Найденов прие оставката на Явор Недев

"Смяната не е продиктувана от несправяне с работата", каза министърът
6 юни 2011 16:58,
23
Найденов прие оставката на Явор Недев
Подадената оставка е мъжка постъпка, каза Мирослав Найденов. Снимка: архив БТА

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов прие оставката на директора на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) Явор Недев след съгласуване с премиера Бойко Борисов. Tова съобщиха от земеделското министерство.

„Смяната не е продиктувана от несправяне с работата”, коментира министър Найденов. Той благодари на Явор Недев за досегашната му дейност и всичко свършено до момента във връзка с усвояването на европейските средства по оперативната програма.

„Оценявам като мъжка и достойна постъпката му за подадената оставка, че поема професионалната отговорност за създаденото напрежение сред рибарската общност във Варна”, каза министърът.

Още по темата

Временно изпълняващ длъжността на ИАРА ще бъде досегашният заместник Ивайло Беров.

В рамките на утрешния ден той ще има задачата да освободи директора на регионалната агенция по рибарство във Варна Продан Проданов.

Припомняме, че шефът на ИАРА подаде оставка, след като в неделя премиерът Борисов обяви, че уволнява двама от шефовете в София и Варна. Недев беше назначен на поста в началото на февруари миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: шефИАРА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
2
 
! Отговори
оле преди 12 години
А сега очакваме на Найденов оставката.Да не се притеснява - ние ще му я приемем.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За ИАРА не знам,ама тоя ухиления от снимката колко работа ще създаде на прокуратурата като падне от власт.Сигурно ще направят "спец" звено което да се занимава само с неговите далавери.
21
3
 
4
 
! Отговори
cris преди 12 години
в(Всички некадърници да се махат .Наред с калпавия и корумпиран състав на ИАРА .Забрана на всички лодки и д жетове по големите свободни водоеми за да няма бракониерство и готово .
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мазен Миро,като изгорят всички бушони идва ред на главния.
19
4
 
3
 
! Отговори
Варненски въдичар преди 12 години
Малко им е на тези *** от ИАРА - Варна, трябва и да ги съдят! Като изключим Цоневския, във Варненско няма НИТО ЕДИН неарендован, от някакви си тъмни субекти(дребни мутри или полицаи, което е едно и също)язовир! За какъв... плащаме риболовен билет? И какво става със събрания членски внос? Не се гаврете със земеделския министър, ами питайте какво правят местните мошеници...
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм сигурен, но много се сямнявам, че акциите на правителството, около ШАПА в Странженския край, в резултат на които, много хора останаха, без поминък, бяха организирани от Министерството на земеделието и храните, като "ПИАР", пред ЕС за приемането ни в зоната на "ШЕНГЕН". Ако е така, срам за правителството и за земеделския министър - Д-р Ох Боли.
17
4
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
а дали не е заради корупционни практики :) миро мазното .. що дири още да се представя за министър .. или вожда боко - бащицата на орътъ има нужда от обект за тупалка ..:)
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този доктор "Ох боли" за животните, когато дойде на власт ГЕРБ, не беше номиниран за министер, но изведаж Б.Б го направи министер, и той беше първия "***" против тройната коалиция, и сега ще прави, всичко, за да оглавява министерството, но под диктата на Б.Б.Не под диктата на своите знания и опит. Така че на му вярвам!
15
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 12 години
аман от прищевките на Пожарникаря.
14
2
 
4
 
! Отговори
рибар преди 12 години
Дали е само заради варненци
13
3
 
9
 
! Отговори
! преди 12 години
Миро ходи си бе п...л! Целия ти екип смениха, а ти за едната далавера си плю на сурата! И Бойко ти каза, че няма да те върне, а ти пак зор. Е показати г-н Недев как постъпва един мъж и ми хареса как натри сол на пожарникаря! Браво Яворе! Чакаме коментарите ти, че ни липсваха! За мен ще е удоволствие да слушам един смел и доблестен човек в ефира на телевизията и на рок сцената!
12
5
 
6
 
! Отговори
ох ..! преди 12 години
като гледам какви "специалисти" са назначени в териториалните звена на същата Агенция просто се питам дали някои от таза Агенция може да различи риба от рак ..! Хора назначени по време на тройната коалиция които и български език незнаят, нито могат *** боравят с офис техника, или пък идват по плажни чехли, голи рамена, оскъдни дрешки ..Тъжна картина е в тази Агенция ..!На местно ниво псевдиспециалистите си гледат семейния бизнес, водят се на работа, бездействат, крайно некомпетентни, и .. т.н.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Домус
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
народа я приема ама кой пита народа.?
9
7
 
2
 
! Отговори
попето преди 12 години
който не е в крак ....да си ходи.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
миро хващай пътя за косталево и не се обръщай!навсякъде си работил по 1 година тук много се задържа.
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а Бейхан се отчиташе редовно в дпс то.
6
3
 
8
 
! Отговори
gotin преди 12 години
човечеца явно не е отклонявал достатъчно пари към партийната касичка
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо....... ???? Защо уволняван най-добрият спортен коментатор ! Сега Тодор Батков да му намери работа в Лефски !
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
във варна да върнат турчина Бейхан че след калпавото управление на бойко пак те идват на власт.