Парламентът пак не поиска да изслуша Борисов

БСП искаше яснота около позиция на България в Брюксел
Обновена: 6 фев 2013 10:15 | 6 фев 2013 10:15,
86
Парламентът пак не поиска да изслуша Борисов
Снимка: Архив Булфото

За пореден път днес парламентът отхвърли искането на представители на Коалиция за Бъргария за изслушване на министър-председателя Бойко Борисов в Народното събрание. Депутатът от БСП Димчо Михалевски поиска премиерът да дойде днес в пленарна зала и да обясни каква е позицията на България по многогодишната финансова рамка на ЕС за периода 2014-2020 година.

На 7 и 8 февруари в Брюксел има заседание на Съвета на ЕС, на което ще присъства Борисов.

Считаме за абсолютно обосновано Борисов да представи пред парламента с каква позиция отива България на това заседание на 7 и 8 февруари в Брюксел, категоричен бе Михалевски.

Предложението беше отхвърлено, но БСП поиска прегласуване.

"Ще ви обясня по-бавно за какво става въпрос", заяви депутатът от БСП Михаил Миков. По думите му българският парламент сякаш остава извън разговора за бюджета на ЕС. "Непукизмът ви по този въпрос е пълен абсурд", допълни Миков. Той акцентира върху разликите в субсидиите на земедлеците у нас и в чужбина и попита дали Борисов ще постави този въпрос в Брюксел.

Предложението беше отхвърлено и след прегласуването.

На последния парламентарен контрол от левицата се оплакаха, че премиерът не е идвал в пленарна зала от месеци и обявиха, че това е неуважение към институцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
божич преди 10 години
БИЙКО БОРИСОВ Е ПО ПРИРОДА -АНАРХИСТ И ДИКТАТОР. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ ДА Е ОПОЗИЦИЯ ,НО НАРОДА ТАКОВА МЕСТО МУ ОПРЕДЕЛИ. БОРИСОВ ИЛИ ДА СИ СЕДНЕ НА СТОЛА В ПАРЛАМЕНТА ,ИЛИ ДА СЕ МАХНЕ ,ДА НЕ ПРЕЧИ,НО НЯМА ДА ИМА ИМОНИТЕТ.ПРИЯТЕЛИ ,ДА ПОТРАЕМ И ЩЕ ВИДИМ ,КАКВИ БЕЗЗАКОНИЯ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЗА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ. БОРИСОВ ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ГЛУПОСТИТЕ СИ,ЗАТОВА ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ОЩЕ ДРУГИ ГЛУПОСТИ ДА СЕ МЪЧИ ДА ПРОВАЛЯ ПАРЛАМЕНТА-НО НЕЗНАЯ ,В ПАРЛАМЕНТА ИМА И СЕРИОЗНИ ДЕПУТАТИ В ГРУПАТА НА ГЕРБ
72
1
 
0
 
! Отговори
Ваш Сергей преди 11 години
Ну, молодци ! Бойцы товорища Костого, давайте вместе качать ГЕРБ ! Нам нужны все деньги еврофондов ! Вся власт наших красных олигарсов и ДС агентов ! Да здравстует нашу столетную БСП !
71
1
 
5
 
! Отговори
БМ-13 преди 11 години
Борисов май забравя, че е длъжен да се отчита на парламента който го е избрал за МП.Или има нещо които крие, а не иска вече да лъже, че ПР-арите не могат да смогнат да замазват гафовете му.
70
0
 
1
 
! Отговори
бири преди 11 години
ПОГЛЕДНИ:youtube/watch?v=o-5p-mj6ejU
69
4
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Мафията реве и се тресе,ако Борисов отговаря на всички глупости съшити от комунистите и шадравана, трябва да се харчат още милиони лв,за явните френски командоси с какви *** са били ,или Буда ли е бил, или Кришна,колкото повече помия исипват върху ГЕРБ и отговори не получават повече беснеят.
68
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АГЕНТ БУДА , предателю мръсен .За колко се ПРОДАДЕ този път интересите на страната
67
3
 
5
 
! Отговори
владетеля преди 11 години
Този ББ НЕ СЕ ЯВЯВА ВЪВ ПАРЛАМЕНТА,СЪЩО ТАКА НЕ ПЛАЩА НА ХОРАТА,КОИТО ПРАВЯТ МАГИСТРАЛИ,СЪЩО И НЕ ПЛАЩА НА ФИРМИТЕ,КОИТО РАБОТЯТ ЗА МЕТРОТО.ТОГАВА ТОЗИ ГОСПОДИН ББ Е ДОБРЕ ДА СИ ХОДИ,ОТ ТАКЪВ НЯМАМЕ НУЖДА,ТОЗИ ЖИВЕЕ НА ГЪРБА НА ХОРАТА И СИ ПРАВИ ИМИДЖ СЪС БЕДНОТИЯТА И МИЗЕРИЯТА КОЯТО ТОЙ СЪЗДАДЕ СРЕД НАРОДА.ОСВЕН ТОВА БАЛАМОСВА И ЛЪЖЕ НАРОДА.АКО В БЪДЕЩЕ НИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА ГАМЕНИ ПО ТОЗИ НАЧИН,ТО ТЕЗИ ЩЕ ЗАЛИЧАТ БЪЛГАРИЯ ОТ СВЕТОВНАТА КАРТА.
66
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До изводИзводът е, че не ти минава извода!
65
2
 
5
 
! Отговори
Суверенът преди 11 години
До изводНе знам какъв е извода, но за Борисов и ГЕРБ вече няма избори! Това ще го разберете ясно на 7- ми Юли 2013 година!1
64
6
 
8
 
! Отговори
извод преди 11 години
ББ е лош, но БСП и фесовете са по-лоши! Така че ?
63
1
 
3
 
! Отговори
антибивол преди 11 години
До Анонимени какво от това?
62
1
 
3
 
! Отговори
Готин преди 11 години
магистралите се строят с европари и от ЕС а не от Бойчо той само ги открива(реже лентички)
61
0
 
5
 
! Отговори
Предложение преди 11 години
Вместо да строят магистрали, да строят затвори, защото всичките политици от прехода ще имат нужда един ден. Или ги оставяме на свобода в някое от селата в Източните Родопи или Видинско, с минимална пенсия и на издевателствата на циганорските банди. Да си сеят картофите, а *** да им ги обират и така - до гроб!
60
1
 
0
 
! Отговори
СЪД ЗА ГЕНОЦИД преди 11 години
Без човешки ресурси е невъзможно съществуването на нацията и държавата. ДРД "Идея за България" възнамерява да започне съдебен процес СЪД ЗА ГЕНОЦИД срещу политици от прехода, преки участници в геноцида с държавническите си решения. За процеса Движението възнамерява да открие ОТКРИТА ОБЩЕСТВЕНА МАСА, на която да покани гражданското общество на България, демократичната европейска общественост, международ
59
0
 
3
 
! Отговори
СЪД ЗА ГЕНОЦИД преди 11 години
"Малко българи осъзнават, че над българския народ през прехода бе извършен геноцид от новосъздадената политическа класа. С унищожението на икономиката и държавността си, България изгуби над 3, 5 милиона население- умрели и емигрирали и бяха нарушени човешките му права по българската конституция и международното право. Това е един от най-големите геноциди в българската история и най-големия в най-новата история на Европа.
58
0
 
7
 
! Отговори
696969 преди 11 години
Не питаха народа за влизането ни в НАТО, не ни питаха и за ЕС,не потърсиха сметка на Мегито Кунева/ мадам YES/ ,когато подписваше и затваряше по няколко глави от преговорите за ЕС на ден, няма да бяснят и сега какво ни очаква от приемането на този бюджет.А и на кому е нужно ,то ще го усетим в последствие,когато пак си ближем раните и псуваме по форумите и на маса!
57
6
 
14
 
! Отговори
Суверенът преди 11 години
До Анонимен 64Чао! Умряха Ви мераците! Ние ще решим кой да управлява!
56
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на 07.07.2013г По -важното е българите да осъзнаят ,че само ако ГЕРБ има пълно мнозинство може да се спасим от Доганизация за вечни времена....Всички останали лижат подметките на Доган щото в него ще е реалната власт
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 61Могат, но дали ще посмеят?!Защото после, когато не се ползваш със закрилата на държавната власт ...
54
6
 
21
 
! Отговори
кк преди 11 години
Бойко е чорбаджийчето на държавата България. Прави си каквото поиска, приказва си каквото си иска, пренебрегва всякакви провила за поведение... Просто кеф. Насреща си има един благороден и търпелив народ... А по въпроса с каква позиция отива в Брюксел относно финансовата рамка 2014-2020 г - с никаква! Нито ще разбере за какво става въпрос, нито пък някой ще го пита. Там ще скълапи едно становище, с което да отговори на медиите при връщането му в страната, след седмица всичко ще се забрави...