ГЕРБ прокарва лобистки закони, скочи Костов

Тъмносиният лидер стяга редиците в Пловдив
19 юни 2012 21:44,
115
ГЕРБ прокарва лобистки закони, скочи Костов
Костов е готов за самостоятелно явяване на изборите. Снимка: архив Булфото

"За партия ГЕРБ е характерно да прокарва лобистки закони”, заяви в Пловдив лидерът на ДСБ Иван Костов.

Неговите хора ще подкрепят президентското вето върху Закона за горите и Закона за съдебната власт.

"С единия закон се прокарват интереси на определени хора, а с другия се купуват магистрати”, категоричен е тъмносиният лидер.

Той посочи, че управляващите отново се опитват да прокарат в Народното събрание лобистки закон – този за тютюна. По думите на Костов, докладчик бил депутатът от ГЕРБ Емил Димитров, чийто бизнес е свързан с тютюн. Това според ДСБ е конфликт на интереси.

"ДСБ ще се яви сама на парламентарните избори догодина и ще се дистанцира от случващото се в СДС”, категоричен е Иван Костов по отношение на разпадането на  Синята коалиция.

Неговата партия е отворена за коалиции с други десни формации.

В Пловдив Костов стегна редиците на партията, след като местният лидер на ДСБ Спас Гърневски подаде оставка. Командирът ще иска обяснение от Гърневски защо подкрепя безусловно ГЕРБ и кмета на града Иван Тотев, тъй като той е единственият общински съветник на ДСБ в Пловдивския общински съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
SJ преди 11 години
Искам да спомена за поредния лобистки закон или по скоро промяна на наредба 36,касаеща шофьорите превозващи пътници .Удостоверение за психическа годност,което от безсрочно става три годишно.Странно съвпадение е че няколко месеца преди това в цялата страна изникват стотици пунктове за психо тест,като дори тръгват по пиаци и автогари с рекламни брошури в ръце.От първа ръка са знаели че промяната ще излезе...В случая законът не за гражданите а облагодетелстване на дадено лице. Къде са органите.
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов - гробокопачът на синята идея. Костов, в ада ще се пържиш, дето разсипа синята коалиция с твойта измислена партия -един файтон хора
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като е единствен съветник кого да подкрепя- БСП ли, или ДПС
99
1
 
3
 
! Отговори
гьонсурат преди 11 години
Мнннннооооогоооооо нагъл мавър!
98
1
 
4
 
! Отговори
един пловдивчанин преди 11 години
Ние вече не ти вярваме!
97
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов,Костов ,когато ти вярваха хората и мръзнеха по площадите, ти защо се подигра с тях!?!?!?!
96
3
 
3
 
! Отговори
краси преди 11 години
Костов е високо образован,компетентен и решителен политик!И враговете му го знаят,признават и са комплексирани от него.Помни ли някой некадърните мижитурки Беров,съдията Попов/осъдил невинен на смърт,за което се разбрало след самопризнание на истинския престъпник/Тъпанара Жан Виденов и др.Говори ли някой за крадеца Симеон?За синчето на политбюровеца Станишев,който без 1 /един/ден трудов стаж стана премиер?Комунистите са комплексирани от способностите на най-успешния министър-председател!
95
1
 
4
 
! Отговори
минувач преди 11 години
Толкова сте жалки, платени драскачи! И самите вие не си вярвате, нито вярвате на оня, дето ви плаща! *** бил, *** бил - що не си видите простите мутри, вие, дето ви харесва да живеете като прасета в ***!
94
5
 
2
 
! Отговори
Павел Ганчев преди 11 години
Вярно е, че Костов е политиКВЕНик от голям ранг! От най- големия! Non plus ultra! Както каза едно време леля му (по "Всяка неделя") "Иван мрази комунистите, защото не го приеха в партията", (не защото има принципни противоречия с комунизма и тоталитарния стил на управление)! Неговият девиз в политиката е:- "Всичко за фронта, всичко за победата"- (личната)! За един мандат успа да срути рейтинга на СДС от около 60% до 15%! И това ако не е политиКВЕНик...
93
8
 
6
 
! Отговори
алекс преди 11 години
Няма ли да го заключат най-после този престъпник!
92
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъмносиният лидер стяга редиците в Пловдивтой и на цвят е тъмносин
91
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
90
3
 
5
 
! Отговори
минало бешело преди 11 години
А имаше една ---синя идея...!
89
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
от тоя по нагъл политик не познавам..следващата ще е Кунева...пълна отврат са тия 2 мата
88
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вземи се скрий бе *** мазен.Откъде тръгнаха СИК,ВИС,разни царе,барони и т.н самозвани *** босове.Вместо да ръсиш акъл кажи на хората къде отидоха парите от фондацията на партийният секретар на ОМЗ др.Елена Костова "Бъдеще за България",кой индексира пенсиите и паднаха с 50процента а сега питаш защо са ниски-защото ги окраде.Кой продаде Кремиковци на мазния *** В.Захариев за 1лв и закопа освен Кремиковци и ОМЦ и Горупсо.А Балкан-къде са парите.Кажи им Ваньо те ще те разберат-ако могат
87
13
 
9
 
! Отговори
Синята идея - беше! преди 11 години
96, Иван Костов е най-крадливият български политик! Той и кликата, която доведе, станаха най-богатите хора в България от политика! Той е идейният баща на ВИС и тяхната империя, на Стефан Софиянски, Антоян Николов и Тошко Добрев, които обезкостиха София, Левон Хампарцумян, който хариза държавни активи за десетки милиарди, като напр. Булбанк, където и до днес с Иван Костов получават тлъста рента от италианците за подаръка, D.J. Al Boj - Ал. Божков, мр. 10%, но не за себе си, а за партията и мн. др
86
8
 
8
 
! Отговори
Стършел преди 11 години
Вярно е г-н Костов....всички, които сте в парламента независимо от коя политическа партия сте, прокарвате лобиски закони!
85
10
 
16
 
! Отговори
вярно е, преди 11 години
че Костов е политик от голям ранг,за който много други бг политици могат само да мечтаят, затова се страхуват от него и първото, което могат да му сторят, е да го оплюят, като не могат да го опровергаят.По същата причина преди години не са го приели в БКП, защото са го осещали като заплаха за паразитната си партия.
84
0
 
10
 
! Отговори
избирател преди 11 години
Иване,спомнам си преди време Филип Димитров му спетнаха с конфликт със Желю Желев.Резултатът е известен . В парламентарната група на СДС имаше толкова ченгета , както при него така и при Костов , че да обяви имената , беше си жива оставка. Пък и защо П.Стоянов не ги обяви? Назова само едно име и загуби Президенството. И не съм Костовист. Мисля , че съм обективен.
83
3
 
16
 
! Отговори
Мк преди 11 години
Само като се появи ключовата дума Костов и форумните *** (като 80 и 88) реагират светкавично с вълна от *** комнтари имащи за цел да го оплюят.