Първанов подреди азбуката

Проектът му АБВ официално стартира
Обновена: 13 авг 2011 07:41 | 29 окт 2010 14:27, Красимир Ангелов
315
Първанов подреди азбуката
Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов най-после потвърди, че на 11 ноември ще бъде създадена нова гражданска инициатива. 

“Има една широка гражданска инициатива, която е в ход и която вероятно скоро ще стартира в публичното пространство. Това не значи все още учредяване”, посочи държавният глава, помолен да коментира дали готви свой политически проект.

Първанов допълни, че в тази гражданска инициатива има представители на различни гилдии и слоеве -  учители, лекари, преподаватели, кметове, представители на неправителствени организации, политици, които участват като граждани, специалисти, професионалисти, без ангажиране на политическата им партия.

“Повече ще се разбере, когато се съберем”, категоричен бе президентът и потвърди, че срещата на новата формация ще е на 11 ноември.

Още по темата
29 окт 2010 07:01
355

Макар да не потвърди нищо за име, по всяка вероятност политическият проект на президента ще носи името АБВ - "Алтернатива за българско Възраждане".

Избраната дата 11 ноември не е случайна – на нея преди 9 години Първанов поведе пред Петър Стоянов на първия тур на президентските избори, а седмица по-късно бе избран за президент на България.

Сред спряганите имена за движещи сили в новия политически проект на президента са бившият вицепремиер от кабинета "Станишев" Меглена Плугчиева, актьорът Стефан Данаилов и настоящите кметове на Пловдив и Благоевград Славчо Атанасов и Костадин Паскалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
15
 
! Отговори
Петрова преди 13 години
Боже, как ми дойде до гуша от тоя алчен, нагъл и развратен доносник и убиец на животни!И Боже, колко го е страх да не поеме скоропостижно по пътя на Луканов! Чуди се с кои ренегати и мазачи да се обгради. Отврат и погнуса!
131
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце козела да се маха от президенството тогава
130
1
 
9
 
! Отговори
ivanov,sliven преди 13 години
tova ne e nikakav proekt.tova si e jivo razzepvane na chervenata partiya.neka.
129
2
 
11
 
! Отговори
Лу преди 13 години
АБВ = Агенти Батали Връзкари
128
1
 
10
 
! Отговори
Schweizer преди 13 години
Мафията, часто от която са ДПС и БСП , така нареченият президент и съдиите, почна отчаяно да търси начини да се изтръгне от капана в който попадна. Целта на Първанов е дестабилизира възможно най-бързо политическата ситуяция в България. Господ да е на помоща на българския народ...
127
15
 
0
 
! Отговори
ПРЕМИЕРЪТ Е АБСУРДЕН преди 13 години
ФАЛШИВ ПРЕМИЕР ИЛИ МНИМИЯТ ПРЕМИЕР-ИЗБРАХМЕ ТЕ ДА НИ ВОДИШ КЪМ СВЕТЛИТЕ БЪДНИНИ,ЗАЩОТО ШИЛО В ТОРБА МИРНО НЕ СТОИ...НО,МЪКА НИ ДОНЕСЕ ТИ...НЯМАМЕ ПАРИ...А ЗА ЗДРАВЕ-ДЯНКОВ И ТИ ВЪВ ВСИЧКИ НОВИНИ-ВМЕСТО ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА И ДОСТЪП ДО ИЗЧЕЗНАЛИТЕ БОЛНИЦИ...***,***,***...ТЪЙ КАЗВАШЕ СМЪРТТА НА МОЙ БАЩА-ДНЕС АЗ УМИРАМ,ЗАГДЕТО ТЕБ ИЗБРАХ ВМЕСТО СЕРГЕЙ,ДОГАН И СИМЕОН...АЛА УМИРАТ И МОИТЕ ДЕЦА-ТУК И ПО СВЕТА...ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ГОСПОДА ТИРАНИ,УЗУРПАТОРИ,ВОЕННИ ГЛАДИАТОРИ,ТЕРМИНАТОРИ-ДО ЕДИН ПРОДАЖНИ СЛУГИ НА КАПИТАЛА
126
3
 
22
 
! Отговори
ВСК преди 13 години
АБВ = Айде Бързо Вънка Първо трябва разбием последния бастион на червените мулета - третата власт - съда и прокуратурата. След това поединично да ги накажем и изпъдим от БГ и ЕС - направо в Сибир!
125
20
 
4
 
! Отговори
DPS преди 13 години
Новата партия на г-н Първанов и ДПС ще са в основата на следващото българско правителство. Да му мислят сегашните управляващи - ще търкат нарове с и без причина.
124
2
 
8
 
! Отговори
GXx преди 13 години
Toq ako dokopa vlasta shte zaprilichame na risunkata v lqvo ot sedeFcho-goce
123
2
 
11
 
! Отговори
! преди 13 години
Така е! Иначе ако се разчита на местните лапнишарани, те вече са налапали поредната червена въдичка. В порноиндустрията трябва най-мазохистичните роли да се дават на българи и да ги обличат в червен латекс. Светът не познава подобна анална страст към червената чума!
122
3
 
17
 
! Отговори
ОТКОС преди 13 години
Партизанските отряди на Гоцето се поразмърдаха, - конспираии, диверсии, инсинюации, клевети, опозоряване, използване на агенти провокатори, отвличания, убийства и грабеж - това са те. Не вярвайте на комуниста, изправете го до стената и го . . .
121
1
 
6
 
! Отговори
защо? преди 13 години
А защо без Г в името на партията? Че как иначе ще я свърже полуграмотния електорат с вожда Гоце?
120
2
 
14
 
! Отговори
Има светлина ! преди 13 години
Навремето *** прекараха Костов - с лъжи по медиите, с агенти в СДС, с целия си гнусен арсенал. Сега се пробват да повторят номера с Бойко, ама няма да стане, защото Запада няма да позволи пак да потънем в червеното блато ! Сега вече сме в ЕС и НАТО и те са ни единствената надежда срещу червената мафия !
119
4
 
21
 
! Отговори
Ами да ! преди 13 години
Шайката на Гоцко ще се казва така, защото неговия електорат знае само първите 3 букви :) Платени ***, 20 автобуса анадолци от Доган и малко неграмотни *** - това е електората на Гоцко. Цяло чудо ще е, ако изобщо влезе в Парламента. Колкото и крадени (от нас) пари да изкарат на изборите, колкото и гета *** да купят пак ще са опозиция !
118
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Червените конспиратори нарочно направиха така, че да се правят реформите при Бойко.Всяка реформа е свързана с недоволство - ето какво са искали да постигнат мръсните комунисти и то по време на световна криза.
117
3
 
30
 
! Отговори
Сист преди 13 години
Какво толкова се чудите - Луканов навремето създаде организираната престъпност, мръсника Първанов я пое!
116
3
 
30
 
! Отговори
Рошко преди 13 години
И какво стана - нов бардак със стари к**ви !. Обаче не може да му се отрече на Гоце - голям режисьор излезе - такъв филм с компромати направи... И какъв актьорски състав -- Яне, Алексей. Браво!!!! Просто класика....
115
2
 
27
 
! Отговори
КВИНТ преди 13 години
Октопода си показа цялата глава. Да я отрежем!
114
2
 
10
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Много точен ....въпрос Деси и за това заради което....питаш,следващата една...година България ще бъде де факто,без...президент;до сега сме имали...фигурантколко му е да изкараме още една....година и без президент,до следващите избори.Краставите....магарета се надушват и колкото по-рано,толкова по-добре,за политическия...климат,но за майка България и за милионите отрудени и изнемогващи...българи,вече става...много.
113
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдамм, президентчето не иска да пуска кокала и се чуди по какъв начин да остане в политическото пространство, но без да се връща в партията майка БКП / БСП. Що така бе Гоце? Милата партия не е ли достойна повече за теб? Или ти не си достоен за нея?