Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар

"Излъгал съм се, че премиерът е мъжко момче"
20 окт 2011 19:08,
361
Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар
Стефан Данаилов Снимка: БТА

"Мислех, че премиерът Бойко Борисов е мъжко момче, но явно съм се излъгал. Чух как толкова си е изпуснал нервите при поредното рязане на ленти на нещо започнато от друг, че чак ми е направил комплимент, наричайки ме "това момче", за което му благодаря".

Това е отговорът на кандидата за вицепрезидент на левицата Стефан Данаилов на критиките на премиера Бойко Борисов.

При откриването на ремонтираната сграда на Националната професионална гимназия по фотография и полиграфия в София министър-председателят "захапа" Ламбо, че не си е мръднал пръста за училището, докато е бил министър на културата. Освен това Борисов каза, че го е срам, че Данаилов не може да пише.

Кандидатът за вицепрезидент на социалистите обаче не му остана длъжен и цитира цифри от отчета на правителството на тройната коалиция.

Още по темата

Данаилов е категоричен, че над 89 млн. лева са били инвестирани за подпомагане дейността на училищата по изкуствата и културата от 2005 до 2009 г.

От 13 милиона лева за 2005 г. делът в годишния бюджет на културното министерство за образование през 2009 г. нарасна на 22,7 млн. лв., каза Данаилов. По думите му броят на училищата по изкуствата през тези 4 години е нараснал на 23.

Ламбо е категоричен, че по негово време Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография – София, е била обновена.

"Направихме проект в два етапа. Първият бе основен ремонт на сградата с лаборатории и кабинети, където се усвоява основната им професия за 200 000 лв. Закупихме съвременна техника за обучение на бъдещите полиграфисти за 500 000 лв. Вторият етап включваше  основен ремонт на сградата с учебните класни стаи, но времето не ни стигна… а и нямахме навика на всеки етап да режем лентички с фанфари", обяснява Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно... след всяко червено управление, страна се оказва в криза...
280
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕТО ТИ АРГУМЕНТ ДРУГАРЮ С КАСКЕТА. ЛАМБОВЕЦА БЕШЕ ЛИ МИНИСТЪР В КРАДЛИВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ? БЕШЕ!!! МЪЛЧА ЛИ СИ КАТО П..КА ЗА КРАЖБИТЕ ,ЗАМЕНКИТЕ ,КОГАТО НИЕ УЧИТЕЛИТЕ СТАЧКУВАХМЕ? МЪЛЧА СИ!Е ,НА НАС НЕМИ ПРЕЗИДЕНТИ НЕ НИ ТРЯБВАТ! ПОСЛУШКОВЦИ НА ПАРТИЯТА.
279
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избираш Калфин - получаваш още една Виденова зима :)))
278
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре де... аз като го гледах наскоро... той прилича на 200 кг ***-майка. Със сигурност ще спечели в състезанието по изяждане на по-голямо количество храна :))
277
5
 
5
 
! Отговори
до 288 преди 12 години
Избираш Плевнелиев получаваш Касим Дал,благословия от Анкара ,цар Киро ,помаците.
276
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избираш Калфин, получаваш Доган, Гоце и Трактора :)
275
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я! Ламбо изглежда трезвен!?
274
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обърнете внимание на коментарите на привържениците на ГЕРБ - освен да обиждат критиците на сегашното управление на комунисти, друго не пишат. Аргументи трябват, другари от ГЕРБ, с които да защитите любимците си! А колкото до комунистите - наредете си ги управляващите един до друг и ги вижте хубаво - това, че се отказват дори от потеклото си, само и само да са на държавната хранилка; това, че се правят на демократи, не ги прави по-малко комунисти, "мили герберчета"! Отвращавам се от такива!
273
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРИЯТЕЛИ, ИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ! БЪДЕТЕ ГРАЖДАНИ, А НЕ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ!!! ПОКАЖЕТЕ ЧЕ ВИ ИМА ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ !
272
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ламбо няма сили гащите да си вдигне-щялда отвърне на удара!Смях!
271
0
 
7
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
По повод чалгализацията...Кой беше клипа с участието на ББ? Пушеш пура май...На кой изпълнител беше,ако някой помни,нека ми каже
270
2
 
14
 
! Отговори
информиран преди 12 години
Факт е, че Министерски съвет със свое решение още през лятото е издал разрешение на Шеврон за проучване за шистов газ, решението може да бъде намерено на сайта на МС, достъпно е за всеки, който не иска да гласува в следствие от въвеждане в заблуждение. Факт е, че при този случай Плевнелиев не е казал "не" на Борисов, а такова решение определено касае ресора на регионалното развитие. Каквото и да говорят в последствие и Борисов и Плевнелиев, решението е официално взето от Министерски съвет! Просто си помислете как работят за България
269
4
 
14
 
! Отговори
до 262 преди 12 години
Разбира се, че Плевнелиев е мошеник от класа .. иначе какво щеше да прави при Бойко? Явно напоследък обаче не е давал достатъчно и затова Бойчето реши да заложи на послушната кака Лили. Такива около него много - лично предани на неговия маркуч. Такива са и голям процент от журналистките около него... такъв поглед, копнеж.. не мога да си представя даже, каква е тази жена, която позволява абсолютен *** да я докосва?! ей това загубва на ценности. Чалгаризация
268
5
 
2
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
267
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БИЛИ НА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА С ГЕРБ-МЛАДЕЖИ В ЕДНО СЕЛО. ГЕРБАДЖИИТЕ ЕНТЕЛЕГЕНТНИ МОМЧЕТА , ПОПИТАЛИ:-БАТ БОЙКО А БЕ ВСЕ КАЗВАШ АМА КАКВО Е ТУЙ НЕЩО ИНФРАСТРУКТУРА ?БОЙКО ОТГОВАРЯ:- МОМЧЕТА ВИЖТЕ СЕГА , ТО НЕ ВСИЧКО РАЗБИРАМ ОТ ТОВА КОЕТО ПРИКАЗВАМ , АМА ЕТО ОНЗИ ДЕН ЧЕТА : .........И БЕ ВИНЕТУ САМ В ПРЕРИЯТА 3 ДНИ И 2 НОЩИ ........ АМА КОГО ИБЕ , КАК ИБЕ , ПЪК И САМ ...ВЪОБЩЕ НЕ РАЗБРАХ.
266
5
 
16
 
! Отговори
Съдията преди 12 години
Снощи при закриване на кампанията проф.Данаилов поздрави Баш ТИКВАТА с песента на Васил Найденов:З/с/богом казах.Моята присъда е:ГЕРБ извън закона
265
1
 
8
 
! Отговори
Лукас преди 12 години
"Ламбо отвръща на удара" втора част на "Империята отвръща на удара""Завръщането на Станишев" и продължение на "Междупартийни войни" хахахахах
264
1
 
4
 
! Отговори
мноу важно преди 12 години
до 255 Ламбо ти ли си ве ?:)))))))
263
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С тебе сме Стефчо, да се пукат душманите от злоба.
262
1
 
16
 
! Отговори
до 269 преди 12 години
Цецка не беше ли и тя партиен секретар?