Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!

Кадиев: Двама от общинските съветници с подкупа са от ГЕРБ
Обновена: 12 сеп 2011 10:04 | 12 сеп 2011 10:02,
315
Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!
Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов абсолютно умишлено "накисна" кандидата за президент Росен Плевнелиев да се обяснява защо не е уведомил прокуратурата, че е бил изнудван от трима общински съветници от София заради изграждането на Бизнес парка през 2007 г.

Това заяви кандидат-кметът на София от БСП Георги Кадиев пред БНТ.

Той обясни, че става въпрос за трима общински съветници, двама от които сега били от групата на ГЕРБ. Третият не бил сега общински съветник.

Към онзи момент, към 2007 година, те са били представители на десни политически партии, коалиционни партньори.

"Питайте Росен Плевнелиев. Искам той да излезе, ето така, да ме погледне в очите и да каже: "Георги Кадиев лъже", заяви червеният кандидат-кмет, отказвайки да посочи точни имена.

Още по темата

Той уточни, че разбрал за случая в края на миналата седмица, когато информацията съобщил Цветан Цветанов в Пловдив. Тогава МВР шефът каза още, че не се води наказателно преследване, тъй като реално нямало осъществена корупционна схема.

"Госпожа Фандъкова, между другото, също е знаела за това нещо 2008 година. Къде е нейната роля? Вчера я слушах как обясняваше, че общинските съветници нищо не правели, а пък тя работела. Извинявайте, как така нищо не правят общинските съветници? Ето, оказа се, че те искат подкупи. Само че са от нейните общински съветници", възмути се Кадиев и призова Плевнелиев да обясни защо не е уведомил прокуратурата.

Според него този случай бил много показателен в няколко посоки.

"Той показва, според мен, абсолютно умишленото накисване на Росен Плевнелиев да се обяснява, от страна на Цветан Цветанов. Показва подлостта на Цветанов. Той показва страхливостта на Плевнелиев. Той показва това, че те са готови да вкарват хора в листите си, независимо, че знаят че са корумпирани.

Той е показателен, това е един вид български Уотъргейт. Той е показателен за цялото лице на една политическа партия, която в момента управлява България и която се стреми да завземе всички възможни ръководни постове. Нека хората си правят изводите", заключи Кадиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
1
 
! Отговори
Волен преди 12 години
Как сте Червени ШУМКАРИ дрищите ли още малко ви остана и после разкол и потоп в БКП=БСП дано стане по скоро ;) 23.10.2011 г. деня на славната гибел на Шумкаро-Партизанската БКП=БСП в България деня за първата свястна глътка въздух за народа ни...
278
3
 
0
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Само Волен Сидеров е чист и неопетнен българофил! Дайте да видим какво може да направи за нас този патриот!Аз се включвам в ролята на Торквемада!
277
5
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
276
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора,защо се дърлите като всички които правят бизнес в България знаят че корупцията се шири с пълна сила през последната година!!! Защо се правите на слепи?
275
3
 
10
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Анонимен, кокоши мозък имаш ти! Реалността е, че герберите лъжат и крадат, а твърдят, че са праведни! Тя глупостта ходи най-много по анонимните хора.
274
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Корупционни схеми има и е имало около всички овластени. Въпроса е при кой са реализирани. Калфин като министър също е в кюпа. Да припомня, че МВнР плащаше по 100 хил евро на месец за интернет достъп по негово време!
273
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото и да напъвате кокошите си мозъци реалността е една : -=== ГЕРБ са обречени да спечелят !!! ===-
272
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
те това се казва ***,,,ти гласиш за кмет а тои чист като мед ,,,абее на кои му дреме кои кво искал,,,важно кои кво ще направи а не само да краде,,,то не че и сега не ,,,но со кротце,,,,да има за всинца,,,,а бсп се усра ,,,тия поне си признават а те ХОП ,,,хванахме мухата хаиде да и отрежем главата,,,пак герб им пускат муха за кацнат на лаино както миналите избори ,,,,тия са толкова елементарни че виш искарали пак некоя флашка от петрашка
271
0
 
1
 
! Отговори
винету преди 12 години
папконосец милиционер ,баси ташака ,а СОЛАКОВ
270
1
 
1
 
! Отговори
до бойчо преди 12 години
мнго си елементарен!Да не си Кадиев или жена му?Тоя нали беше на геяпарада?!Сигурно е бисексуален!Бойко и това ли ще вме питаш огкъде го знам?Мухахахахахаххахахахахахахахахахахааааааа!
269
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
да нее бил той третия ......хахах
268
3
 
5
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Марк, ти си от малкото хора, които вярват на Цв.Цв.? Не се заблуждавай!
267
0
 
0
 
! Отговори
До Бойчо преди 12 години
Пита Цв.Цв от къде ги знае!?!Ей прости хора бе!Що ли се напъвате да коментирате тук?А го знам и от друго място. Хора от БСП са ми казвали, че Р.Овч. преди няколко години казал:"Другари, а бе другарят Кадиев ли само ще остане така? Предлагам да му се осигури приличен доход, от износа на ток! Нека захлеби!" /Тогава на власт бе Тройната коалиция, Р. Овч. беше фактор...!/Бойко , Бойко...............
266
0
 
1
 
! Отговори
Марк до Бойчо преди 12 години
Бойчо, Бойчо, ами прочети какво казва Цв.Цв, бе!Мухяахахахахахахах!!!!!!!!!!!!!!!!
265
4
 
2
 
! Отговори
Антонов преди 12 години
Този кадиев бил много подмолен.Много му знае устата.А самият той защо не съобщи за връзките си с подземния свят??всички от бсп са отвратителни хора!!
264
3
 
5
 
! Отговори
бойчо преди 12 години
Марк, откъде ги знаеш тези работи. Много си информиран!?! Това са глупости, повтаряш измислици, защото те е яд! Кадиев е силен и кадърен. А Плевнелиев наистина не е за държавник, защото си няма хал хабер от тази работа. Как ли се наричат хора, които започват нещо, което не познават? Авантюристи или послушници. На мен такъв президент не ми трябва.
263
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 22 години БКП се клонира в какви ли не партии-СДС, ДПС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ. Всъщност едни и същи *** и милиционери държат властта и крадат.Не вярвате ли? Ами погледнете ги тези муцуни, вижте им миналото, вижте ги какво имат ,когато хората умират от глад, вижте колко от техните авери и бандити са в затвора, вижте какво реално правят за младите и за да има работа.По делата ще ги познаете,не по лъжлите думи.Събуди се,народе!
262
2
 
5
 
! Отговори
bat GANU преди 12 години
PLEVNEVLIEV NE CTAVA ZA PREZIDENT.NE CTAVA ZA DARJAVNIK I CE IZDANI,NO PAK CTAVA ZA PE4ALBAR.NA 42god,a TOLKOVA MILIONI-TAM MY E CILATA.DA CI GI XAR4I CAC ZDRAVE ,no da ne ce pokazva pred naroda.TOI NE E NARODEN IZBRANNIK,a pokanen ot GERB.
261
3
 
2
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Колко фирми за "износ на ток" т.е. за премятане папки от НЕК, имяа жена му на тоя?И колко кинти смуче по тоя случай от държавата!Комуноиден гей!
260
0
 
3
 
! Отговори
бойчо преди 12 години
Пак анонимни *** и анонимни лъжи. Само анонимният е от добрите, другите са пасмина? С такива умопомрачени крайни хора като теб не се върви на никъде. Защо ли си губя времето със заблудени пропагандатори на гербери и разни други.