Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар

"Излъгал съм се, че премиерът е мъжко момче"
20 окт 2011 19:08,
361
Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар
Стефан Данаилов Снимка: БТА

"Мислех, че премиерът Бойко Борисов е мъжко момче, но явно съм се излъгал. Чух как толкова си е изпуснал нервите при поредното рязане на ленти на нещо започнато от друг, че чак ми е направил комплимент, наричайки ме "това момче", за което му благодаря".

Това е отговорът на кандидата за вицепрезидент на левицата Стефан Данаилов на критиките на премиера Бойко Борисов.

При откриването на ремонтираната сграда на Националната професионална гимназия по фотография и полиграфия в София министър-председателят "захапа" Ламбо, че не си е мръднал пръста за училището, докато е бил министър на културата. Освен това Борисов каза, че го е срам, че Данаилов не може да пише.

Кандидатът за вицепрезидент на социалистите обаче не му остана длъжен и цитира цифри от отчета на правителството на тройната коалиция.

Още по темата

Данаилов е категоричен, че над 89 млн. лева са били инвестирани за подпомагане дейността на училищата по изкуствата и културата от 2005 до 2009 г.

От 13 милиона лева за 2005 г. делът в годишния бюджет на културното министерство за образование през 2009 г. нарасна на 22,7 млн. лв., каза Данаилов. По думите му броят на училищата по изкуствата през тези 4 години е нараснал на 23.

Ламбо е категоричен, че по негово време Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография – София, е била обновена.

"Направихме проект в два етапа. Първият бе основен ремонт на сградата с лаборатории и кабинети, където се усвоява основната им професия за 200 000 лв. Закупихме съвременна техника за обучение на бъдещите полиграфисти за 500 000 лв. Вторият етап включваше  основен ремонт на сградата с учебните класни стаи, но времето не ни стигна… а и нямахме навика на всеки етап да режем лентички с фанфари", обяснява Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
1
 
6
 
! Отговори
Увяхнал гербер преди 12 години
до мой виц 331 Недей да измисляш вицове. Не ти се получават!
320
2
 
11
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
Не знам, каква е кандидат- президентската опаковка, ама У ГЕРБ заприличаха на "Нар- Маг". Колко ли струва опаковката на новите лукчета "Герб"!? Колкото и да струва, ще го преживеем. Идва Нов ден!
319
8
 
2
 
! Отговори
Мой Виц! преди 12 години
Данаилов се събудил една сутрин и изведнъж получил стимул за президентството, обадил се на Станишко и Ко и го зарадвал с думите: "Сколасах най-после", ама Станишко не чул добре и разбрал "С кола съм най-после" зарадвал се и казал: Ами хайде да ме хвърлиш до Позитано, аз съм при Вигенин и те чакам. Като чул това Ламбо си помислил, че Станишко го сваля и му теглил една и се отказал да става президент!
318
2
 
7
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
до 328 Колкото и вярно е това, че Плевнелиев се изпуснал пред комшииката, че адски харесва Ламбо от малък и ще гласува за него и Калфин!
317
4
 
7
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
до 326 и 327 Като го гледам Плевньо- що да не стана президент!? Имам 2 деца, карам колело, и аз съм Флюбен, пардон, Влюбен, имам къща, добри комший, бизнис..., ама не съм толкова женствен! За Кутеев не знам, ама ще трябва щъ- не щъ да гласувам за Боко, че като му занесат записите от камерите в тъмните стаички- може и да ми секне бизнеса! Въпреки всичко- ще рискувам! И как реши, че съм за червените? Те всечки са против и не искат Тиквата! Може да съм от партията на жените?
316
6
 
4
 
! Отговори
Вярно ли е това преди 12 години
Близки до Данаилов са категорични, че ако двамата с Калфин бъдат избрани, Ламбо почти сигурно ще се откаже от вицепрезидентския пост.Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този ***, успокоил Данаилов учениците си./от друг сайт/
315
4
 
3
 
! Отговори
Збогом Леонсио! преди 12 години
Збогом leonsio! Сега *** при Кутев да ти изплати последния транш от жълти стотинки за плюнките ти срещу ГЕРБ и Борисов. Айде досвидание товарищ leonsio!
314
3
 
0
 
! Отговори
до leonsio преди 12 години
Може би, трябва теб да предложат за президент ?!
313
4
 
3
 
! Отговори
До 323 преди 12 години
Леонсио, ти от кой сериал беше бе! Да не си от сериала "Збогом на надеждата за власт /крадене/. След няколко дена сериала на червените драскачи приключва и последната реплика на главния герой е "Збогом"
312
4
 
5
 
! Отговори
Збогом преди 12 години
"Збогом" - така написа бившия министър на културата другаря Данаилов по време на управлението на Станишко и Ко. Последствения актьор Ламбовеца, за който червените пишат всякакви смешни хвалебствия си призна, че всички си успехи дължи на партията си /БКП-БСП/! - това е истината и няма защо да се напъваме да го правим насила на герой. Збогом Ламбовец, Збогам БКП-БСП!
311
6
 
6
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Излъгал съм се, че премиерът е мъжко момче". Добро утро! Ако е мъжко момче, ще кандидатира ли за президент Розовият Пеликан- *** Марийкин!?
310
1
 
7
 
! Отговори
Нов БГ сериал преди 12 години
След грандиозния скандал по време на дебата, когато след поредния гаф на бърборината Калфин-Заменката, другаря Данаилов направо го сиктердоса и му каза в прав текст пред целокупния БГ народ седнал да гледа дебатите, каза му Мълчи бе! Нищо повече не казвай, че пак ще се изложиш! Е те такова шоу аз много харесвам и ще очаквам с нетърпение следващия дебат, когото Ламбовеца най-после ще му се нахвърли! Най-новия български сериал Дебати продължава, гледайте го драги зрители!
309
2
 
6
 
! Отговори
До 320 преди 12 години
И все пак Ламбовеца на каза с колко нули е бил стимула на Станишко и Ко, след като преди каза съвсем официално в едно ТВ предаване, че няма стимул и след 3 седмици вече имаше такъв, въпросът е с колко нули е този прословут стимул?
308
7
 
4
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
Абе, Ламбо, кво му се обясняваш на тоя! Нека си лае! И без това отдавна никой не го слуша!
307
8
 
4
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Калфин и Данаилов - натрийте носовете на нискочелите гербери!
306
3
 
7
 
! Отговори
акуд преди 12 години
ламбо в новата ролята. ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА :)))))))
305
0
 
3
 
! Отговори
КАКА преди 12 години
Правите ли разлика между Свобода на словото и Слово на свободата?Замислете се и прогледете къде сме и защо сме там
304
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ламбо мамбо...боли го него...според мен с нещо го държат червените че се нави да е вице. иначе кво му беше, разцъква си с Q7-цата и dolce vita...
303
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ст.Данаилов в момента играе роля.Той не е политик, той е артист.Ако сложат Калфин да играе на сцената на театъра ще изглежда пълен *** като артист.Така изглежда Данаилов като"политик". Просто човека изпълнява партийно поръчение.Никога не е късно да станеш за резил. Ролите на Данаилов показаха еволюцията в редиците на БКП-БСП: от нелегален антифашист Сергей, после майор Деянов, накрая мастития бизнесмен Касабов.
302
6
 
3
 
! Отговори
ДО 308 преди 12 години
*** СИ КАТО ***, А ЯВНО ИМАШ И ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ ОТНОСНО ПРЕЦЕНКАТА НА РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ! ЩОМ СЛУШАШ "НСИ", ПО-ДОБРЕ ХОДИ ДА СЛУШАШ РАДИО ХОРИЗОНТ!!! БЕЗСПОРЕН ФАКТ Е, ЧЕ НАРОДА ОБЕДНЯВА, АМА ХОДИ ГО ОБЯСНЯВАЙ НА ***!