Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти и Цецо като ходихте на разходка до Катар, заедно с група мутробизбесмени с бели костюми (включително Банев и фамилия), докато народът изнемогваше от високите сметки за ток и парно, това какво беше бе Боко? А безкарайните мачлета и екскурзии с държавния самолет, това какво беше? Какво беше а? Грижа за държавата ли?Ами що ти не се договори за ТИР - овете с Ердоган, нали ти е приятел.Мархаба аскер.....
154
13
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Да заявиш, че стотиците хиляди българи, омерзени от твоето управление, излезли в студа по улиците без ежедневни финансови бонуси, бели рояли, добре платени кришнари и всякакви пърфоманси, които искаха моменталната ти оставка, защото те презираха, че са петна и ***, е висша форма на личностно падение.
153
14
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
***, което е готово да мине през всичко, за да яхне за пореден път Властта, консумирайки я. ***, което хленчи, лъже и манипулира, вместо да се смири, когато Господ го е праснал по тиквата.
152
12
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
***, което не умее да губи. ***, което няма грам чест и мъжко достойнство, за да приеме загубата и благородно да се съзтезава на политическото поприще, а разиграва месеци наред цялата държава, правейки безумни умни, красиви и интелигентни пируети за да се докопа до властта ПАК.
151
3
 
1
 
! Отговори
Стоядинов преди 10 години
До konsa Пази се, пий си хапчетата!
150
0
 
11
 
! Отговори
Игнатов преди 10 години
До Анонимен Имаш мозък колкото на ***! Можеш ли да пазиш равновесие?
149
14
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
С традиционното си диктаторско самочувствие Борисов отсича, че той винаги може да ми бъде полезен, ако ми потрябва. В същото време в задкулисието се говори, че след като се запознал със стъкменото му от Цветанов т.нар. досие, на Владислав Горанов му паднала шапката и истинската причина да напусне парламента била тази.
148
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това което Бойко построи за 3 години, комунята и за 100 няма да могат да разрушат, *** мръсни...
147
4
 
18
 
! Отговори
художника преди 10 години
Всички скачат срещу Борисов, всички срещу един! Питам се защо е така, кой е прав в случая?Щом всички са срещу един, значи им че пречи, но с какво?Сещам се за една история. Един селянин, беден като всички останали решил да промени живота си. Отишъл при лихваря, взел заем, купил волове, семена.Засял си нивите и след време с много труд и лишения забогатял.Помагал и на селото, но другите му завидели.Отровили му воловете, и човекът се обесил. Е всичко вече било по старо му и хората се успокоили...
146
3
 
15
 
! Отговори
коментатор преди 10 години
Като чета все по истеричните вопли на червенушкжвците забелязвам,че нивото е паднало доста от миналата година,което значи,че се справяте зле другари.Но важното е да си в джаза,че иначе няма каква да се яде,а за бездарни писачи друга работа няма.Станищев е ларж все още и дава по някой лев,но ако плащаше Моника или К.Добрев щяхте да си търсите друг,благодетел.Може и да ви провърви и при *** и освен кинти и по някоя *** да вземете като се издъните с тия глупави лъжи дето ги измисляте.
145
11
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Този наистина се изказва , като пред бавнразвиващи се деца.Неудобно ми е да го чета.
144
14
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ТОЯ ПИШЕ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ И СЕ ЧУДИ КАК ДА ГИ КАТУРНЕ ТЕЗИ ОТ ВЛАСТ.БОЙКО БОРИСОВ УМИРА ЗА ВЛАСТ,ЗАТОВА АБДИКИРА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2013Г.КАТО НЕГРАМОТЕН И НЕКАДЪРЕН ДА УПРАВЛЯВА.ТОЗИ ГОСПОДИ ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ И Я ДОВЕДЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.СРАМ ОТ ТАКИВА КОИТО ИМАТ ОЧИ ДА СЕ ИЗДОКАРВАТ КАТО ВОДА НЕНАПИТА..ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ!!!!!!
143
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този тъпоъгълник още ли се появява по медиите. Пратете го при Яне Янев!
142
12
 
37
 
! Отговори
konsa преди 10 години
По-добре пожарникар,отколкото дервиш,украинска мека китка и изцъклен психопат.
141
28
 
17
 
! Отговори
rumen72 преди 10 години
Ало Ваньо, Мишо Бирата ми звъня????????????????????????Искам заедно с Ц.Ц. да ви видя в раинан костюм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
140
7
 
34
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
НЕ ЗНАМ КАКЪВ *** ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА БСП И ДА ПОЛУЧАВАШ ДПС,ОРТАЦИТЕ НА БИСЕРОВ-ДАНЧО МЕНТАТА ,ПЕЕВСКИ,ДОГАН КОВЪТ ЗАКОНИ,НАЦИНОНАЛНИ ГЕРОЙ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ДЕПУТАТИ ДА СА КАЛЪНЧ ,ДЪРТУГЛУ И ДРУГИ АМУДЖИ,МЕСТАН СРАВНЯВАЙКИ ГИ С НЕЛСОН МАНДЕЛА,СЕРИАЛ ОТ ТУРСКА САГА
139
7
 
22
 
! Отговори
местан ага преди 10 години
Червените тролчета се броят на пролет, че есента няма да ги има. Тогава ще са украсени със Барек мармалад.....аферим на всички платени и неплатени драскачи, до един сме в казана, само дето различни майстори ни бъркат с големият чирпак. Хайде до Бокане, БАрекае, Болене и т.н
138
30
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата пак е със слаба или избирателна памет. Не помни ли че при него беше същото на гръцката граница? Да не стане както със спогодбите с Корея, дето се възмущаваше, а се оказа че той ги е подписал, ама не знаел. Смееех.
137
10
 
15
 
! Отговори
k5110 преди 10 години
Naj tochnijt i umen politik.Samo Boiko!!!!56225
136
3
 
1
 
! Отговори
Пълен Идиот преди 10 години
До ИВАН-СОФИЯАбревиатурата беше за теб Ванка.....все пак отговори ***