Борисов хока кабинета пред британския посланик у нас

"Новата тройна коалиция няма подкрепата на българите"
9 юли 2013 18:55,
165
Борисов хока кабинета пред британския посланик у нас
Бойко Борисов и Джонатан Алън Снимка: ГЕРБ

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обсъди вътрешнополитическата ситуация в страната с посланика на Великобритания у нас Джонатан Алън, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Борисов обяснил пред Алън, че ГЕРБ е напуснала парламента заради „безпрецедентния опит на БСП, ДПС и Атака да изолират от управлението на страната най-голямата парламентарна група, която спечели изборите“. 

Новата тройна коалиция няма подкрепата на българските граждани и това личи от продължаващите вече над 20 дни многохилядни протести по площадите на страната, подчертал  Борисов. 

„Бизнесът, синдикатите, неправителствени организации и президентът свалиха доверието си от правителството на Пламен Орешарски и призоваха за предсрочни избори. Това правителство и този парламент са изгубили каквото и да е обществено доверие, включително и това на посланиците. Затова нашата позиция остава непроменена – ще се върнем в парламента само за промени в изборното законодателство, след които да се върви към незабавни избори“, заявил още експремиерът. 

От своя страна посланикът на Великобритания Джонатан Алън предал на експремиера Бойко Борисов писмо от британския му колега Дейвид Камерън. В него британският премиер отбелязва, че приключването на управлението с толкова нисък дълг и бюджетен дефицит е истинско постижение.

Камерън изказва своята благодарност към Борисов за сътрудничеството и приятелството им през последните четири години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
2
 
! Отговори
пешо преди 10 години
ааа, тука се включиха платените драскачи на кутев!Ясно е за всеки!маавимръсна
140
1
 
3
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Борисов в детската градина : тате, тате я ги виж взеха ми играчката...
139
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тези чужди посланици да не се намесват във вътрешни работи на други държави. Видя се ,какво направиха французите в Мали, на кого помагат британците. От тяхната помощ , стигнаха в Египет до гражданска война. Естествено , че Борисов им харесва, като ги слушка в глупостите
138
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Ако някой не знае и КНСБ и "Подкрепа" отдавна са се превърнали в Търговски дружества и се продават на всяка власт. Разликата е в цената. Сега като натиснат новото правителство и за бизнеса им няма да има проблеми. Дали техните "ръководители" не са част он олигархичната система и манипулират обществото???
137
8
 
6
 
! Отговори
БОКО не лъжи на едро преди 10 години
"Синдикатите свалиха доверието си от правителството на Пламен Орешарски и призоваха за предсрочни избори" е лъжа !
136
12
 
7
 
! Отговори
do 150 преди 10 години
До БългаринАз не виждам Бойко да плюе по България.Виждам да критикува новата тройна коалиция - както и 75% от българите.
135
6
 
18
 
! Отговори
bggrajdanin преди 10 години
боко земи се стегни малко.стига стена,охка и пъшка.държиш се като последната ***,а не като мъж.какво ходиш като глуха *** от посолство до европарламент.НИМА СМЯТАШ ЧЕ ТЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ? почти 4 години пълната власт беше в ръцете ти и не се осмели да направиш решителната крачка.ЗАЩОТО ИМАШ МЪЖКО ТЯЛО, НО ЗАЕШКО СЪРЦЕ,ОТДЕЛНО ЧЕ И ЕГОТО ТИ Е ГОЛЯМО.затова сега ще береш *** които ***.
134
10
 
24
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Тоя пак се жалва пред господарите. Заради такива предатели сме на тоя хал. Роба никой не уважава всеки уважава равния или по силният от него докато целуваме задниците на разни западни политици няма скоро да се оправим. Да го е срам човек да се нареча българин заради такива като Бойко. На времето Аспарух, Кубрат, Тервел, Крум, Самуил, Иван Асен II и другите български владетели не са се кланяли на никого и България е била из първите сили в тогавашният свят. Срам и позор за такива политици днес.
133
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много *** пишат и четът, кадето се появи Борисов
132
16
 
13
 
! Отговори
hehee преди 10 години
148,скоро ще видим кой кум,кой сват,кой на булката/серГея/брат.края наближава.
131
16
 
6
 
! Отговори
до 145 преди 10 години
много е бил прав "мутрата",като ви е нарекъл кучета и овце.такива сте си,след като си избрахте подобни "управляващи".само къгъл *** би подкрепил подобно правителство.за жалост е бил прав.
130
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До хихихииииМЕЧТИ,МЕЧТИ
129
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко е един посредственя , който опростачените *** направиха Цар и издигнаха на пиедестал.Всеки народ СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА!!Когато в една държава *** са мнозинство........това е РЕЗУЛТАТЪТ.
128
10
 
19
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
Борисов никога дори не се е и старал да крие егото си. Малко ли пъти сме чували да ни нарича "кучета", "овце"... Сега когато хората скандират и срещу ГЕРБ, освен срещу кабинета, и въпреки хората, които напускат партията, Борисов продължава да казва "аз така, аз иначе". След като чухме, че "Герб, това съм аз", вече се видя края на тази партия. Това беше самоубийствено изказване и рано или късно, Борисов ще го осъзнае.
127
25
 
12
 
! Отговори
хихихииии преди 10 години
може да ви е мъчно,може да ви се плаче,но съвсем скоро г-н Борисов ще ви бъде министър председател за втори път,а неговия опонент- гея,ще се отправи към бунището на Българската история, към която той случайно ще принадлежи като чужд гражданин и анти българин.айде наздраве и бог да пази България.
126
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле ,тоя банкянски *** пак тръгна да реве по посолства и други държави.Путьооооо-***,плачеш ли че бате (Станишев) пак те бие в час по рисуване?!*** СЕЛСКИ!
125
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми той британският посланика само като прочете коментарите тук , ще му е ясно всичко към " любовта народна на женерал, д-р, кмет, и пр титли "
124
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do 139 vojda Ti Borisov e geneticno roden s jenski polov organ i e izvesten kato *** man
123
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do 138 az My razre6ih da govori
122
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do 136 travestit