Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
18
 
! Отговори
Ердоган преди 10 години
Сега квит ли сме Бойко, или ще искаш още услуги?
14
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Балона за Боковите магистрали се спука отдавна ! Нито една магистрала не успя да зъвърши тиквата , а Орешарски и Терзиева ще опаткат и Марица и Струма / без тунела/ само за една година и то без много много биене в гърдите като примата от Банкя !
13
10
 
13
 
! Отговори
Изгубени в превода преди 10 години
Ъъъъъ... тоз доктор на нАуките... за какво говори всъщност?!?
12
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе ТИКВО , Папаза е истински мениджър и профи отвсякъде бе ха ха тръгнал банкянския *** оценки да му дава , забрай ли Боце ти как се дупеше на Ердоганя , поне сега Папаза ще напрай всичко в интерес на България , куха тикво !
11
8
 
22
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Бойко,как издържаш на напъните на тази Кармазъ Фекална Коалиция,направо ти се чудя.То дебилството придобива невъобразими размери. Има във форума един "***"/ 8 /който го сърби някъде ,та умора няма.На всичкото отгоре е останал след работно време.
10
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този с какви очи въобще говори. ***, та му лесно.
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рязането на ленти е факт само по себеси и нищо не може да го промени. Както и комунистическото мислене също не подлежи на промяна
8
15
 
24
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Много изпростя, много...
7
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рязането на ленти, не е от добре свършена работа , а от това да каже АЗ. Не го ли разбрахте за толкова години. Същият бе и като гл. секретар. Пи ар, пи ар, Пи ар, това е основното оръжие на ограничен човек, неграмотен политик, самовлюбен, нарцисист.
6
19
 
21
 
! Отговори
до 6 преди 10 години
Без работа ги остави световната икономическа криза и фалшивата българска икономика с некадърни мениджъри укриващи ДДС. Борисов не е шеф на държавен завод за да съкращава хората. Не сме по времето на НРБ ! Бизнеса е частен ако изобщо може да се нарече бизнес.
5
38
 
35
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Бате Бойко, горе главата и с Бога напред! Ти си единствената надежда на тоя изстрадал народ и той те обича! Всеки нормален, работещ и здраво мислещ етнически българин в Република България и по света ще гласува за теб!
4
25
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредна порция тъпизми от тиквения шизофреник.
3
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дрогари,къде са ми опорните точки? Да го плюя ли тоя?
2
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рязането на ленти и резултата от добре свършената работа и е логично. Защо БСП не отреже и една лентичка ? Ми как ще отреже като са заети с кражба на пари. Единственото което режат са чучури.
1
19
 
29
 
! Отговори
da be преди 10 години
Iska mu se na Boko pak da reje lenti, ama nada li.