Митници..., акцизи..., контрабанда...8. Лихварските къщи..., кой знае защо наричани "Банки"...9. Изчезването на Валутния резерв..., огромния външнотърговски дефицит...В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ОТ Е.С., САМО ИЗБРОЯВАНЕТО НА ПО-ГОРНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЩЕ Е ПОВОД ЗА САМОУБИЙСТВО НА ПРЕМИЕРА ИМ..., НО МОЛЯ ВИ, ПРОЯВЕТЕ ЧОВЕЩИНА И ПОНЕ ГО ИЗСЛУШАЙТЕ..., БЕЗ ДА СЕ ПЛАШИТЕ...ИЗВОДИ...:1. ИЗБОРА НА ТОЗИ БЕШЕ ЖЕСТОКА ГРЕШКА, и само деби*л, ще настъпи два пъти мотиката!!!2. ОПОЗИЦИЯТА В ПАРЛАМЕНТА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, Е ЧАСТ ОТ СТАТУКВОТО, наречено - ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!!3. ТРЯБВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА КОИТО НЕ НОСЯТ ВИНА - за сегашната човешка мизерия и пълното разорение на икономиката ни - ГЕРБ, с мълчаливото съгласие на Атака(макар че напоследък се обяснява в любов на БСП...)!!!4. САМИЯТ ПРЕМИЕР И ЦЯЛОТО БСП искат ПОЧИВКА..."да вземат един time out...", поне вече сам си го признава..., ЧЕ НЕ СТАВА НИЩО ОТ НЕГО...ЗАТОВА, ТРЯБВА ПРОСТО ДА ПРОЯВИМ ЗДРАВ РАЗУМ И ПРАГМАТИЗЪМ... И ДА ГЛАСУВАМЕ МАСОВО...
19
2
 
0
 
! Отговори
bulgarin v USA преди 15 години
BORBATA S KORUPZIATA STE ZAPO4NE SLED IZBORI '09 PRI 80% GLASUVALI !!!!!
18
2
 
0
 
! Отговори
ivo преди 15 години
prima balerinata na bg o6te tancyva svoia tanc.neznam kolko sa vajni o4ilata i kolko e vajno samo4ystvieto oba4e tova da bade6 nai mrazenia 4ovek v bg naistina si e goliamo geroistvo
17
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ииййй брееее......
16
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА ОТИВА С КОШНИЧКА,В ГОРАТА ЗА ГЪБИ!!!!!ТАМ Я ЧАКА ЛОШИЯТ ВЪЛК Б.Б. , ДЖУДЖЕТО СЪС ФЕС АХМЕДЧО И ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ СИМЕОНЧО!!!!ДАНО ДА НАБЕРАТ МНОГО ОТРОВНИ ГЪБКИ И СЛАДКО ДА ГИ ХАПНАТ !!!!!