ѕремиерът √лавчев: »зборите протекоха честно и прозрачно

ѕотвърждение за добрата организаци€ имало и от миси€та на ѕј—≈
11 юни 2024 12:16, ≈лка ¬асилева
124
ѕремиерът √лавчев: »зборите протекоха честно и прозрачно
—нимка: ћ—

»зборите протекоха честно и прозрачно, каквато беше и основната задача на служебното правителство, за€ви министър-председател€т ƒимитър √лавчев пред медии в Ѕерлин.

ќще по темата
ѕремиерът отбел€за, че потвърждение за добрата организаци€ има и от миси€та на ѕарламентарната асамбле€ на —ъвета на ≈вропа (ѕј—≈), ко€то бе в Ѕългари€, за да наблюдава изборите за Ќародно събрание и ≈вропейски парламент.

√лавчев изрази надежда скоро да има редовно правителство и стабилен парламент, които да изкарат сво€ пълен мандат. ѕодчерта, че това е въпрос на разговор между политическите сили в Ќародното събрание.

ѕремиерът ƒимитър √лавчев днес е в Ѕерлин за участие в  онференци€та за възстанов€ване на ”крайна. “ова е трети€т форум, след като домакини преди това са били Ћугано и Ћондон, а предстои да се проведе конференци€ и в »тали€.

"¬сички ние искаме да покажем подкрепата си за ”крайна във вс€какъв аспект, вс€ка една от страните – в размера, в който може", изтъкна министър-председател€т преди началото на събитието, цитиран от правителствената пресслужба.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


124
ќще от »збори 2024
√≈–Ѕ, ѕѕ-ƒЅ и Ѕ—ѕ губ€т гласове спр€мо 2023 г., ƒѕ— и »“Ќ качват
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
107
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 ден
ƒо 70 % Ќяћј“ ƒ”ћј“јћхм, а ти за кой гласува тогава от пезевентите дето са се наредили там а?  ирчо "Ѕратоубиец" ѕарапетков? Ѕоко? Ўиши? —лавчо може би? ¬сичките дето са се събрали най- отгоре се ред€т на една и съща опашка да изнасилват Ѕългари€. “и€ избори само определ€т в какъш ред ще се изреждат.
106
0
 
0
 
! ќтговори
мак преди 2 дни
главчев, докога ще раздавате на украйна. Ќали е корумпирана, а Ѕългари€ е бедна като църковна мишка. ќт какъв зор се напъвате за чужда държава, за да ви похвал€т началниците и да не ви обвин€т, че подкреп€те путин?
105
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
Myrscho mnogo prosrazno Dolen grobar
104
0
 
2
 
! ќтговори
70 % Ќяћј“ ƒ”ћј“ј преди 2 дни
ўќћ Ќ≈ —ј √Ћј—”¬јЋ», ј« ћќ√ј ƒј  ј∆ј, „≈ “≈ ѕќ “ќ«» Ќј„»Ќ ћЏЋ„јЋ»¬ќ ќƒќЅ–я¬ј“ ”ѕ–ј¬Ћ≈Ќ»≈“ќ Ќј √≈–Ѕ/—ƒ—.... » ¬—ЏўЌќ—“ «ј √≈–Ѕ —ј 70+ 25=95 % ¬—»„ » √–ј∆ƒјЌ»..... ћЏЋ„јЋ»¬ќ —Џ√Ћј—»≈....!!.... я—Ќќ..?
103
0
 
3
 
! ќтговори
Ќиколай преди 2 дни
—ъгласен съм. Ќапълно сте прав. Ќо хората казаха не на тази политическа каста. 70 процента не ги искаме. —ега какво ще правим? Ќ€мат право 30 процента да управл€ват държавата. Ќезаконно е.‘алшиво и е измама към хората.
102
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
»ма прозрачност , защо !?Ќай-нагло , пред очите ни , герб и ƒѕ— купуват гласове / и до сега за 13г. , н€ма осъдени , въпреки доказаното престъпление/ , матрикулации и подмен€не на протоколи , също подготвени „”¬јЋ» с бюлетини / стар трик на герб от  остинброд / .. мащабна медийна »Ќ‘ќ , за хората , ƒј Ќ≈ √Ћј—”¬ј“ / също трик / . ≈ , какви са тези Ќќ¬» —јћќ ѕ–ќ¬Џ«√Ћј—»Ћ» —≈ «ј ''ј“ЋјЌ“»÷»'' ?Ќа теори€ , реване за ≈— и Ўенген , а на практика , Ќ≈ !Ѕъркат им се далаверите , затова не искат !
101
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
»зборите протекоха честно- √≈–Ѕ напълно честно заплати гласа на всички гласували за т€х,а полици€та напъно честно си затвори очите !
100
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
“о н€ма държава , всичко е разпродадено , а и т≈€ ни убеждават и да гласуваме !?«а ''кои'' да се гласува , за частната държава , на ѕеевски и Ѕойко Ћ» ?
99
0
 
0
 
! ќтговори
ћитко Ћюбопитко преди 2 дни
я , протекоха ли вече или още протичат ?!
98
0
 
7
 
! ќтговори
анонимен преди 2 дни
ѕротекоха спокойно без тормоз за купуващите гласове за √≈–Ѕ и ƒѕ—.
97
2
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
ƒо ƒо 94-—Ћяѕ Ћ» —».? 100 процента не искат √≈–Ѕ!
96
0
 
5
 
! ќтговори
70% преди 2 дни
јко искаха √ерб щ€ха да отидат до урните и да гласуват, а не √ерб да си ги присво€ва тези гласове и да ги об€в€ва за отча€ни, глупави и т.н.“ези гласове ще бъдат на площадите рано или по-късно!
95
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
Ўумен като ц€ло го е купил √еппи!
94
0
 
1
 
! ќтговори
ƒо 94-—Ћяѕ Ћ» —».? преди 2 дни
93 % н »— ј“ Ѕ—ѕ.... 86 % Ќ≈ »— ј“ ѕѕ ƒЅ... 83 % Ќ≈ »— ј“ ƒѕ—.... 94 % Ќ≈ »— ј“ »“Ќ
93
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
»звадка от сканиран протокол за село “рем, община ’итрино, област Ўумен: ѕѕ-ƒЅ -134 гласа, √≈–Ѕ - 2 гласа, ƒѕ— - 1 глас. “ова в населено м€сто с преобладаващо турскоезично население. Ќад€вам се търсещите обективност да се поинтересуват още и да предостав€т на обществото информаци€ за "естествени€ и свободен избор" в ц€лата община.
92
0
 
6
 
! ќтговори
70% преди 2 дни
Ќе искат √еппи!! —л€п да си ще го видиш!!
91
0
 
6
 
! ќтговори
–юхо преди 2 дни
ћного €сно, то никой не гласува. ѕоловината от гласувалите са си и членове на партийните формирувани€ или техни роднини, който след това ще чакат до масите на големите да обират трохите дето изпаднат.
90
0
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 дни
¬ резултат на тази честности прозрачност 70% от имащите право на глас изобщо не участваха в √лавчовото меропри€тие.
89
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 дни
≈¬–ќѕ≈…— » ѕќЋ»“»÷» » ≈ƒЌј ЅЏЋ√ј–— ј ћ”“–ј
88
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 дни
Ќе, протекоха нечестно и прозрачно