"Българска нова демокрация" издига Зеленогорски

Плевенският кмет бесен от коалицията "За Зеленогорски"
13 сеп 2011 15:19,
43
"Българска нова демокрация" издига Зеленогорски
Найден Зеленогорски. Снимка: Булфото

Кметът на Плевен Найден Зеленогорски ще бъде издигнат закандидат-кмет на общината от партията "Българска нова демокрация" /БНД/.

Лично Зеленогорски съобщи това днес на пресконференция в присъствието на кандидат-президента на сините Румен Христов и на лидера им Мартин Димитров.

"Ще се явим заедно с партията "Българска нова демокрация", защото сме заедно и в президентската коалиция, която подкрепя Румен Христов за кандидат-президент", аргументира се Зеленогорски.

Той припомни, че след като е направен отказ да бъде регистрирана местната коалиция "Заедно за община Плевен", с която е печелил досега, е получил предложение от десетина партии, които са поискали да го издигнат за четвърти кметски мандат.

Според него има сценарий, в който участват ГЕРБ и БСП, целящ да не го допуснат до участие в местните избори.

Той отново потвърди намерението си да съди държавата, че е допусната за участие до избори местната коалиция "За Зеленогорски", която всъщност била срещу него, а не е допусната коалицията, която го подкрепя.

Още по темата

Зеленогорски смята, че коалицията, която е против него и ползва фамилията му, е нарушила човешките му прави.

По думите му в случая има нарушение на Конституцията и на закона за личните данни, затова той ще внесе жалбата си в съда в Страсбург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
Зеленгоров преди 12 години
За повечето политици, престъпници, олигарси, та дори и за хора като Зеленегорски България не е страна, родина, в която се е пръкнал и отраснал, а синоним на лека жена, ***, която можеш да съдиш за всичко, каквото си решил и за това,че такива политици, да не кажа ***, не са ти угодили на стремежа, желанието, целта! Престъпници я съдят тази България, че тези папищаши с черните раса са ги съдили в продължение на 5-6 години, мафиоти я съдят, че по написаните от депутати-юристи закони има предвидени сума ти дупки и вратички, а някой честен съдия ги е осъдил по съвест; други пък я съдят, че законите в БГ позволяват нещо, вкл. и много неща, а властите в даден момент спират кранчето. Та и Зеленогорски: не казва, че ще съди ЦИК, а ще съди България! Защото тя му е виновна: не тези от ЦИК, а страната! Очевидно турците не са ни научили на акъл, ще се наложи отнякъде някой да ни вземе за поправителен! А комшиите открай време проявяват такова желение!
44
3
 
3
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Когато глауваш за кмет предложен от ГЕРБ или БСП ,гласуваш и за определн тип управление .Доброто бъдеще на България и хората в нея е обединение на хората подкрепили новия европейски път на страната ни ,хората от СДС ,ДСБ,ОДС и всички партии които залагат на дясно центристки идеи , принципи и цели .Не може добруването на хората да се осъществи с популистки и непрофесионални действия и практики .Н.Зеленогорски е кандидат на десницата в Плевен ,гласувайте умно !
43
3
 
0
 
! Отговори
цветанов преди 12 години
Плевенчанино махни Найден- гласувай за магаре посочено от ГЕРБ!!!
42
4
 
3
 
! Отговори
Ей,селяндур преди 12 години
Пътник си вече! Съсипа града този гашник!...15 000 души намалиние за 10 години,това е катастрофа! Какво по-показателно от това! Як шут го очаква този ***!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти луд ли си или кьорав
40
2
 
0
 
! Отговори
luka преди 12 години
abe tozi gospodin 6t0 ne vzeme da poo4isti grada ot mizeriata i ***.napravo biah potresen ot boklucite v raiona na pazara.mangalski grad
39
2
 
4
 
! Отговори
садовец преди 12 години
Върнете Румен Петков да ви наторява фонтаните плевенски лалугери!
38
2
 
4
 
! Отговори
Gragra преди 12 години
Гра - гра -грааааа аз съм гарга рошава, ама и за мене нема ве4е живот в Плевен граа , отивам си на Садовец там е по -рахат граааааа.
37
2
 
9
 
! Отговори
До 36 преди 12 години
Ето поредната лъжа. Въпросният потребител пише ник плевенчанКА (т.е. уж е жена), а в кометара си пише, че бил УБЕДЕН (т.е. е мъж). Нека си уточни пола и тогава да пише поръчкови лъжи и хвалебствия. А това, че Плевен напълно затъна през последните години го знаят вече и гаргите.
36
12
 
4
 
! Отговори
Плевенчанка преди 12 години
Абе хора, като толкова обиждате кмета на града ни, просто не гласувайте за него ! Аз вярвам в него и съм убеден, че отново ще спечели изборите. Ако нямаше шансове отново да стане кмет, защо тогава му правят тия спънки !? Да си гледат работата - Найден отново ще е кмет на Плевен, та хората го харесват !!!
35
3
 
8
 
! Отговори
Заедно за Плевен преди 12 години
Господин Зеленогъзки, интересно ми е психолог да му направи психопрофил по снимка. Това човече не мяза на мъж, па камо ли на политик и кмет на все още един от по- големите БГ градове- Плевен. За съжаление БСП-ГЕРБ му направиха реклама с този отказ на регистрация. И без друго едва ли щеше да вземе повече от 10% този юнак. Съсипа Плевен и е време да му бием шут в педалския ***, макар че се съмнявам наследника му да я свърши с нещо по добра. Явно ЦЕнтрална и Северозападна България не са интересн
34
3
 
8
 
! Отговори
IVo_1 преди 12 години
Избягах от превен преди 9 години,и тогава нямаше развитие в тоя град и сега, юне може да ме накара тоя жалък кмет да се върна. Няма работа,няма условия за развитие на бизнеса в тоя град. Всичко се върти около дюнерите на Аладин,фирмата на Найден за тротоарни плочки която обира винаги поръчките на общината,фирмата му за алуминиева дограма,и кой знае колко още фирмички има. Тоя град го превъра в собствен.А реално нищо не е правил.Нека кат дойде новия кмет да направи пълна проверка и да видим тогаз
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека този селски хитрец на снимката да каже как тича покрай побеснял да се подмазва и да се слага на *** в село Буковлък и Славяново. Избираш Зеленогорски, получаваш Доган.
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този е готов и с дявола да стане съюзник, само да драпа за власт. Голяма алчност, голяма лакомия.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще бъдат разледвани и проверени деянията и нарушенията на скандално известния зам. кмет на Плевен по строителството Огнян Цанев. Той е станал нарицателно за корупция. Нека компетентните органи проверят какво прави тоя.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изпишете на Гугъл КОРУПЦИЯ В ОБЩИНА ПЛЕВЕН и вижте и чуйте клипа във VBOX7. Вижте и чуйте за какво иде реч...
29
0
 
3
 
! Отговори
младоженец преди 12 години
Късно е, либе, за китка...
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този двуличник и лицемер лъже всяка минута и секунда и мисли единствено за личното си благополуцие. Превърна Плевен в затънтена провинция. Обградил се е с няколко прости послушковци, без образование, без възпитание. Не допуска интелигентни хора и не търпи чуждо мнение. Знае да отмъщава и е изклйючително злопаметен. Жалко, че толкова години бяха пропиляни за Плевен. Жена му и дъщеря му още преди много години избягаха от Плевен в София. А тоя лъже хората като за последно. Дано се освободим от тоя.
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зеленогорски освен, че напълно съсипа и унищожи Плевен, но той разсипа и спорта, индустрията, икономиката, здравеопазването, туризма, инфраструктората, културата, образованието, търговията в града ни. Целите улици са разбити и в големи трапове и дупки. Вижте например улиците Брацигово, Антим , Дрин, Самуил, Индустриалната зона - това у направо ужас. Този селянин от село Садовец унищожи всички свери на обществения живот в града ни. Опита се да унищожи и най-старато читалище в Плевен.
26
0
 
10
 
! Отговори
Stojan преди 12 години
Искам само да кажае че Найден Червеногорски е син на активни борци против фашизма и капитализма.Сами си правете изводи за какъв ,, демократ " става на въпрос.За 3 поредни мандата този човек съсипа един процъфтяващ град и го ваправи село.Последният му мандат беше спечелен изключително и ицзяло с *** гласове от Славяново, Буковлък и т.н.За тези три мандата Плевен намаля откъм хора, които потърсиха препитание в София или в чужбина.Сами можете да си отговорите за какъв човек става на въпрос.