Сините Прошков и Христов ще се борят на вота 2 в 1?

Окончателните резултати от гласуването се чакат днес
Обновена: 10 авг 2011 12:39 | 13 юни 2011 07:14,
31
Сините Прошков и Христов ще се борят на вота 2 в 1?
Снимка: БТА

Кандидатът на ДСБ за кмет на София Прошко Прошков печели битката в столицата срещу Владимир Кисьов /СДС/ според първоначалните резултати, съобщиха от изборния щаб на ДСБ.

Двамата участваха в неделния предварителен отворен вот, на който трябваше да бъде определена общата номинация на десния съюз за столичен градоначалник.

От София до момента данните дават преднина и за претендента за президент на ДСБ Светослав Малинов според щаба на тъмносинята партия.

Оттам обаче изрично уточняват, че информацията от страната още не е обработена окончателно.

От щаба на СДС съобщават, че техният кандидат Румен Христов е получил повече гласове от Малинов в големите градове.

Очакват се окончателните резултати да са готови днес.

"Радвам се, че толкова хора излязоха в София да гласуват при такава кратка кампания", коментира Прошко Прошков.

Към 18.00 часа по данни на ДСБ те са били около 20 000 в столицата и около 60 000 в другите населени места.

Още по темата

"Битката за доверието на хората си заслужава, оттук нататък предстои още по-трудна работа", категоричен беше Прошков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре бе, кой нормален човек ще отиде да гласува за кандидат с име Прошко Прошков???
30
4
 
2
 
! Отговори
357mag преди 12 години
Тоя с името Прошко Прошков с какъв акъл се кандидатира нямам идея.С това име и за бригадир в ТКЗС няма да го изберат а той за кмет на столицата се стяга.
29
2
 
1
 
! Отговори
mi преди 12 години
Много ми се искаше да подкрепя сините за президент, но ако ще номинират този Христов, няма да получат моят глас. На него даже от снимката му личи, че е измамник. А за кмет, честно казано, ако настоящия кмет на София се кандидатира, ще гласувам за нея. Според мен е първия кмет на София, който наистина върши работа.
28
1
 
3
 
! Отговори
Белгия преди 12 години
Да искаме най-сетне промяна на Конституцията за валидност на изборите. Или 50+1 или няма избран. Това е полезно, защото докато управлява служебен кабинет/кмет, хората могат да се самоорганизират и да си издигнат свои кандидатури на несвързани с мафията личности. Служебния можеш да *** бутнеш всеки момент, той няма легитимността на вота. Прокурорите и съдиите също трябва да са изборни, не назначени от Цветанов, гоце, а от Народа. Нали произнасят присъдите "в името на Народа, не на Гоце или Цецо
27
12
 
1
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 12 години
Не виждам кой от кандидатите на сините ще спечели кметската битка за София или за Дондуков. Сега на И.Й.К. са му виновни малцинствата, утре ББ и ЦЦ. Този, който предпочете собственото си ЕГО пред СДС "нема що да тражи" в политиката. Политнарциси - колкото щеш в България.
26
1
 
4
 
! Отговори
аз съм 20 преди 12 години
да,колега, но нашите избирателни закони така са написани, че не е необходимо просто, или квалифицирано мнозинство, за да са законни изборите. Т.е. 50%+1 от избирателите да се явят да гласуват, иначе изборите - невалидни!Не само в белгия и в други държави е така - Сърбия например. В държавите, където се гласува ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искат 50% валидни бюлетини..У нас така е написано в ЗАКОНИ, че 100 хиляди кебапчета и 200 автобуса с екскурзианти могат да изберат всичко...
25
3
 
4
 
! Отговори
син преди 12 години
За какви сини партии говорим след като фирмата на председателя на СДС в Ботевград Венцислав Вутев шие работното облекло на "ЛУКОЙЛ".Нали ако Валентин Златев му спре кранчето ще умре от глад.Продажни *** ,които умишлено съсипаха синята идея.
24
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прошльо Прошльов ..........
23
7
 
5
 
! Отговори
Белгия преди 12 години
Аз мисля, че категорично и определено, ако сме съзнателни хора с памет и разум - не трябва да гласуваме. Трябва да направим като белгийците. от тях сме взели първата си конституция и като тях трябва да направим сега. белгийците отвратени от политиците си, не гласуват и вече една година нямат правителство. Така бойкотират политиците си, от които не са доволни. Европа ще се впечатли именно като НЕ гласуваме.
22
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** и Пульо - 2 в 1! хахахахаха
21
3
 
9
 
! Отговори
Shark преди 12 години
до20. Ми да го направят Азис президент бе. Аз не виждам особена разлика между него и Бойко Борисов. Щом успяхме да изберем пожарникар за министър-председател какво ни пречи да изберем чалгар за празидент?
20
2
 
16
 
! Отговори
до 14 монтански преди 12 години
За това сте на тоя хал! Нали знаете, че според фолклора сте СеверозапАДНАЛА България! Същото го казаха и в някакъв ЕС-доклад - официално!Поминък нямате, да не говорим за икономика...Продължавайте да си избирате любимата ви БСП и всичките й клонинги...И ДО ВСИЧКИ НЕГЛАСУВАЩИ - убедихте ли се, че като се правите на ущипани, 20 хиляди кебапчета гласуват заради вас - независимо на коя партия симпатизирате и подкрапяте... Продължавайте в тоя дух! Азис ще направят президент
19
10
 
2
 
! Отговори
mr. Madman преди 12 години
Абсолютно подкрепям, много се изложи като кмет на район Лозенец!
18
4
 
12
 
! Отговори
ДПС-Р. Христов преди 12 години
Румен Христов е спечелил с гласовете на ДПС. (Не че е по-свестен от Малинов, не знам кой ми е точно по-противен).Р.Христов е тясно свързан с ДПС и техните далавери, човек на Доган. ДПС ще гласуват за него и ще отиде поне на балотажа. Вярно че е *** и мутра. Роден в с. Борово Русенско. Не може устата да си отвори, но има шансове. Шансове обаче нямаме ние. Какво кандидати само - Бог да ни е на помощ!
17
2
 
9
 
! Отговори
Прошко да?до 13 преди 12 години
Добре де, какво да избираме? Казвам не кого, а какво, защото който и да е, ще е неодушевен предмет. Аз за политиците мисля като за неодушевени. Кисьов е страшно корумпиран, Малинов е пълен негодяй. Кисьов спомогна за привитазацията на х-л Хемус от Евгени Бакърджиев чрез подставено киръпска фирма. Разбирате колко е крал Бакърджиев и какъв мръсен далаверджан е, а Кисьов също е вътре. Все пак Прошко е млад и не дотолкова опорочен,и въобще не е ***, както твърдиш, но знае ли човек какъв ще стане.
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Прошко стане кмет,черепа на Черепа ще му служи само да пие една студена вода от него.Затова Софиянски така безпаметно,просташки и долнопробна се опитваше да унизи Прошко Прошков.Все още този тип хора разчитат на елементарния си цинизъм,който си е долна проба наглост,алчност и самовлюбеност.Дяволски изчадия,комунистически издънки.
15
8
 
6
 
! Отговори
Син лозенчанин преди 12 години
За времето в което е кмет н Общ.Лозенец Прошков не направи абсолютно нищо!Даже напротив, когато ние искаме да направим нещо, като например настояваме пред Столичнота община за отварянето на една улица/Срещу Токуда/ той не ни подкрепи, въпреки че обеща!
14
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Монтана такава партия СДС няма само на хартия я водят
13
13
 
6
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Поредното доказателство за тъпоумието на избирателя :))). Христов е мутра, а вече такава начело да държавата си имаме, а Прошко е некадърно и крадливо безграбначно. Видях го какво може като кмет на моя район - в общината е далавера, безхаберие, мързел и тъпота. Мерси. Кисьов и Малинов са на светлинни години от тия бай ***, ама у БГ-то явно простащнината и некадърството са гаранция да се харесаш на т.н. матрял. Честито. Тия избори май ще ги пропусна. За сега кандидатът ми нещо пак го няма.
12
7
 
22
 
! Отговори
Прошко да преди 12 години
Прошоко ще бъде по-добър кмет от безмозъчната кукла на конци Фъндъкова. Има съответното образование и опит да реши най-важните проблеми на София. За Румен Христов обаче мисля, че е много *** и недодялан, марионетен човек. Все пак е по-добре от Малинов, който е надменна гнус.Прошков ще спечели, но не и р. Христов. Фъндъкова толкова много ни е отвратила с глупостта си, дупките и "ремонтите", с фирмите на Черепа в общината, със Софийска вода и Топлофикация, корупция и тъпотия. Тя не е кмет.