Първанов отвръща: Цветанов лъже!

С кризисен PR прави внушения и скрои номер на Борисов
1 фев 2013 18:33,
359
Първанов отвръща: Цветанов лъже!
Георги Първанов отвърна на Цветанов. Снимка: архив, БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов лъже и може би скрои номер на премиера Бойко Борисов. Това заявява президентът от 2002 до 20012 г. Георги Първанов в съобщение до медиите.

Повод за острата реакция на Първанов стана интервю на Цветан Цветанов от вчера, в което вътрешният министър твърди, че от разследването по покушението срещу Златомир Иванов-Баретата „ще излизат интересни неща”.

„Едно такова нещо е сигнал до бившия президент Георги Първанов от лице на подземния свят за среща между Баретата и Алексей Петров през 2009 г. за разпределение на наркопазара”, припомня думите на вътрешния министър Първанов.
„Действително през април 2009 г. в „Приемната” има постъпила жалба (не сигнал) от гражданин, осъден броени дни преди това, от Софийски градски съд. Подателят се жалва от медиите, от ДАНС и СГУ на МВР, „които прикривали информация и искали да го отстранят”; посочва, че срещу него е имало многобройни посегателства от „престъпния свят ...”.

Още по темата
Жалва се, че е несправедливо осъден на 15 г. лишаване от свобода за стрелба” срещу друго лице“, обяснява Първанов.

Той е категоричен, че в споменатото интервю Цветанов лъже, че в писмото се споменава името на Алексей Петров, лъже, че жалбата съдържа сигнал за среща на Алексей Петров и Златко Баретата и че в писмото се споменава как двамата са се договаряли за разпределение на наркопазара.
По думите на бившия президент този човек се жалвал, че след опит за убийство срещу него и семейството му бил задържан самият той.

„Задържането ми и образуването на наказателно производство срещу мен беше поръчано от лице, което беше с гола глава, което впоследствие разбрах, че е от охраната на Бойко Борисов”, пишело в жалбата, посочва Първанов.
„С други думи - няма го споменат Алексей Петров, но пък има внушение за Бойко Борисов. А може би Цветанов, знаейки текста на писмото, е скроил номер на Борисов“, се казва в отговора на Георги Първанов, цитиран от „Фокус“.

В съобщението се посочва още, че в заседанието на Народното събрание от 11 януари 2013 г. министър Цветанов обвърза Петър Стоянов, известен като Пешо Сумиста, с движението АБВ. „Това го има в делото”, отсича тогава  Цветанов.

По информация от медиите споменатото лице е било арестувано в края на юли, впоследствие - и през септември 2010 г. По това време дори и самият Цветанов не би могъл да знае за АБВ, защото идеята беше само в мисълта ми, не е споделяна с никого, дори и по телефона. Стартът на АБВ беше даден около няколко месеца по-късно, посочва още Първанов.

В ситуация на пълен провал на борбата срещу престъпността, на показни покушения в центъра на столицата Цветанов се опитва с кризисен PR да отвлече вниманието, категоричен е бившият държавен глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЦЕ,недопустимо е да си станал доброволно сътрудник на една мракобесна структура, като комунистическата ДС за лична изгода..., а сега да се правиш на народен трибун... МНОГО цинично е нали?
214
8
 
16
 
! Отговори
обобщение преди 11 години
Мераклията за Голям Шлем получи един голям народен член - ОТЗАД.......
213
14
 
17
 
! Отговори
A преди 11 години
Първанов казва че Цветанов лъже.Гн Бойко Борисов е номер едно в БГ и за старата година и за новата,а първан оглу и тройната коалиция са резервоар за кучешки изпруйнения,така че въобще няма място за притеснения на изборите,теса вече,бита карта прочетен вестник гърне детое държало ***,така че гн Борисов бъдете спокойни при тройната коалиция всичко им е загубено.само ГЕРБ И БОЙКО.
212
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Триперясал сифилитик ,лъжлив и крадлив.Що е то ?
211
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Г.ДимитровЩО ЛЪЖЕШ БЕ *** НИЕ ДА НЕ СМЕ ЖИВИЕЛИ НА ЛУНАТА
210
6
 
3
 
! Отговори
тангента19 преди 11 години
И ДВАМАТА ЛЪЖАТ ВЕДНАГА , КАТО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА !
209
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комуноидите СОЦИАЛИСТИ са толкова униукално подли,нагли , агресивни,и безсрамни че могат да се ликвидират само чрез себеподобните си... Което и наблюдаваме в момента, с чувство на кротко задоволство...Да им пожелаем траен успех в себеизтребването.
208
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЦЕЕЕЕЕ,ТИ СИ ГОЛА ВОДА И ДОСИЕ В ДЖОБА !
207
5
 
23
 
! Отговори
. преди 11 години
Прегръдката между Кунева и Първанов е римейк на създаването на най-корумпираното правителство на прехода Тройната коалиция. А единствената цел е да се докопат отново до властта, за да обслужат олигарсите, на които са подвластни.
206
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ и БСП са два равностройни отбора на престъпната болшевишка БКП. Те ще влязат в следващото коалиционно управление на страната, за да бъдат заметени следите от разграбването на България по време на болшевишката диктатура на Борисов. Най-голямата простотия днес е да се плаши народът, че ако не бъде избран отново Бойко ще дойде Станишев, защото никой не може да посочи каквато и да е разлика в управлението на ГЕРБ и това на тройната коалиция. Бойко Борисов и Гоце Първанов са двамата централни нападатели на олигархията и кадесарската мафия. Свързани са като сиамски близнаци и никога не са заста
205
2
 
15
 
! Отговори
Г.Димитров преди 11 години
За автомобил ЛАДА се чакаше 10 години !!!! ПО-младите, знаят ли какво е това ?
204
12
 
15
 
! Отговори
Г.Димитров преди 11 години
До фaрaж Хората бяха безкрайно подтиснати. Ядяха салам "КАМЧИЯ" ,пушеха цигари АРДА, някои караха МОСКВИЧ --по-заможните имаха и руски цветен телевизор РУБИН 714 - тежащ 50кг.Всичко се купуваше с връзки,защото магазините бяха празни ! Банани имаше един път в година .Толкова беше зле.........мъка ,мъка
203
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DRUGARU FURAJ MOITA KRAVA TA TARSI , NAMERI LI TA 6A TA ISIADE
202
6
 
13
 
! Отговори
Г.Димитров преди 11 години
Ние от БСП, искаме вашите гласове за да можем да направим :1. Хляба 0,50 лв. луканката 5 лв/кг ,кюфтета 0,30 лв. 6 бр . (в кафето на Позитано 20)2. Бензин - 0,50 лв .литър----- газта е руска - БЕЗ ПАРИ 3. Здравеопазване --БЕЗ ПАРИ3.а) Образование не ви трябва -добре сте си !(иначе е БЕЗ пари)4. Пенсии минимум -1000 лева, че и повече5.Много другари - милионери ,а които са - милиардери Румен Овч. да не се обижда :)Надяваме се на вашата подкрепа ПО-ЧЕСТНИ от нас БСП НЯМА! Питайте Масларова!
201
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VAV FORUMA VIJDAM GOLIAMA TRAGEDIA NA STARATA I NOVATA BKP- MAFIA , TAI NARE4ENITE KLUBOVE PO INTERESI SLED 1989 god . SEGA DRUGARITE NE MOGAT DA SIPODELIAT OSTANALOTO O6TE NEOKRADENO . IMA BORBA MEJDU MAFIOTSKITE IM KLANOVE . ZORLEM KARAT NARODA DA IM GLEDA TOZI CIRK . ISKA6 , NE ISKA6 PLA6TA6 BILET VAV VID NA DANACI I BADE6TE
200
10
 
6
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
До Гоце?"Гоце, бре, толкова ли е *** Цветанов да говори ей така, като комунист, без доказателства? Какво ще кажеш, когато ти завре в лицето оригиналните документи? "=========================Не е толкова *** ЦвъцкоМного по-*** е!P.S. Виж пост 268
199
10
 
4
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Опа...Гоцето пак ги отстреля като глигани на пусия.Тези простаци, Цвъцко и Шимон Дянкоф, не разбраха ли, че Гоцю е хитър колкото цяло стадо хитри лисици?Даже Боцко го е шубе от Гоцко и затова си мълчи като пръднал заек в люцерна!
198
3
 
12
 
! Отговори
Г.Димитров преди 11 години
До Анонимен Да, но за сметка на това вярват на БСП( от тук, до края на сета) ! Напред към нова национална криза НИЕ БСП го можем !!!!! Доказали сме го неведнъж!
197
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герберите са затънали в ла.....на до уши . Все повече хора не им вярват .
196
2
 
2
 
! Отговори
иван преди 11 години
До До 252 фаражще ще