Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гладна кокошка просо сънува! Какво е направил с тая прословута магистрала? Сега я ремонтират защото са крали като за световно!
194
1
 
1
 
! Отговори
234567 преди 10 години
До 1И кой го казва? Ти бсп и дпс ли защитаваш?Значи Местан може,ама не и Бойко тъй ли? Стига сте списвали-това не е времето на комунистическото затъмнение,където са убивали без съд и присъда! Стига опорни точки на омраза и комунистически списвачи!
193
1
 
1
 
! Отговори
оставка преди 10 години
До Анонименdo 210 Ти с какво си по-умен бе? Ай стига с тези опорни точки едно и също да пишеш!-обоснови се,напиши нормален коментар и покажи малко размисъл!
192
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шофьорите имат адвокати и да съдят Турция в турски съд за загубите. Всеки бизнес си има рискове. Все някой друг им е виновен.
191
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проста тиква. тъпия сикаджия.
190
1
 
2
 
! Отговори
titi преди 10 години
hahhaha, taka , ama gre6kite vse gi praviat naobratno , Na kogoto kato mu iznasia , nali ? i malkite otdolu da otnasiat buhalkiite
189
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
въх,мъ той министъра отишъл на авиошоу в Сингапюююр
188
1
 
3
 
! Отговори
До asd преди 10 години
Явно са им раздали хонорарчетата.Голям ентусиазъм ги тресе!
187
1
 
10
 
! Отговори
Нормален преди 10 години
Тука голям разбирач се е намерил на комунизма! Партия където терора им е заложена в самата идеология .Пък и понятие Герберизъм на партия от близо 5 год.Комунистите намат равни в това за техните собствени *** все някой друг да им е виновен
186
18
 
11
 
! Отговори
един нормален преди 10 години
До asdПо-лошо от комунизма е само герберизма, тьппа герберска калинко.
185
6
 
7
 
! Отговори
Милиони преди 10 години
Бойко, махни се от Герб, това е продукт на психично болни жени, заложи на славянки и на нов политически проект за разнообразие и аз така ще направя като се събуди папа
184
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
asd,стараеме се,стараеме,но не си давама чак толкова зор.Като чета безбройните глупости на този човек , май той се старае повече от нас ,а?Като започна от РЕВОЛЮЦИЯТА ???,срещу него ,подаването на оставката си,отказ да състави Правителство,бойкота на Парламента и всичките му безумни глупости,май влизам в положението на децата от Детската градина .
183
2
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Още в обществото върлуват "посоките" за противопоставяния! "По делата ще ги познаете"! Не са ли тези,които дестабилизират страната чрез всякакви спекулации и популизми в обращение и клишета,спрямо наличните ресурси и настроения?! Жалби и оплаквания към в.в.в "Арменския поп".ком.Да се възползва преди всичко от Net-адреса "Борисовата пирамида" ЕООД от услугите на Мониторинга или ЦСЗ.
182
11
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
тиквата може да скърца със зъби,само на физкултурника,фидосова-манекенката ,на партийната секретарка,на комсомолския секретар,но не и на министър Папазов.
181
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Впрочем, авторът цитира общата сума, която българските вложители са загубили: 2 745 578 458 000 лева.- Т.е. да не се питаме защо сме най-бедната страна в ЕС ?- Разбира се, че ще сме най-бедната, когато имаме най-безскрупулните комунистически крадци и национални предатели. А общество, в което липсва справедливост, деградира. Още повече, че това е само капка в морето от ненаказани престъпления. И да не забравяме, че тази огромна сума от близо три трилиона тогавашни лева, ограбена от българските граждни е разпределена между 3 000 кредитни милионери,
180
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
,2. произлезли от комунистическата номенклатура и обслужващия й персонал. Всеки от тях е изтеглил средно по три заема, които никога не си е направил труда да върне. Така че с право се скандира по улици и площади: И преди, и сега, БСП е мафия.Всъщност, БСП/БКП е партия, която последователно унищожава собствения си народ.
179
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко с теб сме ако ще да разгадаят че тиси взривл едно време земята когато е станал потопа пак сме с теб.Трябва дъги накажем превратажиите,особено 4 римата.А Сидерефенди дъго дю.а на бойко,Бойко е златен човек,и като човек и като ръководител и като генераи и войвода на БГ.Всички други са локомжии,най големият локомжия е Сидерефенди с чалмата.Тия пари дето сега *** щему излезнат през газът и през носът.е м .Сидерефенди ще свърши както кадафито.
178
12
 
6
 
! Отговори
asd преди 10 години
Червени ***, днес заработвате ли?
177
1
 
6
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Дали Борисов не отчита деликатността на "митническия проблем" ? Отчита го,напълно му е ясно какво се слуцва,но го интересува замо пак да възтанови Мутренския си рейтинг,за сметка на Националната сигурност и мир в страната.Относно жалби и оплаквания от страна на "Борисов& Company",моля към в.в.в. "Арменския поп "
176
4
 
6
 
! Отговори
калинко преди 10 години
Въпроса е дали на този му останаха зъби да скърца.Съмнявам се.По-скоро,това е едно жално мучене на самовлюбен в себе си тапир,целящ да задържи залязващия интерес на застаряващите лелки върху себе си.